neljapäev, 10. juuli 2014

DOUG ADDISON- VALMISTU JUULIS LENDAMA.


 
 

Praegu on aeg, kus toimuvad vabanemised mineviku läbikukkumistest ja käitumismustritest. Valmista end laienemise jaoks ning vabanemiseks asjadest, mis on hoidnud Sind tagasi.  Positiivne ja uus „vaimne iseseisvus“ on kohal! Alates sellest kuust hakkavad kokku kukkuma ebapuhtad kujutluspildid, julgusetus, depressioon ja isegi enesetapu mõtted. Need kõik on olnud vaenlase rünnakud, et Sinu tähelepanu hajutada, et Sa ei paneks tähele seda, mida Jumal on sellel kuul hakanud vabastama Sinu jaoks.

 
Pane ennast valmis, et lennata juulis!

 
Kui julgusetus ja kahtlused hakkavad murduma, siis Sul avaneb võimalus laieneda uude hooaega selle kuu jooksul. Vaimne atmosfäär on muutumas ja uued loovad ressursid vabastatakse Taevast Sinu jaoks just nüüd. Aga Sinul tuleb sellest kõigest väga kõvasti kinni haarata!

 
Taevase Unistuse Tuul.

 
Ma vabastasin prohvetliku sõna paar kuud tagasi „Äkiliste Muutuste“ kohta. Paljud inimesed on reageerinud sellele sõnale ja nõustunud, et asjad  nende ümber  on väga kiiresti muutumas. Läbi juunikuu oli mul mitmeid prohvetlikke unenägusid, milles oli ka nägemus uuest vaimsest tuulest, mis tuli Taevast. Selle asemel, et asju ümber lükata, see tuul tõstis asjad ja inimesed uutele tasemetele. Inimesed olid võimelised lendama kõrgemalt kui kunagi varem. Aga enamus inimesi ei olnud sellest teadlikud.

See reaalsus on vabastatud just nüüd Sinu olukordadesse. Sul on õigus valida „tõusta kõrgemale“ igast olukorrast ja asjast. Ja kui Sa seda otsustad, siis on Sul võimalik saada kaasa haaratud uuest Taevasest tuulest.

 
Unenägu Sügavast Sinisest Ookeanist.

 
Mul oli hästi selge ja värviline unenägu, kus ma ujusin sügavas ookeanis ja jõudsin ühe unustatud linna juurde ookeani põhjas. Seal olid aarded ja ehitised nagu linnas, kus on endiselt elutegevus. Ja linna keskel oli uppunud vaal.

Selle unenäo prohvetlik tõlgitsus on see, et inimesed on olnud nagu Joona. Neil on võimas prohvetlik kutse, aga nad on jooksnud ära ning vaal on nad alla neelanud. Ja nüüd need hüljatud prohvetlikud kutsumised on toodud teiste inimeste juurde, kes neid täidavad. Need on sügavad Jumala kutsumised.

 
Taevase Tuule ja nende sügavate kutsumiste tõttu tuleb esile uus Püha Vaimu hingus, mis muudab Sinu suhte Jumalaga järjest sügavamaks.

 
Ro. 8: 39 „ Kas me oleme kõrgel taevas või sügaval ookeani põhjas, ükski loodu ei ole võimeline meid lahutama Jumala armastusest, mis on ilmutatud meie Isandas Jeesuses Kristuses.“

 
Sa saad Isandaga olema nii tugevalt ühendatud, et vaenlase plaanid ei saa Sulle enam mingit negatiivset mõju avaldada.

 
Vaimse Atmosfääri Nihe.

 
Mul on olnud mitmeid unenägusid selle kohta, et vaimses atmosfääris toimuvad nihked ja muutused. Nendes unenägudes ma märkasin, et asjad nihkusid, aga jällegi igaüks ei olnud nendest teadlik. Sa saad tõesti neid asju oodata sellel kuul ja ka edaspidi.

 
Minu unenägudes mitte igaüks polnud teadlik ega isegi püüdnud käia selles uues võidmises, mis oli just parasjagu vabastatud. Tegelikult paljud inimesed isegi kahtlesid ja vaidlesid, kas see ikka on Jumalalt. Aga paljud, kes võtsid vastu, olid inimesed, kes otsisid Jumalat väga meeleheitlikult ja aktiivselt.

 
Uuesti sünnitades Kaotatud Ilmutusi.

Jumal saab lisaks kõigele eelnevale avaldama Sulle ilmutusi, mida Sa võib-olla oled kaotanud. On prohvetlikud sõnad, mile täitumine pole veel esile tulnud. Need hakkavad ilmnema taaskord. See puudutab ka prohvetlikke sõnumeid, mis puudutavad kogudusi, linnu, ärisid ja valitsusi.

 
7.-14. Juuli

 
7.juulist kuni 14.juulini on väga tähelepanuväärne aeg. Oota seda, et toimuvad nihked ja muutused sellel ajal, kui Jumal toob uue, värske nägemise ja ilmutuse. Juuli on pöördepunkt terve selle aasta jaoks.

 
Jumal rääkis mulle, et see on sarnane sellele, mida Jeesus ütles Matteuse 7: 7-14…

 

 
Matteuse 7: 7-8 „Paluge, siis antakse Teile; otsige, siis Te leiate; koputage, siis avatakse Teile. Sest igaüks, kes palub, see saab, ja kes otsib, see leiab, ja kes koputab, sellele avatakse.“

 
 Hakake Paluma Rohkemat!

 Matteuse 7:9-11 „Kes teist, kui teie laps küsib leiba, annaks talle kivi? Või kui ta küsiks kala, siis annaks talle mao? Kui teie, kes olete kurjad, oskate anda häid ande oma lastele, siis kui palju enam Teie Isa Taevas annab häid ande nendele, kes küsivad!“

 Hakake Ootama Rohkemat!

 
Matteuse 7: 12 „ Sellepärast kõik, mida Te tahate, et inimesed teevad Teile, tehke ka neile, sest selles on kokku võetud kogu käsuõpetus ja prohvetid.“

 
Mattteuse 7: 13-14 „Minge sisse kitsast väravast, sest avar on värav ja lai on tee, mis viib hukatusse, ja palju on neid, kes sealt sisse lähevad. Ja kitsas on värav ja ahtake on tee, mis viib ellu, ja pisut on neid, kes selle leiavad.“

 
7.-14. Juuli on aeg, et sisse pressida Jumalas. Paluge. Otsige. Koputage. Oodake, et Jumal vastab heade asjadega, ja vaadake, kuidas kõrgem kutsumine Teie elus avaneb. Ja see võib olla kitsa värava kujuga.

 
Valed Diagnoosid.

 
On olukorrad, kus tulevad esile valed diagnoosid. See ei tähenda, et kõik diagnoosid oleks valed, aga kui Sa oled saanud halva raporti oma tervise või situatsiooni kohta, siis nüüd on aeg võidelda täieliku tervenemise eest. Ma olen tihti rääkinud sellest, et tuleb saada strateegia tervenemise jaoks ja tihti võib see olla väga radikaalne.

 
Väga oluline on teha radikaalseid samme, et saada väga radikaalseid tulemusi.

Jeesus väga harva palvetas olukordade eest ühtemoodi. Ta pani käsi peale, andis korralduse, käskis inimestel lahkuda ruumist, paastus, sülitas ja tegi muda. Nii et selleks, et saada radikaalselt terveks, on vaja, et me saaksime radikaalse strateegia Jumala enda käest.

 
Grace (nimi inglise keeles, mis tähendab ka Armu) Sai Lapse.

 
Ma nägin unenäo, et mu sõber Grace sai lapse. Ma teadsin, et see unenägu oli konkreetselt tema kohta, aga ka paljude temasarnaste kohta. Vaimses sfääris tähendab beebi uusi asju, mis vabastatakse. Jumal on vabastamas uut armu taset, et ära nullida kõik halvad kogemused, mis on tulnud liigsest kontrollimisest, legalistlike religioossete vaimude tõttu.

 
Suletud Emakate Tervenemine.

 
Jumala käest saab olema prohvetlikuks tunnustäheks see ( et uued asjad on tulemas), et need, kes on tahtnud jääda rasedaks, rasestuvad. Need erilised lapsed saavad olema osa Jumala järgmisest liikumisest. Kui see on olnud Sinu situatsioon, siis Haara Kinni võidmisest, mis on nüüd kättesaadav, et see uus muutus tuleks esile.

 
Ümberpaigutuse Kinnitus.

 
Paljud inimesed saavad ümber paigutatud. Ehk see ei käi Sinu kohta, aga Jumal rääkis mulle, et Ta on andmas kinnitusi just nüüd, et juhtida inimesi vajalike asjade muutmisele ja liigutamisele.

 
Nii et valmistu lendama ning minema veel sügavamale veelgi lähedasemas osaduses Jumalaga. Praegu on võimalus haarata kinni Jumala loovatest ressursidest, sest vaimne kliima on just nüüd muutumas.

Nautige seda teekonda!
 
 
tõlkinud Jana Naudi 10.07.2014

 

 

 

 

 

 

 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar