teisipäev, 24. märts 2015

Brian Simmons- "Jumala Auhiilguse kandja."






Ma kuulen Jumalat sosistamas: "Sina oled Minu Auhiilguse kandja"


"Puhka Minus, Auhiilguse kandja. Ma olen igatsenud selle järgi, et Ma saaksin Sinu üle välja valada üha rohkem Oma Armastust ja Väge. Kas Sa ei näe seda, et Ma olen Sind loonud Auhiilguse kandjaks?"
 
"Tule täna Minu ette ja tühjenda Minu ees oma süda, vala oma süda välja Minu jalgade ees ning siis täidan Mina Sind sellise rahulduse ja rõõmuga, mida Sa pole võimeline kirjeldamagi. Sest Mina ehitan oma kogudust Oma Auhiilguse Ligiolu kaudu."
 
Seisa Minu Ligiolus niikaua, kuni Sa tead veendunult, et Mina olen Sinu Tugevus. Ja olgugi, et Sind ümbritsevad igast küljest pimeduse jõud, võid Sina olla tugev, sest Ma olen mässinud Sinu hinge ümber Oma Auhiilguse Mantli ning mitte miski ei suuda Sind kahjustada.
 
Kui Mina olen Sinuga, siis pimeduse väravad ei suuda midagi teha Sinu vastu. Taevased päevad maa peal on käes. Minu Vaimu Võimsa Liikumise päevad saavad õige varsti olema kõigi jaoks nähtavad. Minu võimas tuul pühib minema kahtluse pilved, mis on olnud Sinu mõistuse ja südame üle. Minu Auhiilguse Tuul paneb Su vaenlased kõikuma ning Sina võid seista terviklikult ja turvaliselt.
 
Hirm, mis on paljusid vallutanud, ei suuda Sind võita, sest Ma olen Sinust teinud võitja, Minu Auhiilguse kandja. Usalda Mind ja vaata, kuidas Mina võitlen sinu eest. Toetu Minu südamele ning vaata, kuidas Minu Armastus võidab iga lahingu. Ära ole häiritud nende poolt, kes komistavad, sest nad komistava pimeduses. Minust on saanud Sinu Valgus ja Sinu Pääste, Sul pole põhjust hirmu tunda, sest Minu Armastus hoiab Sind komistamast. Ma olen läinud Sinu ees ja olen kindlustanud selle, et Sinu tee on puhas ja teerada turvaline, sest Mina olen Sinu Isa.
 
Minu plaanid Sinu elu jaoks on suuremad Sinu nägemisvõimest ning Minu teed on suuremad Sinu arusaamisest. Sina näed tänasel päeval ainult seda, mis on Sinu ees, aga Mina olen läinud Sinu tulevikku ja Mina tean neid häid asju, mis hakkavad Sinu ees lahti rulluma. Ära mitte kunagi kahtle selles, kas Sinu päevad on Minu käes. Puhka Minus, Auhiilguse kandja ja vaata, kuidas Mina Sind täidan, kaitsen ja muudan Sind tugevaks.
 
Laul 25: 4-5 The Passion Translation
Isand, juhi mind kogu teekonnal,
et ma võiksin kogeda Sinu plaane oma elu jaoks.
Ilmuta mulle eluteed, mis on Sulle meelepärane.
Saada mind kogu teel,
hoia mul käest ja õpeta mind,
sest Sina oled minu kasvava pääste Jumal,
ma olen mähkinud oma südame Sinu omasse.
 
 
 
 
tõlkinud Jana Naudi 24.03.2015
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar