neljapäev, 27. november 2014

LANCE WALLNAU „JUMALA SÕNAD KUJUNDAVAD ÜMBER SINU MAAILMA!“


 

 
Jumala Sõnad lõid maailma ja Jumala Sõnad suudavad ümber kujundada ka Sinu maailma!

Üks kõige suuremaid printsiipe Piiblis, mida Jeesus õpetas, oli : „Minu sõnad on Vaim ja Elu.“ Sinu vaim-inimene on väga reaalne osa Sinust ning Sinu vaimul on isu. „Inimene ei ela üksnes leivast, vaid igast sõnast, mis lähtub Jumala suust.“ Sinu vaim sööb vaimset toitu. Kenneth Hagin , väga hea õpetaja, tavatses öelda, et inimesed toidavad oma ihu kolm korda päevas korraliku sooja toiduga, aga oma vaimu toidetakse vaevalt mingi peotäie kartulikrõpsudega.

Jumala Sõnad on võimelised tegema Sinu vaimu väga tugevaks. Sinu mõistus saab uuendatud läbi Tema Sõnade nii, et Sa hakkad mõtlema nagu Jumal mõtleb ning kui see juhtub, siis Su elus vabaneb uus jõud, mida nimetatakse „usuks“. Usul on võimsus täielikult ümber kujundada kogu Sinu isiklik elu. Heebrealastele kirjutab selle kirja autor: „Usu kaudu me mõistame seda, et maailmad on loodud Jumala Sõna kaudu.“

Sinul on autoriteet ja võim kujundada ümber oma maailma Jumala Sõnade kaudu, mis on Sinus. Usu jõud on  sama reaalne vägi nagu elekter selles loomulikus maailmas. Sinul on usumõõt. Usk tuleb Jumala Sõna kuulmisest. Toida oma vaimu Jumala Sõnadega ja Sinu usk muutub elavaks!

„See võidab ära maailma, meie usk!“ Olgem need inimesed, kes demonstreerivad Jumala väge oma põlvkonnale. Ja vastus sellele on Sõna, sest „alguses oli Sõna ja Sõna oli Jumala juures ja Sõna oli Jumal ja Sõna tuli ja elas meie keskel.“ See Sõna on Jeesus! Kui Jeesus on tõesti Sinu südames, siis on Sõna Sinu sees. Toida oma vaimu ja uuenda oma meeled ning Kristus näitab Sulle, kes Tema on ja kes Sina oled Temas. Sinu maailm muutub. Ja läbi Sinu muutub maailm Sinu ümber!
 
tõlkinud Jana Naudi 27.11.2014

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar