reede, 5. september 2014

September- Kuu, Mida Mäletada- Tagasilöök On Tulnud Järgmise Sammu Tõttu. (Lana Vawser)



 Vaata, Mina teen hoopis uut: see juba tärkab, kas Te ei märka? Jesaja 43:19

Ma kogen, et seal on paljud, kes on hiljuti läbi elanud tagasilöögi, isegi eelmisel nädalal, ning seetõttu oled muutunud julgusetuks, sest käes on jälle „järgmine lahing“. Ma kogen, et Isand ütleb, et see tagasilöök on tulnud esile seetõttu, et Tema on ilmutamas paljusid „uusi samme“, Ta avardab meie arusaamist Tema plaanidest, ning annab meile võtmeid läbimurreteks ja suuremateks ilmutusteks ja tarkuseks.

Ära kaota julgust, sest see tagasilöök on lihtsalt tõestus sellest, et läbimurre on käes ja meeletu kogus Jumala headust saab ilmsiks, kui need uued sammud saavad ilmutatud ja avalikuks.

September- Kuu, Mida Mäletada

September on väga TÄHTIS kuu.  Minu südames on ringi käinud uuesti ja uuesti need sõnad: „September kujuneb kuuks, mida MÄLETADA!“ „Kaalule“ on lisatud raskust Septembris. Kõik need hetked, mil Jumal meid on juhtinud ümber asetuma, kõik need ülistuse momendid rasketel hetkedel, kõik need hetked, mil me oleme uskunud ja astunud samm sammult edasi, kui tundus, et seda on võimatu teha, kõik need ustavuse hetked saavad tasutud.  Kaalud lõpuks liiguvad, ja seda mitte „väljateenimise“ tõttu, vaid „premeerimise, autasu“tõttu. September on kuu, mil ustavusel on suur tasu.

Terve selle aasta jooksul olen ma kogenud nende sõnade kordumist: „Just selle käesoleva hetke tarvis“ ja ma olen aru saanud, et Isand on toomas oma rahvast sügavama ilmutuse juurde sellest, kes Tema on, mida tähendab Tema armastus, ja kes nemad on Temas, ning esile tuleb suurem tervenemine ning Jumala lapsed astuvad nende asjade sisse, milleks nad on loodud.  Aga septembrikuul tundub rõhutatult, et need sõnad on erilise fookuse all, enam kui ülejäänud aasta jooksul on olnud.

See „uus“ tuleb tõesti esile paljude jaoks ning avaneb palju suurem uks, et Jumala rahvast juhtida sellest läbi, et nad astuks nende asjade sisse, milleks nad on loodud.

 
Paljud unenäod leiavad oma füüsilise ilmnemise! Septembris saavad paljud unenäod, mida Isand on öötundidel andnud, füüsiliselt kuju.

Raputa Endalt Maha Hirm Pettumuste Ees ja Astu  Määratud Asjade Sisse.

Ära lase hirmul pettumuste ees hoida end eemal edasi liikumisest, et külvata ja uskuda neid asju, mida Isand juhib Sind tegema septembris. Ära lase tagasilöökidel end heidutada ja peatada  liikumises edasi sügavamale Jumala poolt määratud asjades.  

Ma kogen, et September on tohutu ETTEMÄÄRATUSE kuu. Jumal toob oma inimesed uute määratud asjade ja uute ülesannete juurde. Need uued ettemääratud asjad saavad kinnituse, kui astutakse nendesse, ja „just selle käesoleva hetke tarvis“ avanevad sammud Jumala saatuses, ning need vallandavad suurema soosingu, vastutuse ja kasvu. Telgivaiad nõuavad avardamist.

 
September- Kaissu Pugemise Kuu

Poe Tema kaissu sügavamalt. September saab olema kuu, mida mäletada PALJUDE asjade pärast, aga eriliselt on see kuu mäletamist väärt „sügava läheduse/intiimsuse “ tõttu, millesse inimesed astuvad Jumalaga. See, mida Jumal vabastab, ilmutab ja määrab Oma rahva jaoks, täidab meid tohutu aukartusega, ja me leiame täiesti uuel tasemel intiimsuse ja rahulduse (rõõmsameelsuse, naudingu, heameele) Temas. Poe sügavalt Tema kaissu  keset ülendust, poe sügavanalt Tema kaissu  keset juurdekasvu ja rohkenemist, poe sügavalt Tema kaissu  keset väljakutseid ja katsumusi, ja poe sügavamalt Tema kaissu keset Tema määratud asju.

Sügavast intiimsuse ja läheduse paigast vallandab Jumal tohutud ilmutused Oma loomusest, tarkusest, suurusest ning annab Kuningriigi võtmed, mida me vajame nendes määratuse ja vabastuse kohtades. Isand esitleb oma Aulist loomust väga paljudel septembrikuu ootamatutel hetkedel, mis täidavad paljud inimesed sellise aukartusega Jumala ees, et on tunne, nagu me näeksime Teda oma elus esimest korda.

 Jää sügavale Tema Sõnasse, kui septembris toimub ülendamine ja ettemääratud asjad juhtuvad.  Vaenlane ihkab Su tähelepanu Isandast eemale juhtida, et Sa satuksid nõnda hoogu nendest määratud asjadest , et Su lähedus Jumalaga kuivab kokku. Aga kui Sa jääd kindlalt Temasse ja sügavale Tema Sõnasse, siis need septembrikuu uued ettemääratud asjad ja üllatused  hoopis lükkavad Sind sügavamale Tema kaissu, Tema käte vahele.

Ära karda, Tema on katnud Sind oma kaitsega! Hoia oma silmad Temal! See kõik keerleb Jeesuse ümber! Tunne rõõmu Temast ja vaata ja Sa näed, kuidas Septembrist kujuneb kuu, mida mäletada.

Luuletus: Asjaolud pöörduvad Sinu Soosinguks

-inglise keeles see luuletus ilusasti riimub, eestikeelne tõlge ehk mitte nii väga J-


Asjaolud pöörduvad Sinu soosinguks,

puhka oma võitlusest ja raskest tööst.

Poe Tema käte vahele ja hoia tugevalt kinni Temast

Sest Tema juhib Sind välja sellest pimedast ööst.

 

Tervenemine ja terviklikkus paljudel alades saab toodud esile,

ära nüüd komista ega allu vaenlase pakutud „kaotusele“.

Puhka Jumala käte peal ning alista kõik Temale,

Ja tea, et Tema toob taastuse ja tervenemise,

et võid seista sirge ja JULGENA.

 

On aeg särada selles, kes Sa tegelikult oled,

Su silmad on avatud Tema armastusele,

Kui suur, kui lai, kui kõrge on see,

Elu siseneb ja eemaldab paikadest kuivuse.

Ja Isand siis juhib Sind asjadesse uutesse

Ning imepärastesse avarustesse.
 

 tõlkinud Jana Naudi 05.09.2014
 
 

Luuletus inglise keeles:
A Poem: The Tides Will Turn into Your Favor

The tides will turn into your favor.
Rest from the struggle and heavy labor
Snuggle into His arms and hold Him tight
For He is leading you OUT of the night.

Healing and wholeness in many areas is being made complete
Do not crumble now and surrender to the enemy "defeat"
Rest in His arms, surrender all
And know that He is healing and restoring you so you can stand TALL. 

It's time to shine in who you really are
Your eyes will be opened to His love, how big, how wide, how far
Life will enter all the dry places
And the Lord will lead you into new and amazing spaces


 

 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar