teisipäev, 17. juuni 2014

BRIAN SIMMONS – ETTEVALMISTUSE UNIKAALSUS


JULGUSTAV PROHVETLIK SÕNUM

Ma kuulen Teda sosistamas…

„Mina treenin Sind ja valmistan Sind ette tulevasteks päevadeks. Nii nagu Sinu kutsumine on unikaalne, nii on unikaalne ka Sinu ettevalmistus. Teised võivad käia ehk kõveratel teedel, aga Sinu armastus Minu vastu ei luba Sul ringi hulkuda eemale Minu teedelt. Kui Sa näed oma elu nii nagu Mina näen Sinu elu, siis Sa tead kindlalt, et  kõik Minu plaanid Sinu elu jaoks teostuvad. Mitte miski ei suuda takistada seda, milleks Mina olen Sind valmistamas. Tulevased Auhiilguse päevad ei lähe Sinust mööda, Sa saad kogema kõike seda, mida Mina olen planeerinud- Minu väe täius tuleb Sinu ellu!

Varsti, väga varsti saad Sa olema hämmingus nendest suurtest muutustest, mida Mina toon Sinu ellu. Sa liigud ühest paigast teise, varjudes elamisest sisened Sa Minu Auhiilguse briljantsusesse. Sa liigud segaduse paigast kindlameelsuse ja Minu elu täiuse paika. Miks Sa kahtled Minu plaanides Sinu elu jaoks? Kas Ma pole mitte kutsunud Sind elama unikaalset ja kordumatut elustiili? Joosep poleks eales jõudnud paika, kus ta oli võimul ja  valitses, kui ta oleks elanud kahtlustes keset kõige pimedamat vanglat. Nii selgelt on võimalik näha, kuidas Minu ettevalmistus oli Joosepi, Minu sulase, puhul täiesti ainulaadne.  Samamoodi on Sinu ettevalmistus täiesti ebatavaline.

„Ma olen kutsunud Sind jõudma imelisse mõjuvõimu paika, kus Sa puudutad väga paljude elusid.  Ära mõista kohut  Minu plaanide üle  Sinu elu jaoks selle ajutise segaduse põhjal või nende ebatavaliste situatsioonide alusel, mis praegu Sind ümbritsevad. Ma treenisin Moosest olema Minu juht, Minu kangelane, kõrbe kõige kõrvalisemas paigas. Ma treenisin Taavetit olema Minu sõdalane kõige üksikumates paigades mägede vahel, kus ta laulis Mulle oma kiituslaule. Ma treenisin Ristija Johannest viljatus kõrbes ja Paulust treenisin Araabias. Neid, keda Ma kasutan kõige enam, neid ma panen kõige enam olukordadesse, mis on mõistmatud. Kui Sina oled praegu hämmingus, sest oled arusaamatutes olukordades ja Sul pole õrna aimugi, mis Minul on mõttes, siis see on tõestus sellest suurest kutsumisest Sinu elu jaoks.  Sinu saatuse päevad on ligi!

„Kas Sa igatsed Minu järgi ükskõik mis hinnaga? Kas Sa oled nõus ohverdama mulle kõik oma arvamused sellest, mida Mina peaks tegema, et Sind edasi viia? Ma liigun saladuskatte all, et viia Sind  suurima Valguse keskele. Ära eales kahtle  Minus keset pimedust, vaid usalda ja Sa näed Uue Päeva valgust koitmas. Ma olen andnud Sulle oma võimast armu kõigis Sinu raskustes ja ka kõigis Sinu rõõmu paikades. Armuand, mille Mina Sinule olen andnud, seda Sa ei tohi vähendada selle tõttu, mis tundub viivitusena. Usalda, ja Valgus saab särama. Usu ning sellele järgneb  õige pea täielik mõistmine. Mina olen Kõik, mida Sa vajad igal sammul, mis Sa teed, Sinu süda öelgu: „Sina, Jumal, oled kõik, mis ma vajan!“

Õpetussõnad 4: 4-9 The Passion Translation

„ Ära mitte kunagi unusta Minu sõnu.

Kui Sa teed kõike seda, mida Mina olen Sind õpetanud tegema,

Siis Sa valitsed siin elus!“

Nii et tee tarkusest oma taotlus-

Otsi ilmutusi elu tähenduse kohta,

Ära lase sellel, mida Mina Sulle räägin, minna ühest kõrvast sisse ja teisest välja!

Hoia tarkusest kõvasti kinni ja tarkus hoiab Sinust  kinni,

Kaitstes Sind kõigil Su päevadel.

Tarkus päästab kõik need,

Kes kirglikult kuulavad Tema häält.

Tarkus on kõige kallim ja hinnaliseim kaup-

Nii et osta seda!

Ilmutuslikud teadmised on need, mida Sa vajad-

Nii et investeeri neisse!

Tarkus ülendab Sind

Kui Sina ülendad tarkuse tõde!

Tarkus juhib Sind austuse ja soosingu juurde,

Kui Sa elad lähtuvalt tarkuse vihjetest.

Sind ehitakse ilu ja armuga

Ja tarkuse hiilgus mähib end Sinu ümber;

Tehes Sind võidukaks Sinu võidujooksul.
 
 
tõlkinud Jana Naudi 17.06.2014
 

 

 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar