laupäev, 27. jaanuar 2018

Lana Vawser „Jumal On Üles Tõstmas Inimesi, Kes Liiguvad Edasi Jumala Möirge Rütmis“


 
Ma saan aru, et see sõnum on üsna pikk, aga ma julgustan Sind, et Sa võtaksid aega selle sõnumi lugemiseks ning selle üle mediteerimiseks. Ma tõesti usun, et see sõnum on imeilus kutse Kristuse Ihu jaoks just praegusel ajaperioodil.

Ma nägin hiljuti und, mille käigus ma kuulsin Isandat ütlemas mulle korduvalt läbi une: „ MA OLEN ÜLES TÕSTMAS INIMESI, KES HAKKAVAD KÄIMA MINU MÖIRGE RÜTMIS!“

See tunne, mis mind unes valdas, oli NII tugev, mis puudutas seda teadmist, et Isand on esitamas oma sügavat kutset Tema salajasse paika, Tema tundmise paika, et KUULDA Tema möirgamise RÜTMI, et olla võimeline liikuma Jumala südamerütmiga ühes taktis. See tunne, mis mind ümbritses selles unenäos, oli see, et Sul tuleb TOETUDA VÄGA LÄHESTIKKU JUMALALE, et olla võimeline liikuma TEMA MÖIRGE RÜTMIS.

See, mida Sa võid pidada „Tema möirge heliks“ ei pruugi tegelikult olla see, mida Jumal on rääkimas ja vabastamas. Just praegu jagab Jumal välja väga tähelepanuväärseid kutseid, et me liiguks sügavale Tema südamelöökide kuulmise paika, et liikuda edasi Taeva RÜTMIS. Ära liigu „oletuse“ alusel ega selle alusel, mis „eelmise ajaperioodi ajal kuuldus nagu“ alusel, vaid võta Jumala käest vastu värske uus kutse liikuda sügavamale salajasse paika, et kuulda VÄRSKET JUMALA MÖIRET. Et kuulda Jumala värsket prohvetlikku õhutust ning Jumala deklaratsioone.

Isand on mulle juba mõnda aega rääkinud Jumala sosinatest, nagu Ta ilmutas ennast Eelijale mäe otsas ning rääkis prohvetiga sosinal (1 Kuningate 19). Jumal on mulle NII palju rääkinud sellest, et meil tuleb kummarduda, et kuulda Tema sosinaid, ja see nõuab meilt Tema lähedale nõjatumist, minemist sellesse sõpruse ja osaduse paika Isandaga.

See, mida Isand on valmis vallandama siin maa peal läbi Oma möirge, avab võimaluse näha märkimisväärset apostelliku autoriteediga möirge kasvu, mis toob esile TOHUTU PÖÖRDE ja LÄBIMURDE.

Selles minu unenäos oli see tungiv pakilisus, et need, kes hakkavad liikuma Tema MÖIRGE rütmis, on need, kes jäävad TEMA SOSINATE LÄHEDUSSE. Jumal otsib neid, kes on Tema saladuste head majapidajad, need, kes oskavad väga hästi hoolt kanda Tema sosinate ja aarete eest, mida Ta jagab salajases paigas Oma inimestega. Need, kes tegutsevad ilma tagamõteteta (agendata), kes lihtsalt tahavad olla koos Jumalaga ning kes tõesti tahavad Teda tunda.

On UUS HELI, mis on juba vabastatud siia maa peale Jumala südamest, ning need, kellel on kõrvad, et kuulda, ka kuulevad seda. Need, kes nõjatuvad, et kuulda Jumala sosinaid, kuulevad uut heli. Nad kuulevad uue Jumala Vaimu  liikumise uut heli maa peal.

Sõbrad, see HELI ON ERINEV eelneva aja helist. UUE AJAPERIOODI uus heli! See UUS HELI on sünnitatud Jumala sosinatest ning see äratab Kristuse Ihu LIIKUMA TEMA MÖIRGE RÜTMIS, sest me oleme jõudnud ABSOLUUTSELT UUDE AJASTUSSE. Jumala prohvetlikud sõnumid, mis on joondunud Jumala möirge rütmiga, hakkavad vabastama uskumatuid läbimureid, lõikust, juurdekasvu, imesid, tunnustähti, Jumala Vaimu võimast liikumist, mis juhtuvad otsekui „äkitselt“, kui nad on joondanud ennast JUMALA MÖIRGE RÜTMIGA. Ja see Tema möirge RÜTM võib kostuda ERINEVALT sellest, mida teised Sinu ümber on rääkimas, see võib kostuda ERINEVALT sellest, mida Sa oled kuulnud eelnevatel aegadel, aga see kõik on tugevalt RAJATUD NING KINNITATUD Jumala Sõnasse, Jumala Ilmutatud Sõnasse –RHEMASSE- läbi JUMALA MÖIRGE RÜTMI, isegi siis, kui Sa kõike ei mõista, näed Sa esile tulemas võimast Jumala Vaimu liikumist. Mäed iiguvad, asjad saavad ümber pööratud ja täielikult muudetud ühe päevga, toimuvad VÄGA PÕHIMÕTTELISED kultuurilised pöörded, seitsmel mõjuvõimu mäel tulevad esile VÄGA PÕHIMÕTTELISED JUMALIKUD MÕJUAVALDUSED, aga kõigeks selleks OTSIB Jumal neid, kes elavad Tema sosinates ning kes EI LIIGU MITTE ÜHESKI TEISES RÜTMIS, vaid üksnes TEMA MÖIRGE RÜTMIS!

Jumal liigub käesoleval ajaperioodil täiesti OOTAMATUTEL viisidel, Ta võib välja ilmuda viisidel, mida ei osata oodata, aga kas me tunneme Ta siis äa, kui Ta ilmub välja erinevalt sellest, kuidas me Teda ootame?

Jumal MÖIRGAV, et ÄRATADA, et hoiatada ja valsaks teha Kogudust, et valvsaks teha olukordade suhtes, et muuta maailma valvsaks selles osas, et Tema on valmis ESILE ASTUMA TEGUTSEDES! Jumal otsib neid, kellega Ta saaks koostööd teha, kellega Ta saaks olla partnerid.

Isand on MÖIRGAMAS oma vaenlaste suunas ning Jumal on valmis läbi Oma Pruudi vaenlast rüüstama viisidel, nagu me pole seda varem näinud.

PALJUDE SUHTES ON OLNUD VÄGA TUGEV VASTUSEIS, MIS PUUDUTAB JUMALA MÖIRET.

Ma olen näinud TOHUTUID lahinguid, mis on hiljaaegu vaimus aset leidnud PALJUDE ELUS, ning see vastasseis on tulnud nende vastu väga raskelt ning tohutu kiirusega on olnud rünnatud „SALAJASED PAIGAD“, et tuua segadust ning et juhtida tähelepanu kõrvale, et tuua vastuseisu, et tuua selliseid olukordi, mis ennetaksid seda, et inimesed ei saaks liikuda sügavamale salajasse paika ning et inimesed ei saaks joonduda Jumala RÜTMIGA selles Jumalaga sügavas salajases paigas. Paljud on avastanud, et nende ellu on VAHELE SEGATUD vastasseisuga, et segada nende salajase paiga RÜTMI.

Kui see oled Sina, siis ma prohveteerin Sinu üle Jeesuse nimel, Sa oled see, kes hakkab LIIKUMA JUMALA MÖIRGE RÜTMIS!

PÕHJUS, miks vaenlane üritab NII KÕVASTI hoida Sind eemal salajasest paigast, et Sa ei liiguks sellesse sügavasse ilmutuste paika, miks hingevaenlane toob neid tähelepanu kõrvale juhtivaid elemente ning raskusi, et Sa ei saaks veeta aega koos Jumalaga, on SELLEPÄRAST, et Isand tahab Sulle avada selles salajases paigas sügavama Tema sosinate kuulmise, et Sa liiguksid Tema MÖIRGE RÜTMIS. Sinust saab see, kes hakkab vabastama ning deklareerima JUMALA PROHVETLIKKU MÖIRET üle oma olukordade, üle oma perekonna, üle oma töökoha, üle oma linna, üle oma rahva jne. Isand tahab avada  ja ilmutada Sinu elus terve uue hulga ilmutusi ja sissevaateid, mis on palju suuremad, kui on võimalik näha loomulike silmadega, need sünnivad esile Jumala sosinatest, ning vaenlane näeb suurt vaeva, et neid Sinult ära varastada. Sind ootab palju suurema autoriteedi paik ja valvsus ning Jumala prohvetlikud ilmutused ning Jumala südamelöökide ja MÖIRGE RÜTM.

Ma tahan selle kohe väga selgeks teha, et ISANDA MÖIRE JA TEMA MÖIRGE RÜTM ei hakka prohveteerima surma, hävingut,  vaid see hakkab prohveteerima ÄRKAMIST ja MUUTUSI. Joondumist Jumala teedega, see möirgab Jeesuse armastusest, see möirgab Evangeeliumi Häid Uudiseid, VÕITU, VÕIMSAID MUUTUSI, JUURDEKASVU, see möirgab tähelepanuväärsetest raputustest, mis hakkavad aset leidma, raputuste rohkenemisest, kui Auhiilguse Kuningas astub sisse.

PÜHADUSE JA PÜHADUSE ÄRKAMISE MÖIRE muutub Koguduse keskel veelgi VALJEMAKS ning kuuldavamaks ning eraldab Kristuse Ihu maailmast nii, et ta särab veelgi eredamalt, kui kunagi varem.

KUI TE ÜLISTATE, SIIS JUMALA LIGIOLU JÕED TOOVAD TULE, MIS SULATAB ÄRA VASTUSEISU.

Võti nende jaoks, kes Teist kogevad intensiivset vastuseisu, et Te ei saaks osa salajase paiga RÜTMIST, on ÜLISTUS! Isand näitas mulle, et kui Te väga teadlikult asetate ennast ülistuse paika, teete kõik selleks, et saaksite ülistada Jumalat, siis Teie ülistamise ajal VÕIMAS Jumala Vaimu jõgi hakkab tõusma ehitama üles müüri kõige selle vastu, mida vaenlane üritab teha, et segada Teie salajase paiga RÜTMI. Teie ülistuse ajal hakkab avanema jumalik ajahetk ning esile kerkib jumalik asjade liikumine ning siis äkitselt tuleb esile „ülevoolamise hetk“ ning Tema Ligiolu TÕUSULAINE ujutab üle Teie salajase paiga. Ma nägin Teie salajases paigas VÄGA VÕIMAST Jumala Vaimu ÜLEUJUTUST ja VÄLJAVALAMIST. Selle väljavalamise keskel hakkas KÕIK MUUTUMA. Kohtumised Jumalaga, Jumala Sõna ilmutused, Tema südamelöökide kuulamine, väga sügavuti nägemine, Jumala kõige kallimate ja sügavamate saladuste kuulmine Tema sosinate keskel hakkasid esile voolama salajases paigas selle ÜLEUJUTUSE käigus. Selles ärkamise paigas tõusis esile taas sõprus Jumalaga ning see muutus üha sügavamaks kõigi nende väga kallite kogemuste keskel. Hingevaenlane on üritanud takistada seda salajase paiga RÜTMI, sest Sa liigud TEMA MÖIRGE RÜTMIS kõige sügavamasse Tema Vaimu väljavalamisse oma salajases paigas Jumalaga. Sa koged asju, mida Sa eales varem pole kogenud.

HINGEVAENLANE ON JUMALA RAHVA VASTU ÜRITANUD MÖIRATA „TE EI LIIGU EDASI!“, AGA JUMALA RAHVAS, KES ON ÄRGANUD JUMALA MÖIRGE RÜTMIS, KUULUTAVAD: „VAENLANE, SINA EI LIIGU EDASI!“

Vaenlane on möiranud Jumala rahva vastu: „Te ei liigu edasi!“, teiste sõnadega: „MA EI LUBA TEIL EDASI LIIKUDA!“. Vaenlane on üritanud möirata Jumala rahva vastu: „SISSEPÄÄS KEELATUD“ läbi oma vastuseisu, läbi segaduse, läbi oma raskete rünnakute, läbi süüdistuste ja hukkamõistus, läbi valede ning läbi Jumala kutsele vahelesegamise. Aga need, kes astuvad „Jumala möirge rütmi“, mis on kättesaadav nende jaoks, kes nõjatuvad Jumalale, et sisse pressida, et olla vaikselt salajases paigas, kuulevad Jumala sosinaid, et olla hea majapidaja. Hingevaenlane valetab ja ütleb: „Sina ei tohi sellesse paiga siseneda, Sina ei tohi seda vastu võtta, seda selgust, sügavat nägemist, suuremaid ilmutusi, väljavalamist selles salajases paigas- Sinu jaoks on sissepääs keelatud!“. Aga TÕDE on see, et läbi Jeesuse imeilusa surma ja ülestõusmise on meil  SISSEPÄÄS ja LIGIPÄÄS. Eesriie on katki rebitud.

Matteuse 27: 51 The Passion Translation

„Ja sel hetkel rebenes Pühamast Pühama Paiga eesriie kaheks ülevalt alla. Maa rappus metsikult, kaljud purunesid kildudeks.“

Efestlastele 2: 18 The Passion Translation

„Ja nüüd seetõttu, et me oleme ühendatud Kristusega, on meil kõigil võrdne otsene sissepääs/ligipääs Püha Vaimu sfääris, et tulla Isa ette.“

Selle ärkamise ja Jumala Vaimu väljavalamise keskel, mis leiab aset salajases paigas, mis äratab Jumala rahva elama Jumala sosinates, et tõusta TEMA MÖIRGE RÜTMIS, need inimesed lähevad välja maailma ning nad hakkavad kuulutama: „Vaenlane, Sa ei liigu enam edasi!!!“

Nad liiguvad välja PROHVETLIKUS JUMALA MÖIRGES, deklareerides seda, mida Jumal on ütlemas, liikudes apostellikus autoriteedis ning seeläbi teevad maatasa ning peksavad pilbasteks vaenlase plaanid. Seal, kus varasemal ajal on vaenlane okupeerinud maad ning seda pole eales varem vallutatud, nüüd tulevad sinna inimesed, kes tõusevad elama JUMALA MÖIRGE RÜTMIS, kes RÄÄGIVAD VÄLJA Jumala Sõna ilmutatud RHEMAT ning MÖIRGAVAD: „VAENLANE, JEESUSE KRISTUSE NIMEL SA EI LIIGU ENAM EDASI!“, „Sulle on LIGIPÄÄS KEELATUD!“ ning äkitselt hakkavad need alad, mida vaenlane on VÄGA KAUA okupeerinud, vabanema vaenlase haardest ning kindlustustest ning hingevaenlane saab SUURE KAOTUSE OSALISEKS. Ning rajatakse Jumala Kuningriik nendel aladel. Jeesuse võitu demonstreeritakse nendes paikades. Jeesuse Kristuse ülestõusmisvägi toob surnuluud ja kuivanud luud taas ELULE. Nendesse väga pimedatesse paikadesse siseneb Jeesuse Kristuse valgus, maailma lootus ning aset hakkavad leidma ÄKILISED VÄGA SUURED PÖÖRDED.

Mõned nendest prohvetlikest deklaratsioonidest ja ülesannetest, millesse Isand paljusid Oma rahvast juhib just praegusel ajaperioodil, on tohutult tähendusrikkad, ja Jumal otsib neid, kes liiguksid Tema rütmis, Tema südamerütmidega kooskõlas, mõjutatuna mitte maailmast ega inimestele meelepärane olemisest, mitte alla andes maailma survele ega tagakiusamisele, vaid kes seisavad sirge seljaga, elades lähtuvalt Jumala sosinatest, tundes sügavuti Jumala möiret ning kuulutades/deklareerides JUMALA MÖIRET, mis hakkab tooma ELU ja MUUTUSI kõigil neil aladel, kus vaenlane on mõelnud, et tema okupeerib igavesti seda ala. Vaata, kuidas asjad hakkavad ümber pöörduma!

Jumala rahvas, praegu on väga murdeline ja ülioluline hetk ajas. Ma kogen seda väga tugevalt. Hingevaenlane võitleb nii kõvasti salajase paiga vastu, sest Jumal AVAB SULLE ja LÄBI SINU lähtuvalt sellest salajasest paigast ning Tema sosinatest ÜLIVÕIMSAID ASJU! Vaenlane on hirmust tardunud selle ees, et Sina hakkad liikuma Jumala möirge rütmis, nii et hingevaenlane üritab teha kõike, et VAHELE SEGADA sellesse RÜTMI, ag ma kuulutan ja deklareerin just nüüd Jeesuse nimel, kui Sa joondad ennast ÜLISTUSES, et Sinu salajasse paika tuleb Jumala Vaimu väljavalamine, et äratada Sind väga võimsal viisil, et tõmmata Sind veelgi sügavamasse sõprusesse ja osadusse Jumalaga, et igal Sinu elualal saaks vabastatud PROHVETLIK JUMALA MÖIRE!!!
 
Tõlkinud ja kujundanud Jana Naudi 27.01.2018
 

1 kommentaar: