esmaspäev, 21. august 2017

Lana Vawser „ Kümne Aasta Hiiglased On Kukutatud!“



Ühel päeval, kui ma hiljuti tegin Facebookis otseülekande, siis ma jagasin prohvetlikku sõnumit selle kohta, et need asjad, mis on üritanud Sind KUKUTADA, pööratakse nüüd ringi ning VÄGA MÄRKIMISVÄÄRSETE LÄBIMURRETE ÜLEVOOLAMINE tuleb esile Sinu jaoks.

Selle ülekande ajal ma nägin sõnu „KÜMME AASTAT“ Vaimus ja Isand rääkis sellest, et PALJUD on võidelnud oma elus HIIGLASEGA, mis iganes see siis on- haigus, finantsiline raskus, abieluprobleemid, sõltuvus, hinge hädad, järeleandmatu vastupanu jne., ja see lahing on kestnud KÜMME AASTAT ja ma kogesin, kuidas Isand tahtis, et ma annaksin selle sõnumi edasi kirjutatud kujul ning lisaksin killukesed ilmutustest, mis ma käesoleval ajaperioodil olen saanud, kui ma olen jätkuvalt otsinud Tema südant.

Isand rääkis mulle, et need KÜMNE AASTA HIIGLASED on nüüdsest KOKKU KUKKUMAS. Need KÜMNE AASTA tsüklid on nüüd MURTUD. KÜMME AASTAT kestnud lahingud on nüüd LÕPPEMAS.

Tuleb esile üks LÕPETATUS. Ja Sa ei pea enam nende asjadega tegelema.

KÜMNEKORDNE VALLANDUMINE.

Jumal on pööramas seda ala, kus on olnud KÜMNE AASTA LAHING ja Sa saad KÜMNEKORDSE läbimurde, KÜMNEKORDSE juurdekasvu ja KÜMNEKORDSE taastuse.

Jumal on näinud igat pisarat, igat hetke, igat võitlust, igat valu ilmingut ning Ta on olnud koos Sinuga, tugevdades Sind, hoides Sind, julgustades Sind, õpetades Sind ja andes Sulle kogu vajaliku varustuse, jõustades Sind.

Sinu palved, Sinu deklaratsioonid, Sinu usu seemned ja kõik KÜMNE AASTA kuulutused/deklaratsioonid pole läinud tühja. Sinu ees avaneb KÜMNE AASTA eest ÜLEVOOLAMINE!

Kurbus ja lein, mis on olnud Su elus nende hiiglaste pärast selle kümne aasta jooksul, mis on pannud Su südame hüüdma Jumala poole: „Jumal, see on kestnud KÜMME AASTAT! Ma olen kaotanud nii palju aega!“ Jumal eemaldab selle kurbuse ja leina ning tervendab Sinu südame ning ma kogen praegu, kuidas mul tuleb Su elu üle prohveteerida, et sellel alal, mis KÜMME AASTAT on olnud hiiglaste tõttu täis kaost, valu ja võitlusi, näed Sa järgmise KÜMNE AASTA jooksul suurt viljakust, rohkenemist ja õnnistusi. JÄRGMISE KÜMNE AASTA jooksul tulevad Su elus esile mõned kõige võimsamad kohtumised Jeesusega, mis Sul EALES on olnud.

See, mida Sa oled KÜLVANUD viimase KÜMNE AASTA jooksul- usu, sõnakuulelikkuse, finantside, kümnise, annetuste, julgustuse, palvete, eestpalvete ja deklaratsioonide SEEMNED -kõigi nende raskete lahingute keskel oma elus hiiglaste tõttu KÜMNE AASTA jooksul, hakkab nüüd sisse tooma LÕIKUST. Kui Sa oled külvanud pimedas ja sünges kohas, hetkedel, kui Sul on olnud väga vähe, kui Sa oled külvanud ka keset oma valu, keset lahingu raskust, saad Sa nüüd LÕIGATA suuri õnnistusi ning sõjasaaki kogu KÜMNE AASTA eest- see kõik antakse Sulle!

RAAMATUD, RAAMATUD JA VEEL ROHKEM RAAMATUID KÜMNE AASTA TEEKONNALT.

Ma nägin, kuidas selle ÜLIOLULISTE läbimurrete ja AJAPERIOODI TÄIELIKU PÖÖRDUMISE ajastul hakkavad KÜMNE AASTA HIILGASED kokku varisema ning ma nägin, kuidas RAAMATUD sünnivad esile KÕIKJAL täiesti rohkeneval moel.

Isand juhib paljusid Teist kirjutama sellest KÜMNE AASTA teekonnast ning oma läbimurde, juurdekasvu, varustuse, tervenemise, vabastuse, vabaduse tunnistustest ning suur soosing saadab neid trükiseid ning paljud saavad seetõttu terveks, vabastatud ning vabaks. Põhjuseks Sinu tunnistus ja ilmutused Jumalalt, mis Ta on Sulle andnud läbi Sinu KÜMNE AASTA LAHINGU. Püha Vaim hingab VÄGA VÕIMSALT nende trükiste üle. Ja Sa mõistad ja näed siis, et Su lahingud pole olnud tühised ning need pole olnud ainult Sinu jaoks. Sa oled võidelnud ka PALJUDE teiste inimeste pärast, kes nüüd saavad võtta vastu läbimurde Sinu tunnistuse tõttu.

KÜMNE AASTA TÕHUS JA TULEMUSRIKAS SAATUSE UKS.

Ma nägin paljusid Teie hulgast nende KÜMNE AASTA JOOKSUL võitlemas nende HIIGLASTEGA, oodates oma sisenemist oma SAATUSE TÄIUSESSE, sellesse, millesse Jumal on Teid kutsunud sisenema ja milles toimima. Aga viimase kümne aasta jooksul on üha uuesti ja uuesti tulnud kohtuda NII PALJUDE SULETUD USTEGA.

Aga nüüd on käes KÜMNE AASTA PÖÖRDEPUNKT ning Jumal toob paljud Teist TULEMUSRIKKA SAATUSE UKSE juurde. Ja kui see SAATUSE UKS avaneb, siis tuleb esile ka väga kiire rohkenemine/laienemine, DOMINO EFEKTI sarnaselt UKSE AVANEDES. - Üks klots kukub teise järel.

Asjad hakkavad juhtuma väga äkitselt ning Sa leiad oma positsiooni ning sisened oma kutsumisse ning unistusse, mis Jumal on Sinu sisse pannud ning Jumal teeb tasa kõik viivitused ning kaotatud aja, kui ÜLIKÜLLUS voolab välja nendest ustest koos soosingu ja õige positsiooniga, mis äkitselt avaneb Sulle.

Sa võtad siis vastu KÜMNEKORDSELT õnnistusi, taastust ja tagasimakseid läbi nende avatud uste ja Jumal asetab Su positsioonile sellisel viisil, mis kaalub üles kogu KAOTUSE, VALU, KAOTATUD AJA ja KURBUSE, mida Sa oled kogenud, eriti mis puudutab alasid Sinu unistuste, saatuse ja kutsumisega seoses NENDE KÜMNE AASTA JOOKSUL.

KÜMME AASTAT KADUNUD OLNUD POJAD JA TÜTRED TULEVAD KOJU TAGASI.

Ma nägin ka KADUNUD POEGI JA TÜTREID, kes on olnud eemal KÜMME AASTAT,  ÄKITSELT koju tagasi tulemas. Nad tulevad Jumala juurde tagasi väga ÄKITSELT. Nad tulevad oma perekonna juurde ÄKITSELT tagasi. Nende jaoks on ÄKITSELT taastus, ÄKITSELT tervenemine ja ÄKITSELT juurdekasv, mis tuleb esile just käesoleval ajaperioodil. KÜMME AASTAT KADUNUD OLNUD tulevad koju tagasi.

 
Tõlkinud ja kujundanud Jana Naudi 21.08.2017

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar