pühapäev, 7. detsember 2014

LANA VAWSER „SUURENEVA MÕÕDU TÕTTU ON KA EKSTRA SUUREM VASTUSEISU SURVE“



 

Ma nägin, et paljud kogevad ülemineku ajal suurt „survet“. Oodates võivad takistused ja täitumata tõotused muutuda kandmisel raskemaks. Tundub, nagu oleks just sellel nädalal „surve“ ja „pinge“ dramaatiliselt kasvanud.

Viimasel nädalal on paljude elus silmatorkavalt kasvanud vastuseis vaenlase poolt, kes võitleb „joondumiste, kokku tulemiste“ vastu, mis just praegu on esile sündimas.

Vaenlane võitleb väga raevukalt ühtse joondumise vastu nii usklike eludes kui ka Jumala ja Tema rahva vahelise suurema ühtsuse vastu.

Ära lase tähelepanu mujale juhtida. Ära vaata vasakule ega paremale. Hoia oma pilk raudkindlalt Tema peal. Läbimurde jõgi voolab ja vaenlane püüab tuua küll takistusi, aga paljud näevad, kuidas mäed muutuvad tasandikeks ja sirgeteks teeradadeks Sinu hämmastunud pilgu ees.

ÄRA KAOTA Lootust!!! VÕITLE oma Rahu eest. Tema katab kõik Sinu VAJADUSED ja Sa näed paljusid vajadusi rahuldatuna ning paljude südameigatsused täidetakse, kui Sa jätkad sellega, et Tema on Su elu suurim rõõm! Hinga sügavalt sisse keset seda „survet“, ja tea, et Sa oled jõudnud täiesti uuele tasemele läbimurretes. Ära kaota seda lahingut, sest Tema on andmas Sulle täesti uue vaatenurga.

Sellel nädalal on toimunud ka suur pööre suurema ühtsuse suunas paljude elus Jumala rahva keskel. Täpsem ja suurem suunataju ja juhtimine, nägemine, selgus ja varustus ning selle kõige tõttu ongi tulnud suurem vastuseis ja surve.

Ma julgustan Sind astuma suuremal mõõdul Taevasesse ühtsusesse ja ülesannetesse.

USALDA! USALDAGE!

Ära ürita „töötada asju välja“ oma mõistusega. Jää alistunuks Jumalale ja Usalda ning Sa Näed, kuidas Jumal Tõukab Sind edasi.

Tee jätkuvalt otsuseid Usaldada Teda ja kõik, mis Sul on vaja teada ning kõik, mida Sa vajad, saab Sulle antud. Sest kui Sa hoiad Tema käest kinni, siis Sa Liigud Tema abiga edasi sellisel määral, mida Sa pole suutnud endale isegi ette kujutada.
 
Kui Sa jääd ootusega alistunuks, siis kõik saab parimal moel korraldatud. Ilmutus Tema ühtuses joondumisest saab hämmastama Sind tõeliselt ning Taevased HELID saavad kostuma Sinu üle…Mõõtmatuse ja hoomamatu ARMASTUSE helid Isa käest saavad kõlama Sinu üle ning Tema HEAMEEL valab Sind üle heade kingituste ja andidega!

 
 
tõlkinud Jana Naudi 07.12.2014
 

 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar