reede, 14. november 2014

LANA VAWSER „ ELADES LÄHTUVALT ÜLEVOOLAMISEST“


 

 
 
Ära kunagi põlga testimist ja venitamist. Sind on venitatud selleks, et Sa õpiksid elama lähtuvalt ülevoolamisest. Ilmutus Temast on hoidnud Sind kõrbe perioodil ELUS. Emba seda protsessi ajal, mil Sa ootad ning siis Sa näed ja võtad vastu mõned kõige suuremad ja kõige ilusamad ilmutused, mis on just selle praeguse aja jaoks. On üks selgus, mis tuleb just kõrbes ning see on hindamatu väärtus.

Ma näen pidevalt kellal 12: 12 aega, ja ma kogen, kuidas Isand ütleb, et praegu on topelt ilmutuste aeg, mis juhib meid „üle kõige“ täiuse. Need topelt ilmutused, mida me vastu võtame, asetavad meid NÄGEMA nii, et me laieneme, rohkeneme ning kasvame USUS Jumala rahvana.  Usk on VÕTTA TEDA TEMA SÕNAST. Lapsemeelne usk ja usaldus. Me tuleme ringiga TAGASI aluseliste asjade juurde. HOIA KINNI ALATI TEMA KÄEST! ELA SÜGAVAS LÄHEDUSES JA ARMASTUSES TEMAGA NING KÕIK MUU JÄRGNEB SELLELE. ELAMINE Temas on elamine lähtuvalt ülevoolust, hoolimata olukordadest.
 

Ja kui Sina ja mina õpime elama selles kohas, siis hoolimata olukordadest me oleme kindlameelsed, ning meid EI SAA kõigutada ja ning me leiame VEE ka keset kõrbe.

See testimine, see venitamine ja see kõrb on tegelikkuses paljude jaoks Sinu platvorm, et sünnitada esile Jumala asju ning et saada osa ülendusest. Sulle on antud silmad, et NÄHA, ja need ilmutused Temast ja Tema Sõnast TEEVAD SIND VABAKS.

Elades lähtuvalt ilmutuste ülevoolamisest, tähendab näha sündimas ELU, millist Sa pole osanud oodatagi, hoolimata olukordadest, ning Sa elad siis SÜGAVAMAS veendumuses, et Tema ALATI töötab Sinu PARIMA kasuks.
 
 
tõlkinud Jana Naudi 14.11.14

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar