laupäev, 2. detsember 2017

BRIAN SIMMONS „JUMALA TERVENDAVAD VIHMAD ON TULEMAS“




Ma kuulen Jumalat sosistamas… 

Su südames on koht, mida ainult Minu Vaim suudab tervendada. Kui haavata saamine, millest Sa läbi oled läinud, on jätnud Sind oimetuks ja segadusse, siis pöördu Minu poole ja Mina tervendan Sind. Minu Vaimu vihmad tulevad, et ära pesta kõik see, mis on Sind takistanud ning tagasi hoidnud, et Sa ei õpiks tundma Minu armastust. Mitte miski ei jää muutumatuks, kui Minu armastus peseb ja immutab läbi Sinu hinge. Mina juhin Sind täiuse, terviklikkuse ja tervenemise sisse.

Õige pea Sa vaatad enda peale ja näed täielikult muutunud isikut. Seestpoolt väljapoole olen Ma Sind tervendanud ning teinud Oma kuju sarnaseks. Su minevik on üritanud Sind määratleda, aga Mina nimetan Sind Enda omaks. Ma näen Sind alati Sinu saatuse valguses, mitte Sinu mineviku alusel, sest Sa oled Minu oma. Minu tervendavad vihmad tulevad ning  Püha Vaim leotab Sind läbi. Sa saad täielikult läbi immutatud Minu Armastuse Vaimu poolt.

Andestus hakkab voolama Sinu seest nagu jõgi. Minu rahvas kogeb Minu ärkamist, nagu nad on Minult palunud, et Ma selle saadaks. See kõik algab esimestest armu piiskadest, mis langevad Su südamele, muutes Sind kui Minu astjat, et kanda Minu Auhiilgust. Pane end valmis kõigeks selleks, mida Mina hakkan tegema, sest peale Minu tervendavaid vihmasid näed Sa Minu väe pikselööke ja äikest.
 
Roomlastele 5:5 The Passion Translation
Ja see lootus ei ole pettumust toov fantaasia, sest nüüd me võime kogeda Jumala lõppematut armastust, mis tulvab joana meie südametesse Püha Vaimu kaudu, kes elab meis!

BRIAN SIMMONSI "THE PASSION TRANSLATION PIIBLI" OSAD LEIAD SIIT:
 


Brian Simmons  on tuntud kui väga kirglik Jumala armastaja. Peale väga dramaatilist kohtumist ja vestlust Jeesuse Kristusega teadis Brian koheselt, et Jumal on kutsunud teda minema rahvaste juurde maailmas, keda Jumala Armuevangeelium pole veel puudutanud ning kuulutama kõigile, kes kuulavad. Oma naise Candicega ja oma kolme lapsega olid nad peaaegu 8 aastat Panama provintsi vihmametsades kui koguduse rajajad, tõlkijad ja nõustajad. Brian võttis osa Paya-Kuna Uue Testamendi tõlkimise projektist. Ta õppis lingvistikat ning Piibli tõlkimise printsiipe New Tribes Missioni juures. Peale teenistust tsunglis oli Brian Jumala tööriistaks Ameerikas New Englandis koguduse rajamisel ja nüüdseks on temast saanud täisajaga Piibli õpetaja. Ta on samuti The Passion Translation Piibli tõlke juhtiv tõlkija. See tõlge on uus, dünaamiline versioon Piiblist praeguse põlvkonna jaoks. Brian on olnud õnnelikult abielus Candicega üle neljakümne aasta ning ta tunneb suurt rõõmu oma lastest ja lastelastest.

JUMAL ÜTLEB SULLE: "ELA MINU VAIMUS JA SA SAAD TEADA, KELLEKS MINA OLEN LOONUD SIND OLEMA!"

 
Tõlkinud ja kujundanud Jana Naudi 02.12.2017




 


 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar