kolmapäev, 17. jaanuar 2018

Lana Vawser „Vabadus ja Õnnistused Perekondade Keskel 2018. Aastal“

 


Ma nägin hiljuti väga tähendusrikast unenägu, mille jooksul ühe osana andis Isand mulle prohvetliku sõnumi PEREKONDADE tarvis 2018.aastal.

Isand näitas mulle, et 2018.aastal tuleb tervete perekondade ja suguvõsade keskele VABADUS ja ÕNNISTUS. Seal, kus eelnevalt on olnud nõiaringid, kus hingevaenlane on saanud pidevalt varastada, tappa ja hävitada, kus on olnud häbi, valu, vaesuse ja hirmu tsüklid, siis seal Isand murrab kõik selle, mis vaenlane on teinud. Sinuga on erinevaid asju juhtunud, vaenlase esitatud valevirvendusi, võlutrikke, hirmu rünnakuid. Vaenlane on Sind hirmutanud, rünnanud Sind pidevalt meeleheite ja murtud südame tsüklitega nii, et on tundunud, et läbimurre ja vabadus ei tule eales esile. Aga see kõik on muutumas.

Ma nägin selles unenäos, et Isand on EEMALDAMAS mineviku häbi. Isand on EEMALDAMAS mineviku tagajärgi tervete perekonna liinide keskel. Hingevaenlane on hoidnud paljusid perekondi vangistuses, aga Jumal toob nende mineviku tsüklite asemele jumaliku tagasimakse. Vaenlase mõjuvõim MURTAKSE 2018.aastal Jeesuse Kristuse nimel.

Isand näitas mulle VABADUSE VILJU, mis tulevad plahvatuslikult esile perekondade keskel 2018.aastal. Uus päev on koitmas perekondades ning perekondlikke ühendusi tabavad tohutud läbimurded.

Jesaja 54:4

„Ära karda, sest Sul ei ole vaja häbeneda, ja ära tunne piinlikkust, sest Sa ei jää häbisse, vaid unusta oma nooreea häbi ja ära meenuta enam oma lesepõlve teotust!“

Perekondi tabab SUUR RÕÕM. Paljud perekonnad on tugeva raputuse keskel. Suured rünnakud on olnud perekondade vastu, aga Jumal kuulutab perekondlike ühenduste üle UUT PÄEVA, mis nüüd hakkab koitma Sinu perekonna heaks.

Seal, kus paljud perekonnad on kogenud varga valusat okast ning kogenud otsekui „kokku kuivamist“, seal kuuluab Isand, et nüüd on Teie jaoks alanud JUURDEKASVU ajaperiood.

Isand deklareerib, et 2018.aasta on PEREKONDADE VABADUSE AASTA! Viljakus PLAHVATAB Sinu perekonna heaks ning asjad ei jää enam samaks. Tervete perekondade ja suguvõsade keskel tulevad esile imed ja tunnustähed, täielikud ümberpöörded, läbimurrete vägi Jumala käest.

Isand murrab perekondlikke needuste tsükleid ning Jumal vabastab perekondlikud õnnistused läbi VABADUSE läbimurrete, mis Isand toob esile perekondade keskel.

Seal, kus vaenlane on püüdnud paljudel viisidel tuua vähenemist ja eraldatust, on Isand kuulutamas 2018.aastal taastuse, tervenemise, juurdekasvu, vabaduse ja viljakuse aastat perekondade heaks.

Ole valmis selleks, et Sa näed oma perekonda  liikumas suuremas viljakuses ja juurdekasvus. Usalda Isanda teid ja Tema ajastust. Emba ja tunnusta Jumala protsessi, sest Su perekond jõuab jõukuse ja õnnistuste maale.

5 Moosese 1: 11

„Jehoova, Teie vanemate Jumal, tehku Teid veel tuhat korda rohkemaks kui Teid on, ning õnnistagu Teid nõnda, nagu Ta Teile on rääkinud!“
 
Tõlkinud ja kujundanud Jana Naudi 17.01.2018
 
 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar