neljapäev, 27. märts 2014

Angela Greenig: SEISTA VASTU ÜLEKOHTULE! „ÜTLE MINU VÕITLEJATELE, ET ON AEG VALMISTUDA SÕJAKS.“


„Aeg on käes, et Pioneerid( eesminejad) süütaksid Lõkked“
Jumal on moodustamas  terves maailmas, mitte ainult Ameerikas, vägedena Apostellikke ja Prohvetlikke Isasid ja Emasid. Jumala Kuningriigi meelelaad on esile tulemas Praegu, Just Nüüd! Isa on näidanud meile üha uuesti ja uuesti, mida meil tuleb teha. Jumala Sõnas on erinevad Kindralid, Preestrid, Prohvetid ja Kohtumõistjad. Meil on hädasti tarvis neid, kes tõeliselt kannavad Lepingulist Meelevalla Saua, et panna Jumala koda tagasi oma õigesse positsiooni.
Jumal ütleb Prohvetitele:“ Praegu on Teie aeg ja ma saadan oma prohvet Eelija. Ta on Minu südame järgi, Ta seisab vastu Baalidele erinevates linnades. Liiga kaua on saanud pimedus olla eesliinil“,  ja Jumal ütleb selle tõttu: „ Aeg on käes, et Pioneerid süütaksid lõkked ja hävitaksid kõik sõklad, mis on aja jooksul külvatud koos puhta nisuga.“
„Need Jumala mehed ja naised saavad läbi minema kõige kummalisematest ja kurnavamatest testidest. Teid neetakse ja Teie kohta valetatakse, aga küsimus Teile on selline: „ Kas Te olete nõus seisma müüripraos nende vastu, kes on levitanud pimedust ja väärastunud valesid, mida paljud Minu lapsed on hakanud järgima?“ Jumal ütleb: „ Baalide jaoks on kätte jõudnud aeg, kus neid tabab konfrontatsioon (vastasseis).“
 
SEISTA VASTU ÜLEKOHTULE.
1 Ku.18:22 me näeme, et Eelija tundis ja usaldas Jumalat sellel ajaperioodil, kui tal tuli olla täiesti üksi keset lahingut pimeduse vastu. Praegusel ajastul me peame samuti toetuma vaid Talle. Nagu Sõna ütleb, siis Baali prohvetid kallasid oma ohvrialtarile vett, aga ilma igasuguse tulemuseta. Peale tundidepikkust enesevigastamist, veritsemist ja kerjamist oma jumalate poole (me teame, et see oli saatan), ei suutnud nad seista vastu tõelisele ja elavale Autoriteedile, mis tuleb üksnes Jumalalt.
Ja siis tuleb Eelija, mees täis usku, valab juurde veel enam vett ja palvetab oma Jumala poole, et Ta põletaks ära kõik puud ja vee, mis oli altaril. Valed liidrid saavad eemaldatud ning vaata, mis juhtub järgmisena 1 Ku. 19:1-3:
Ahab jutustab Iisebelile kõigest, mida Eelija oli teinud Baali prohvetitega. Selle peale saadab Iisebel Eelijale sõnumi, öeldes:“ Las jumalad teevad minuga ükskõik mida, kui ma homme ei talita Sinu eluga nii nagu Sina talitasid nendega (baali prohvetitega).“ Siis Eelija lõi kartma, tõusis ja põgenes oma elu pärast Beer-Sebasse, Juudale kuuluvale alale( see on üle 8 miili= 12,8 km ja see piirkond oli väljaspool Iisebeli mõjuala)ja jättis oma teenri sinna.
See on täpne visand sellest, mis juhtub, kui meie hakkame ülekohtule vastu. Ükskõik, millega Sa oled silmitsi või millega Sul tuleb tegeleda, ja ükskõik kui raske see olukord võib olla, Jumal on saatnud oma Püha Vaimu Tule, et Sind varustada kõigega, mida Sa vajad. Ja meil tuleb igal ajal silmas pidada seda tõsiasja, et tulevad vasturünnakud. Ja kui Iisebel prohvetit ähvardas, siis tarkus ütles: „ Tõuse ja mine.“
 
Veidi ettepoole vaadates, siis 1Ku. 18 peatükis mulle väga meeldib see koht, kus Eelija teadis oma vaimus, et horisondil on midagi tõusmas. Ta saatis oma sulase kuus korda vaatama, aga sulane ei näinud midagi. Aga seitsmendal korral ta nägi horisondil väikest pilve ( salmid 41-44).
See pilv on tulemas Teie suunas. See on uus Valitsemine Taevast, et täita Teid usu, julguse ja kõigega, mida Te vajate. Mõne jaoks see tähendab hiiglase pea maharaiumist, ja kui see kukub, siis Te teate, et see on tehtud.
Jumal on praegu paljud oma prohvetid ära peitnud koobastesse, aga ma usun, et Jumal otsib Pioneere(Eesminejaid), keda ei saa peatada! Kõikjal, kuhu nad lähevad, saab ülekohus  Püha Vaimu mõõga abil võidetud. Pilv on juba horisondil ja Valitsusaeg on tulemas, et alla neelata ja kaotada pimedus. Me saame nägema suurimat lõikust, mida maailm on eales näinud.
 
„ SELLEST PÄEVAST ALATES MA ÕNNISTAN SIND“
2014.aastanumbrist 20 tähendab Lunastust ja 14 tähendab Päästet/Vabanemist. Sellega seoses  
Taevane Isa ütleb: „Ma lunastan aja ja sellest päevast alates ma õnnistan Teid.“
Serrubaabel kui Pitsersõrmus:
(Haggai 2: 20-23)
Ja Jehoova sõna tuli Haggaile teist korda kuu kahekümne neljandal päeval, ta ütles. „Räägi Serrubaabeliga, Juuda maavalitsejaga, ja ütle: Mina panen värisema taeva ja maa! Ja ma paiskan ümber kuningriikide aujärjed, kaotan paganate kuningriikide võimu; ma paiskan ümber sõjavankrid ja nendel sõitjad, hobused ja ratsanikud langevad maha, mees teise mehe mõõga läbi! Sel päeval, ütleb Vägede Jehoova, ma võtan Sind, mu sulane Serubbaabel, Sealtieli poeg, ütleb Jehoova, ja teen Sind pitserisõrmuse sarnaseks, sest ma olen valinud Sind, ütleb Vägede Jehoova!“
„Ütle Minu Võimsatele Võitlejatele, et nad Valmistuksid Sõjaks, ja nõrgad öelgu: „Ma olen tugev!“ Teie kannate Minu Meelevalla Saua, nii et seiske kindlalt ja jälgige, kuidas maa vaenlased saavad alandatud! Te võtate tagasi oma maa, oma lapsed, oma varanduse ja Teile lisatakse rohke mõõdu ja suure rõõmuga!“, ütleb Jumal.


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar