esmaspäev, 14. juuli 2014

Lana Vawser: Eesminejad, Pange ennast valmis, et astuda Suurematesse Sfääridesse!


 

Ma kogesin, et Jumal andis teada, et Ta on Kristuse Ihus üles tõstmas eesminejaid- neid, kes kannavad uut, magusat veini, mis on antud salajases paigas- kes astuvad suurematesse sfääridesse Kristuse Ihus ning on võimelised vabastama suuremal määral Jumala Kuningriiki siin maailma keskel.

 

See on alati meie kohustus olla kooskõlas Temaga ja sellega, mida Tema on tegemas, otsides Tema tundmist ning tehes Teda tuntuks. Aga just praegusel hetkel, selles ajajärgus, kus me oleme Kristuse Ihuna, ma kogen pakilist vajadust Vaimus joonduda Tema järgi ja elada õigsuses. Ma kogen hädavajadust olla Tema ees ning „ajada asju“ Temaga, kindlustades selle, et me oleme täielikult joondunud selle järgi, mida Tema ütleb meile teha, joondudes selle järgi, mida Tema on tegemas ning et meie oleme „valmisoleku“ positsioonis.

 

Eesminejatel on Aeg Tõusta Tulesädemed Silmis.

 
Ma nägin Kristuse Ihus üle maailma tõusmas eesminejaid, kelle silmis hõõgub tuli. Armastuse tuli nende Armsama vastu. Põlev tuli teadmisest, et Tema armastab neid. Põlev kirglikkuse tuli selle järgi, et Tema Kuningriik laieneks, ja põletav igatsusetuli näha asju Tema tarkuse ja eristusvõime läbi.

 
Need eesminejad, kes tõusevad, kannavad oma südames sõnumit, ja nad on ees käijad nii Kristuse Ihus kui ka maailmas. Need eesminejad teevad teiste jaoks tee  kohtadesse, kus pole veel käidud. Nad liiguvad uutesse sfääridesse Isandaga, ning juhivad Kristuse Ihu uutele aladele. Need eesminejad liiguvad uutele aladele „Rhema“ (ilmutuslike) sõnadega Isandalt nende südames ning varustusega nende kätes. Nad lihtsalt mitte ei lähe ees ja ei juhi Kristuse Ihu uude peatükki/ hooaega, vaid nad ka varustavad Kristuse Ihu vajaliku varustusega, et jõuda eesmärgile.

 
Jumal teeb uut ja nüüd on see juba esile tulemas; need eesminejad kannavad juba nüüd „uut“ oma vaimudes ja sudametes ning nad hakkavad sisse juhatama ärkamist ning Jumala suuremat liikumist nii Koguduses kui ka maailmas (vaata Jesaja 43:19).

 
Ma nägin neid eesminejaid peatumas ühe pärast, nii Koguduses kui ka maailmas, nende pärast, kes on kukkunud, murtud, kes on nõrgad ja viga saanud, ja nad teenivad neid ühekaupa. Ja kui need murtud võtavad vastu tervenemise ning elavad läbi kohtumise Isandaga- siis nad hakkavad omakorda tõusma oma kutsumises ning jooksma oma võidujooksu!

 
Need eesminejad, keda Jumal on üles tõstmas, on olnud ustavad sellega, mida Jumal on neile andnud teha, ja nüüd saavad nad vabastatud suurematele aladele, ja Kuningriigi laienemine saab rohkemal määral olema nähtav . Need eesminejad ei liigu üksi, nad on tükikesed Tema aulisest puzzlest. Olles ühendatud ja ühtsuses teistega,  moodustavad need tükikesed kos Jumala kunstiteose, mida Isand on maalimas ja ehitamas.

 

Eesminejad Muudavad Aktiivseks need, kes kahtlevad.

 
Ma nägin neid pioneere kutsumas ja varustamas Kristuse Ihu liikuma KÕIGESSE, mis Isandal on nende jaoks ning kelleks Ta on neid kutsunud  ning  mida määranud tegema. Ma nägin neid teenimas Kristuse Ihu, ja seetõttu Kristuse ihu ärkas ja aktiveerus uuel tasemel.

 
Ja ma nägin, et see aktiivsus tõusis eriti nende seas, kes olid kahtlevad, et liikuda edasi Isandas ja Tema teenistuses, sest nende eludes oli palju hirmu, julgusetust, vaeva, lootusetust, enesega rahulolu, pattu ja pimedaid olukordi.

 

Ma nägin just selliseid inimesi aktiivseks muutumas, kui eesminejad kuulutasid: „Vaata, milline on meie Jumal, ja vaata sellele Armastusele, mis Tal on Sinu vastu! Vaata sellele Armule, mis Tal on Sinu jaoks! Vaata Tema ohvrile, mis Ta on annud Sinu eest! Vaata, kuidas Tema suhtub Sinusse!“

Ja nad kuulutasid seda väga julge häälega, kuulutades Isanda tõde nende üle ning ahelad murdusid, depressioon ja rõhumine hakkasid kaduma. Hirm sai paljastatud. Ja piinad kadusid. Enesega rahulolu, patt, lootusetus, ahastus ja tumedad olukorrad muudeti Tema tõe läbi, mis sai välja räägitud ning Tema ILU ja ARMASTUS sai ilmutatud. Tema ARMASTUS neelas kõik alla.

 

Kristuse Ihu on Üles Äratatud.

 
Kristuse Ihu on üles äratatud. Isand on hüüdmas! Isand on kosimas, Isand on tõmbamas oma rahvast. Ta on rääkimas sellise armastusega, ja samas sellise tungivusega, et asjad joonduksid õigesti ning me saaksime üle võetud Isanda Jeesuse SÜGAVAST romantikast meiega ning et me saaks Tema Vaimu vetega üle ujutatud, sest kui Jumala rahvas vastab Tema kutsele, siis toimub suuremõõtmeline esiletõusmine.

 
Isand on tegemas teed seal, kus pole teed, nii turgudel, linnades, rahvaste keskel, terves maailmas, et Tema Kuningriik saaks rajatud, ja Tema tahab IGAÜHTE oma rahvast, et me kõik teeksime aktiivselt seda, milleks me oleme kutsutud. Tema tahab, et KOGU maailm näeks Tema Armastust ja saaks päästetud.  

 
Eesminejad on tõusmas ning sisenemas laienemise, rohkenemise paika, ja ülejäänud Jumala rahvas PEAB järgima seda eeskuju. See, mis Jumalal on KÕIGI jaoks Koguduses, on imeilus, väga auline ja nii imeline, et seda on lausa raske mõista.

 
Ära lase hirmul end tagasi hoida. Me elame sellisel hetkel ajaloos, millest hakatakse kirjutama. Kus Kristuse Ihu tõuseb sellisel suurejoonelisel moel, rahvas, kes saadab korda suuri asju koos  oma Jumalaga, näidates seda, kes Tema on, esitledes Tema Armastust ja seda hinda, mida Tema maksis maailma eest OMA SUURE ARMASTUSE TÕTTU. See peab saama avalikuks ning SEE SAABKI!

 

Kogudus, aegade kõige suurimad avanemised ja vabanemised on käeulatuses. Kas Te vastate Tema kutsele?

 

Eesminejad, tõuske! Nüüd on Teie Aeg!

 

Kristuse Ihu, kui Te pole veel joondunud, siis joonduge, sest Te olete kutsutud Särama, ja Nüüd on aeg selleks käes!

 

 

 
tõlkinud Jana Naudi 14.07.2014
 

 

 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar