laupäev, 25. november 2017

Bill Yount “Karud, Lõvid ja Hiiglased Sinu Tõotatud Maal Muutuvad Sinu Toiduks!“


 
Kõik Ühe Korraga
 
Ma kogen, et 2018.aastat võib nimetada „Kõik Ühe Korraga“ aastaks. Kogu põrgu läheb lahti ja Kogu Taevas Avaneb- aga Taevas on põrgust suurem. Ma näen suurt pilve tunnistajaid Taevas- ka pereliikmed, kes meile uuel aastal kaasa elavad. Taeva silmad on meie peal, lehvitades tuliseid lippe eemalt.

Ma kuulen, kuidas Taevast hüütakse:"Ära kaota elevust selle suhtes, mida Jumal on Sind kutsunud tegema. Sinu elevus rõõmustab Jumalat ning käivitab ingleid Sinu ümber. Sinu elevus on võimas relv vaenlase vastu. Sinu elevus seob vaenlase käed.“

Meid ootab ees väljakutseterohke aasta. Tundub, otsekui kõik asjad juhtuksid korraga. Inimesed hakkavad ütlema: „Kogu aeg juhtub midagi. Kogu aeg peab midagi halba juhtuma.“ Ning nad mõtlevad seda kõike negatiivsel viisil. Aga teisest küljest on meil vaja hoida oma fookus Jumala peal ning siis me saame öelda: „ Jumal kogu aeg teeb midagi! Jumal kogu aeg teeb midagi head, hoolimata nendest olukordadest!“  

Meie meelelaad sellel uuel aastal peaks olema: "Me saame hakkama karudega, me saame hakkame lõvidega ja me saame hakkama hiiglastega. See on meie loomuses ja seda me teeme!“ Sest karud, lõvid ja hiiglased tulevad, et teada saada, mis on peidus meie sees. Need kõik on kõrvale juhtida üritavad olukorrad, et saada meie pilku ära Isandalt. Aga meil tuleb Jumalat ülistada hoolimata kõigest. Ma kogen, kuidas vaenlane ütleb: „Ma loodan, et Sa ei tunne end üldse hästi, et ülistada Isandat kõige selle keskel, mida mina korraldan.“ Aga kui Sa siis ülistad Jumalat, siis see toob Jumala otse iga olukorra keskele, kus Sa oled ning paneb hingevaenlase vaikima ning tagasi tõmbuma ning kaotama. Jumalas pole kaotust!  

Ekstreemsed Katsumused ja Ekstreemsed Võidud.

See on aasta sarnane, mil Houstonis oli üleujutus, aga samal ajal nende võistkond võitis Maailma Liiga. Ekstreemne katsumus ja ekstreemne võit. Ning sellised katsumused viivad meid tohutult edasi. Prioriteedid muutuvad ning seetõttu tulevad need väljakutsed.

Ma kuulen, kuidas Jumal ütleb: „Pane sõjakirves õigel moel maha!“ Ma kogen, et see tähendab, et palvekambrist saab väga tähtis paik meie eludes. Ma usun, et „sõjakirve mahapanek“ tähendab ukse sulgemist igasugustele segavatele asjaoludele ning et me palvetame ainult seda, mida me kuuleme, et Jumal meile räägib palvetada.  

2018 – Ma Näen Karu Vaipa, Lõvi Karusnahka ja Hiiglaste Päid Kuldsel Kandikul.   

Eeloleval aastal tõusevad võimsad mehed ja naised, sest nad on tapnud karu, lõvi ja hiiglase, sest kõik need elajad tulid, et teha meid tugevaks. Jumal ütleb: „Nemad on Sulle toiduks, Sinu leivaks, Sinu ülalpidajad/elatise allikad.“ Me hakkame sööma mett otse lõvi kõhust. Me saame teada, kuidas näeb välja sein, millel ripub lõvi karusnahk. Ma näen, et Sinu kodu saab olema täis sõjatrofeesid. Need trofeed on auhinnaks neile, kes ei ole alla andnud heas usuvõitluses.

Hiiglased on Tšempionide Hommikusöögiks.

Ma kuulen, kuidas Taevane Isa küsib: „Kui näljane Sa oled? Kui Sa muutud piisavalt näljaseks, siis Sa saad „süüa“ hiiglaseid! Hiilgased ei tule, et Sind vallutada, nad tulevad, et olla Sulle saagiks. „Neela alla“ oma hiiglased täna. Nad on Sulle toiduks. Nad on Sinu elatise allikad ning leib. Nad on tšempionide hommikusöögiks.“  

"Ainult ärge olge mässumeelsed Jumala vastu ning samuti ärge kartke selle maa inimesi, sest nad on Teile parajaks palaks. Nende kaitsja on neid maha jätnud, aga Teiega koos on Jumal. Ärge kartke neid!“ (4 Moosese 14:9 KJV)

Minu lemmiklaulu "No Longer Slaves" (Mitte enam orjad) sõnad: „Ma ei ole enam hirmu ori, ma olen Jumala laps“ on ka järgmisel aastal minu lemmikud. Miks Piiblis on nii tihti korratud: „ära karda“? Sest Jumal teab, et meie eludes tuleb aegu ja põhjuseid esile, mil me võime hirmu tunda, aga Tema on koos meiega. Selle tõttu, mida Jeesus Ristil tegi, et Tema on juba maha löönud iga karu, iga lõvi ja iga hiiglase, keda me eales kohtame, siis ME SUUDAME SEDA!  Tuleta meelde seda, et Jeesus elab Sinu sees ning Tema ei karda, ning Tema ei muretse absoluutselt mitte millegi pärast.

BILL YOUNTI LEMMIKLAULU SAAD KUULATA SIIT:
 

Bill Yount on „Bridge of Life“ (Elu Sillad) liige Hagerstownis, Marylandis, juba 36.aastat ja täna on ta seal koguduse vanemaks ja kodumisjonär.  Käesoleval hetkel on ta ka nõustajaks „Aglow International“ heaks. Bill on teeninud 23.aastat ustavalt vanglateenistuses Mount Hopes ning ta ka reisib täisajaga teenistuse raames, nii U.S.A-s kui rahvusvaheliselt.  "Alandlikkus ja huumor“ iseloomustavad tema teenimistööd, kui ta toob esile värske sõna „täpselt õigeks ajaperioodiks“, kuulutades Isanda Sõna! Tema koosolekutel kasutatakse tihti  sofarit (või härjasarve), purustades pimeduse jõudude väge üle regioonide, koguduste, kogukondade ja majapidamiste. Sofar esindab Jumala hingust, mis tuleb esile läbi Jumala rahva hingeõhu, et värskendada pühasid ning äratada kadunuid. Tohutult  palju Jumala sõnumeid, mida Bill on prohvetlikult teenimistöö kaudu jaganud, on tulnud esile igapäeva elu keskelt tema perekonna ja sõprade ringis.
 
Tõlkinud ja kujundanud Jana Naudi 25.11.2017
 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar