laupäev, 16. august 2014

Prohvetlik Sõna: Kaotatud Päranduste Taastamine. (August 2014) Doug Addison


 

Liigu Vooluga Kaasa.

Augustis algavad uued asjad, nii nagu kaheksas kuu sellel aastal tähendab uusi algusi.  See on eelmiste aastate suhtes täieliku pöörde algus. Me hakkame nägema tõotuste ja päranduste tagasi tulemist, mis varasemalt on olnud kas ära lõigatud või siis lausa kaotatud.

Ja oota oma elu teatud aladel täielikku pööret.  Järjepidevalt hakkavad pinnale tõusma kaotatud asjade taastumised, unustatud kutsumised ja ilmutused. Sellel kuul hakkavad eriliselt voolama loominguline inspiratsioon, kirjanduslik tegevus, muusika ja paljud uued ideed.

Ole kindel, et Sa võtad aega selleks, et voolamise ajal salvestada ja üles kirjutada.  Kui see voolamine tuleb, siis ära arva, et Sa oled võimeline seda kinni püüdma hiljem. Ole selles otsusekindel  ja võta aega, isegi siis, kui see tundub tülikas või ebasobiv.

Uute Ilmutuste Uus Hooaeg.

See on uue hooaja algus.  Me oleme eelnevatel aastatel elanud üle põua, sest on kuulutatud, et „Kuningriik just Nüüd“ ei toimi enam.

Oota  juurdekasvu vaimuandides, unenägudes, visioonides, nägemustes, üleloomulikes kohtumistes ja  finantsides.  See avab Sulle võimaluse astuda uuele tasemele ja näha suuremat tulemuslikkust oma tegevustes.

Iidsete Uste Avanemine.

Palve ajal  ma sain uue ilmutuse, kui ma kuulsin Jumalat ütlemas: „Mina liigun ja räägin 24/7 (24 tundi, 7 päeva nädalas), aga inimesed ootavad õiget momenti, et tegutseda.“  Praegu on aeg teha mõned praktilised sammud ja Sa avastad uusi asju.

Ma kuulsin Jumalat ütlemas, et Laul 24:7 on just praegu toimimas.

„ Te väravad,

Tõstke oma pead üles,

Ja Te igavesed uksed,

Saage kõrgeks,

Et saaks tulla sisse Aukuningas!“ (Laul 24:7)

On iidsed uksed, mis just praegusel ajal on meie jaoks avanemas. Ja selle tagajärjel tulevad esile uuendatud asjad. Jumal on avamas oma Taevase sfääri väravaid 2014.aastal, et me saaks kätte sügavamad ilmutused ja suurema väe.

Iidsed uksed ja väravad on kutsumised ja annid, mis on Teile antud juba  esivanematest ja eelnevatest põlvkondadest alates. Need esindavad pärandusi, mida Jumal on kavatsenud ja määranud Teie ja Teie perekonna jaoks, aga mis on mitmete põhjuste tõttu peatatud või siis viibinud. Aga nüüd on need esile tulemas!

Ära Lase Ennast Heidutada.

Kui Jumal näitas mulle Laul 24:7 iidseid uksi ja taevaseid väravaid, siis ma nägin korraga ühte lõiku „Indiana Jones“-i filmist. Iga kord, kui Indiana Jones oli avastamas kaotatud aaret, siis koheselt olid seal takistused, mis tal tuli ületada.

Kui need iidsed Taevased uksed ja väravad hakkasid avanema, siis koheselt paljastusid mõned ämblikuvõrgud ( vanad mõttemallid), ämblikud ( deemonlikud kõrvalejuhtimised) ja koletud roomajad, mis olid kogunenud nende vanade uste juures.  Ära karda neid.  Kui Sa liigud edasi, siis Jumal juhib Sind nendest mööda.

Taaveti-Stiilis Muusika Taastumine.

 Annan Teile ühe näite sellest, kuidas Jumal tahab taastada iidseid kutsumisi ja kuidas vaenlane püüab Teid heidutada. Juulis ma nägin prohvetlikku unenägu, kus ma suhtlesin Taavetiga selleks, et  unustatud kutsumised ja võidmised uue muusika loomiseks saaks taastatud. Ta näitas mulle instrumente, mis kombineeritult tõid kaasa uue muusikastiili, nii vana kui ka uue koostöös loodi uued helid.
 
Äkitselt ilmus  hiiglaslik kollane lõgismadu, kes sööstis minu poole.  Aga korraga ilmus ei tea kust ingel, kes oli riietunud turvameheks. Ingel püüdis lõgismao lennult kinni ja rebis tal pea otsast enne, kui see jõudis minuni.  Oota seda, et Jumal on kohal, kui Sina liigud, et tuua esile  taastumist ja uusi asju.
 
Geograafiliste Päranduste Taastumine.
 Päranduste ja kutsumiste taastumine ei ole ainult personaalne, see võib olla ka piirkondlik.

Ma olen näinud korduvalt unenägusid ja nägemusi, kus Jumal on taastanud originaalse kutsumise teatud geograafiliste piirkondade üle. Paljudes nendes kohtades on minevikus juhtunud palju tähtsat ja olulist, aga mingist hetkest on  asjad vaibunud.

Need taastumised tulevad esile üle kogu maailma erinevates piirkondades.

Ma nägin, kuidas teatud piirkonnad läksid taaskord särama. Ma kuulsin, kuidas Jumal ütles, et on ülioluline, et eestpalvetajad hakkavad palvetama Taevaga kooskõlas ja nõustudes Temaga, et need iidsed uksed saavad avatud.

Uus Muusika Tuleb Esile.

Seda uut muusikat, mida luuakse, peaks laulma üle taastatud päranduste. See aktiveerib Su elus asju.

Unenägu Uuest Muusikast.

Ma nägin unenäo, kus ma olin ühes majas koos bändi inimestega.  Me kõik olime avastanud uue heli muusikas. See kõlas esialgu nagu muusika, millega me olime harjunud, aga selles oli midagi erilist Jumalalt, mis puudutas seadet ja sõnu.

Kui seda uut muusikat mängiti selles majas, siis see uus heli tõmbas ligi väga eriskummalisi inimesi, sealhulgas väga paljusid noori inimesi. Jumala Ligiolu täitis selle maja ning ingellikud kohtumised tulid esile. See oli õhkkond täis rõõmu voolamist ja pidumeeleolu.

Kui selles unenäos tuli koju maja peremees, siis temale ei meeldinud see, mis toimus tema majas. Ta kandis ülikonda ja lipsu, samas kui teised olid vabaaja riietuses. Ta ei olnud õnnelik selle üle, mis toimus ja ta isegi mõtles, et see pole Jumalalt.

Jumal on toomas praegusel ajal esile uusi helisid, mis ei ole piiratud ainult muusikaga. Need helid muudavad asju, nii et järjest rohkem inimesi kogeb Jumalat uuel viisil. Ära ole üllatunud, kui igaüks ei võta seda vastu.

Vaata tähelepanelikult, kuidas iidsed uksed avanevad. Oota uusi ilmutusi. Palvetame, et Jumal vallandaks midagi uut ja taastaks neid asju, mida on valesti kasutatud või mis on läinud kaduma.
 
tõlkinud Jana Naudi 16.08.2014

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar