pühapäev, 15. oktoober 2017

Lana Vawser „ Südamed Hakkavad Tervenema Läbi Selle, Kui Jumal Toob Esile Oma Tõotuste Täitumise Sinu Elus!“



Viimaste kuude jooksul on Jumal väga intensiivselt ehitanud minu sees üles rõõmu ja ootust, et Tema tõotused täituvad palju suuremal määral ja palju aulisematel viisidel, kui me oleme Jumala rahva eludes varem näinud. Just praegu on vabastatud ning esile sünnitatud palju suuremad viljakuse esiletulekud, suuremad kui eales varem.
 

Viimase kuu jooksul on mu elus olnud päris palju unenägusid, kus Jumal on mulle näidanud juurdekasvu, mida Ta vabastab Oma rahva üle. Samuti toob Jumal esile RÕÕMU ja SÜDAMETE RÕÕMSAMEELSUSE, mis juba on alanud paljude eludes, aga see kasvab ja levib veelgi enam.

Õpetussõnad 13: 12 The Passion Translation

„Kui südame ootuste/lootuste täitumine tundub venivat, siis see viivitus võib olla väga rusuv ja rõhuv, aga kui siis lõpuks Sinu unistus täitub, siis elu magusus rahuldab Sinu hinge täielikult.“

MSG Translation:

„Vaibumatu pettumus põhjustab südamevalu, aga äkiline hea läbimurre võib täielikult muuta elu.“

TA TOOB ESILE SELLE, MIDA SÜDAMED ON TÕELISELT IGATSENUD NING SEELÄBI MURDUB JÄRELEANDMATU PETTUMUS!

Jumal on näidanud mulle üha uuesti ja uuesti südameid, mis on tervenenud ning jätkuvalt tervenevad sellel ajaperioodil läbi selle, et Jumala TÕOTUSED TÄITUVAD. Ma nägin, kuidas VAIBUMATUTE PETTUMUSTE NÕIARINGID hakkavad lõpuks MURDUMA, kui Jumala rahvas TÄITUB ekstaatilise kiitusega, kui läbimurde hetked TULEVAD LÕPUKS ESILE, kui SÜGAVALT JUURDUNUD tõotuste täitumiste IGATSUSED, mis Jumal inimestesse on istutanud ja mida on nii kaua oodatud, hakkavad täituma.

Laul 145: 19 The Passion Translation

„Iga Sinu jumalik armastaja võtab vastu PALJU ROHKEM, kui nad on palunud. Sest Sina kuuled, mida nende südamed tõeliselt igatsevad ning Sina tood neile päästva tugevuse.“

New Living Translation

„Neile, kes Teda kardavad, annab Ta igatsuste täitumise, Ta kuuleb nende karjeid/hüüdeid ning päästab nad.“

Ma olen paljudel kordadel näinud seda, kuidas Jumal käesoleval ajaperioodil läheb väga sügavale Oma rahva südametesse ning toob pinnale NEED SÜGAVAD ASJAD, mida nende südamed tegelikult on igatsenud. Ma nägin seda, kuidas Jumal eemaldab virrvarri ja lärmi, eemaldades ka segaduse, tuues pinnale SÜGAVAD asjad, mida südamed on nii väga oodanud. Jumal toob need SÜGAVAD südame igatsused pinnale, sest PRAEGU ON KÄES AEG NENDE TÄITUMISEKS!

Ma nägin, kuidas Isand tervendab südameid VÄGA SÜGAVALT läbi selle, kui Tema inimesed embavad ja võtavad vastu Jumala tõotuste täieliku täitumise esiletuleku. Paljud on jätkuvalt Temale alistunud, jätkuvalt rõõmustanud Jumala südant keset tuleleeke, keset vastuseisu, keset raskeid katsumusi, aga Ma näen, kuidas just nüüd tuleb esile  SUUR PÖÖRE ning see on läbi ligunenud ilmutusest ning Laul 37:4 täitumisest.

Laul 37:4 The Passion Translation

„Tee Jumalast oma elu suurim rõõm ja rahulolu ning siis Tema varustab Sind sellega, mida Su süda kõige enam igatseb.“


 

Ilmutus Tema HEATAHTLIKKUSEST ja HEADUSEST sirutub nii sügavale, nagu see pole eales varem jõudnud, läbi selle, et esile purskuvad sügavate igatsuste ja tõotuste täitumised, mida Jumal LÕPUKS esile toob.

Mulle meenub üha uuesti ja uuesti Graham Cooke poolt öeldu:

„Jumal on kõige HEATAHTLIKKUM isik, keda ma eales olen kohanud!!!“

PALJUDE JAOKS saab olema see sügav elu reaalsus ja ilmutus, kui nende tõotused täituvad. Ma nägin paljusid seismas ja nutmas, rõõmustamas ning hüüdmas: „TÕESTI Ta murdis läbi minu heaks! TÕESTI Ta andis mulle selle, mis Ta oli mulle tõotanud! TÕESTI täitis Ta minu südameigatsused!!!!!“ Ja sel hetkel murduvad VAIBUMATUTE PETTUMUSTE ja KAHTLUSTE NÕIARINGID, kui Jumal tundus kõike muud KUI HEA ning esile tulevad ÄKILISED TERVENEMISED!

Ja siis ma nägin paljusid tõusmas ekstaatilised kiituses ja rõõmuga deklareerimas Laul 30:11.

Laul 30: 11 The Passion Translation

„Ja siis Ta murdis läbi ja muutis täielikult minu ulgumise keerlevaks ekstaatilise kiituse tantsuks! Ta rebis puruks katte ning eemaldas minult leinamise raskuse. Ta mähkis mind rõõmsameelse auhiilguse rüüga. Kuidas ma saan vaikida, kui aeg on kiita Sind? Nüüd mu süda laulab valjult, voolates üle rõõmust- minu sees pulbitsev joovastus hoiab mind laulmas sõnu: „MA EI SUUDA SIND EALES TÄNADA PIISAVALT!“

Õpetussõnad 13: 12 The Passion Translation

…aga kui siis lõpuks Sinu unistus täitub, siis elu magusus rahuldab Sinu hinge täielikult.“

Ole valmis vastu võtma jumalikku magusust Tema südamest, mis muudab Su seisundit nii, et Sul on raske mitte KUULUTADA sellest, mida Tema on teinud Sinu heaks. Ole valmis kogema ekstaatilist rõõmu, mida pole võimalik tagasi hoida, kui see PURSKUB ESILE Sinu seest. PALJUDE jaoks on lõpuks käes kaua oodatud LÕIKUSE aeg, et tõotuste SEEMNED, mis on istutatud  kaua aega tagasi ja ka hiljaaegu, võiksid täielikult vilja kanda.

Jumal täidab Sind läbi selle kogemuse sügava aukartusega ning Sinu tunnistuseks on:

„TÕESTI OLED SA HEA!!!“
 
Tõlkinud ja kujundanud Jana Naudi 15.10.2017
 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar