esmaspäev, 28. aprill 2014

BOB JONES: SAABUV TÕOTUS (THE COMING PROMISE)


In English:

 ( enne tema lahkumist viimane tema kodulehel avaldatud prohveteering )

Jaanuar 2014

 Nägemus Õunapuust

Ülistuse ajal nägi Bob õunapuud, mis oli täis õisi. Kui ta palvetas ja küsis Isandalt selle nägemuse tähendust, siis Jumal avaldas talle, et väga paljud inimesed on otsekui õienupud kinni. Nad on oodanud täitumist tõotustele, mis on neile antud paljude, paljude aastate eest. Aga nüüd ütleb Isand, et enne kui sellel kevadel hakkavad õunapuud õitsema, hakkavad need õienupud avanema.  Paljud nendest tõotustest on muistsed, mis hakkavad õitsema sellel kevadel, enne õunapuid ning nad hakkavad tooma esile Õigsuse vilju.

Rahutegijad Hakkavad Õitsema

 Prohvetliku vaimu viljades sümboliseerib õun rahu. Sellest lähtuvalt võib öelda, et see nägemus tähendab seda, et paljud Rahutegijad hakkavad õitsema ning astuvad sellel kevadel oma kustumise sisse ning hakkavad kandma vilju, mida Jumal on kutsunud neid kandma. Nii et ole valmis selleks, et Rahutegijad tulevad esile Jumala viljadega ning et nad esitlevad maailmale Rahu Poega.

Rahutegijad, kes tulevad esile sellel järgneval perioodil, on need, kes suudavad tuua rahu inimhinge ja Isa vahele.  Kui nad ilmutavad Jumala armastust inimhinge vastu, siis see toob igal tasemel uue stabiilsuse Kristuse Ihusse. Esmalt ja kõige olulisema muutusena,  nende Rahutegijate administreerimise ( juhtimise) tõttu avaneb inimhingedele võimalus siseneda paika, kus nad saavad täielikult kogema Jumala rahu.  Ja see rahu on üle igasuguse inimliku arusaamise. Nad sisenevad samuti Jumala Armastusse, mis hakkab looma vilju, mida Tema soovib just praegu esile tuua Kristuse Ihus. Sõna otseses mõttes tähendab see viljade esiletulemise algust, mis on hädavajalik lõikuse jaoks.

 Ja Jumala rahu (mis on täielikult Sinule kuuluv; hingeseisund, mis on täielikult veendunud päästes Kristuse kaudu ning ei karda enam midagi Jumala poolt ning suudab olla rahul sellega, mis tal on ning on kõige keskel rahus), mis ületab igasuguse arusaamise, mis kaitseb ja hoiab Sinu südant ja mõistust Kristuses Jeesuses ( Fi. 4: 7 Laiendatud tõlge, Amp.)

Jumal pakub meile rahu, mis on üle igasuguse arusaamise. Aga kahjuks on väga suur osa Kristuse Ihust näinud Isa valest vaatenurgast. Nad näevad Teda kui julma ülemust ja seetõttu arvavad nad, et Jumal kogu aeg  mõistab kohut. Nad ei näe teda kui Armastuse ja Õigluse Jumalat. 95% Kristuse Ihust arvavad, et Isa on Kohtumõistja, kes pidevalt neid karistab ja laiaks litsub. Nad arvavad, et Jumal toob nende ellu kõik need hädad ja traumaatilised situatsioonid, kuigi kõige selle taga on saatan.  Kus Jumal pole teretulnud, seal Jumal lihtsalt eemaldab oma käe. Nüüd aga hakkame me Teda nägema tõesti sellisena, Kes Ta Tegelikult On: ARMASTUS ja armastus üle kõige, mida meie üldse oskame oodata armastusena. Kui meil on rahu Isaga, siis õied hakkavad muutuma viljadeks. Ning need viljad hakkavadki tulema esile sellel aastal, siis veel enam järgmisel aastal ning ülirohkesti paljunedes ülejärgneval aastal.

.Jumala ARMASTUSE relvaladu

Jehoova avas oma relvakambri ja tõi välja oma sajatuse relvad! Sest Isandal, Vägede Jehooval on tööd kaldealaste maal!  (Jeremija 50:25)

 Jumal on Kristuse Ihu varustamas Tema jumaliku armastuse relvadega, mille vastu vaenlane on täiesti võimetu. Me näeme Jumala armeed tulemas kokku ühtsuses viisil, kus vaenlane peab lahkuma tervetest linnadest. See armee valmistub võtma terveid linnu ja lõpuks ka terveid maakondi (osariike).  Maailmas on paigad, kus Rahutegijad võtavad terveid rahvaid.

Sellel aastal tuleb Jumala armee kokku lugematute inglite hulkadega ning relvadega, mida vaenlane ei suuda tagasi lüüa. Inglid on praegu Ihu ette valmistamas lõikuseks ning tulemas on Väga Võimas Võit. Sellel aastal on märgiks isegi puude õitsemine, mida saatan ei suuda ära hoida.

Nägemus Jumala Relvalaost

 Selles nägemuses nägi Bob Jumala relvaladu, mis nüüd on avatud ning kust Isa jagab välja sõjapidamise relvi, mis pole varem olnud inimestele kättesaadavad. Selles nägemuses anti minu kätte relvi, mis hirmutasid mind sedavõrd, et ma kartsin neid puudutadagi. Terves maailmas pole sellele ligilähedastki, mida Jumal on toomas välja oma relvalaost. Esimesed asjad, millega Jumal hakkab tegelema, on kirjas Jeremija 51 peatükis. Tegelikult esimesed asjad, millega Jumal tegelema hakkab, on kogudused.

Jeremiah Jeremija 51:20-25 Sina olid mulle vasaraks, relvaks, sinuga ma purustasin rahvaid ja sinuga ma hävitasin kuningriike!

21  Sinuga ma purustasin hobuse ja ratsaniku, Sinuga ma purustasin vankri ja sõitja!

 22 Sinuga ma purustasin mehe ja naise, Sinuga ma purustasin vana ja noore, Sinuga ma purustasin noore  mehe ja neitsi!

 23 Sinuga ma purustasin karjase ja karja, Sinuga ma purustasin põllumehe ja härjapaari, Sinuga ma purustasin maavanemad ja asevalitsejad!

 24 Aga nüüd ma tasun Paabelile ja kõigile Kaldea elanikele, teie nähes kõik nende kurja, mis nad tegid Siionile, ütleb Jehoova!

25 Vaata, ma olen Su vastu, Sa hävitusemägi, ütleb Jehoova, kes hävitasid kogu maa! Ma sirutan oma käe Su vastu ja veeeretan Sind kaljudelt alla ning teen Sind põlenud mäeks! (Jeremija 51: 20-25)

 Rahutegijate Teenistus

See, mida Jumal on just praegu tegemas koguduses, on see, et Ta ühendab kõik need omavahel, kes iganes soovivad seda.  Sest need relvad, mis laiali jagatakse, nõuavad rohkem kui ühte inimest nende käsitlemiseks. Selleks on vaja terveid meeskondi ja tavaliselt koosnevad meeskonnad 12.inimesest. Need meeskonnad saavad olema ühendatud ühe eesmärgi nimel ja kui nad siis lähevad välja lahingusse, siis nad deklareerivad ja kuulutavad kooskõlas Jumala südamega. Ning need deklaratsioonid saavad rajatud vastavalt Jumala tahtele.

Iiob 22:28 Sa kuulutad ja deklareerid asju ning need saavad rajatud Sinu jaoks ning Valgus (Jumala Soosing) saab särama Sinu teedel (Laiendatud tõlge, Amp.)

See on see, mida ma näen: Õunapuude õitsemine saab olema meie Õitsemine Vaimus ning me Ülistame Isa Vaimus ja Tões. Tõe tundmine toob inimhingele rahu.  Tõe tundmine toob meie hinge vaimu alluvusse ning lubab inimese vaimul valitseda südametunnistuse üle ( soovid, tegevused ja mõtted). Ning siis hakkab Kristuse Ihu mõistma tegelikku Jumala jumalikku olemust; Armastust. Ta Armastab Sind!  Piibel räägib väga selgelt sellest, et Jumal armastab meid;  See on Tema loomus, sest Tema on ARMASTUS ( 1 Joh. 4:8) Rahutegijate kogu olemus saab olema kirjeldatud Tema Armastuse poolest ning Armastus saab olema see vili, mida nad esile toovad.   

Nii et tulge esile, Rahutegijad!

Rahutegijad toovad rahu inimeste ja Jumala vahele. Nad näitavad  Isa loomust, ARMASTUST!  Isa armastus  on kogu autoriteet, mida Tema pojad ja tütred kannavad. Ma ei tea täpselt, kui kiiresti saavad need viljad valmima, peale seda, kui need on õitsenud. Aga ma tean seda, et mai keskpaigaks on õitsemise aeg läbi ning viljade aeg on alanud. Ning järeldades sellest, mida ma nägemuses näen, see kõik saab olema Võimas.
 
tõlkinud Jana Naudi 28.04.2014

 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar