kolmapäev, 17. september 2014

DOUG ADDISON "VALMISTU ÄKILISTEKS MÕJUAVALDUSTEKS"


 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Pane end valmis äkiliseks edasiliikumiseks mõjuavaldusega oma saatuses. Jumal liigub suuremal viisil Sinu elus läbi kogu Septembri ja Oktoobris. See on ülenduse ja laienemise aeg. Need asjad, mida Jumal on Sinu jaoks hoidnud, saavad nüüd esile tulema ja kõige selle tulemus on suurem meelevald ja autoriteet!

Rosh Hashanah ja Yom Kippur

Heebrea Uus Aasta, mida nimetatakse Rosh Hasnanah, on sellel aastal 24-26. Septembril . Yom Kippur, Lepituse Päev on 3.-4. Oktoobril ja seda püha peetakse juudi pühadest kõige pühamaks. Ja isegi kui me ei ole enam Moosese Käsu all, Jumal siiski tegutseb heebrea kalendriga ( oma kalendriga) kooskõlas.

Ajalooliselt usuvad juudid, et Jumal just sel ajal, Rosh Hashanah ja Yom Kippuri vahelisel ajal,  katsub läbi meie elud, et näha, kas me oleme valmis minema vaimselt edasi ehk saama ülendatud uue küpsuse tasemele. Kas Sa siis oled sellest teadlik või mitte, aga see on aeg, kus Sul on võimalik kuulda Jumalalt palju selgemalt ning saada kõikvõimalikke juhiseid.

Uhkus ja Eelarvamus

Jumal tõstab üles täiesti tundmatute inimeste gruppe, kes liiguvad Tema väes. Nad on need, kes ei ole pimestatud uhkuse poolt , et ainult nende õpetused ja uskumused on ainus tee.  Jumal liigub nende inimeste läbi, kes ei ole haaratud eelarvamustest poliitiliste parteide, rasside ja inimgruppide suhtes. Jumal seisab vastu neile, kes on pimestatud vaimsest ja poliitilisest uhkusest.
Arthur Burt on väga palju prohvetlikult rääkinud sellest faktist, et Jumal püüab liikuda maa peal, aga Kogudus on olnud nii täis uhkust omaenese tõekspidamiste ja uskumuste osas, et seal ei ole ruumi „Ootamatult ja Äkitselt esile tuleva Jumala jaoks“.

Jumal ütles mulle, et 24.septembri ja 4.oktoobri vahelisel ajal me näeme suuri läbimurdeid.

Mida siis oodata? Need on asjad, mida oodata järgmise paari kuu jooksul ja sellel uuel  (heebrea) aastal:

·         Suurem meelevald Palves ja Sinu sõnades

·         Täielik lepitus purunenud suhetes ja lootuse taastumine

·         Jätkuv kaotatud päranduste ja prohvetlike tõotuste taasavastamine

·         Tõsiselt hämmastavad pöörded, kui me oleme valmis äkitselt mõju avaldama!

 
 Ümberkorraldused, mis toovad endaga kaasa Uued Määratud Ülesanded:
Oota  liikumisi, töökoha vahetust ja mõnel juhul isegi füüsiliselt asukoha muutust. Jumal on Sind ümber asetamas vastavalt Sinule määratud uuele ülesandele. See ei tähenda, et Sina pead  ilmtingimata liikuma, aga et Sa näed uuel moel Jumala liikumist oma elus.
 
tõlkinud Jana Naudi 17.09. 2014

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar