kolmapäev, 21. jaanuar 2015

DAVID HERZOG- „2015 PROHVETLIK SÕNUM: VÕIMALUSTE AASTA, MIS ON TÄIS VÄGA OLULISI PÖÖRDEID JA LÄBIMURDEID"


 
 


• Alanud aasta on täis võimalusi.

• Ülemaailmselt toimuvad sellised pöörded ja muutused, mida enne pole nähtud ning need toovad endaga kaasa uusi võimalusi.

• Paljud asjad, milles eelmisel aastal ei tulnud läbimurdeid, saavad sellel aastal läbi murtud, kui Sa säilitad usu.

Suitsu pilved

Vaenlane püüab alati jätta Sulle sellist muljet, et Sa oled mingid lahingud kaotanud. Ära mitte kunagi allu vaenlase provokatsioonidele ning mitte kunagi ära nõustu kuradiga. Kui Sa juba ütled: „ Me vist kaotasime selle lahingu“, siis Sa oledki kaotanud. Aga kui Sa tead, mida Jumal on Sulle tõotanud, siis ära satu segadusse suitsupilve tõttu, ja mitte kunagi ära hakka kuulutama kaotust. Väga tihti on tegemist vaid illusiooniga ning õige pea tuleb Sulle selles osas ka täielik selgus.

HIRM on Vale Tunnistus Sellest, Mis Tundub Reaalsena.

See puudutab nii haigust, finantsilist olukorda, perekonda, avatud uksi jne.

Mõningatel juhtudel üritab vaenlane Sind hirmutada sellega, et kui Sa jätkad usuvõitlust tõotuste osas, siis kaotuse korral saavad teoks Sinu kõige suuremad hirmud. Need rünnakud võivad tulla isegi nendelt „hiiglastelt“, kes kaitsevad territooriumi, millele Sa oled just tungimas.

Kui Sind tabavad ähvardused totaalsest läbikukkumisest, kapitaalsest kaotusest, valust ja kannatustest, siis Sul tuleb pressida sisse Jumala Auhiilguse ja Pühaduse sisse. Pane maha kõik koorem, patt ja kõik asjad, mis Su tähelepanu kõrvale juhivad ning sisene Jumala rahusse, mis ületab igasuguse arusaamise, ükskõik mis olukorras.

Kui Sa siis pressid sisse Jumala Ligiollu ja Tema rahusse ja viibid „Tema tiibade all“ ning sellest paigast lähtuvalt kuulutad ning palvetad, siis vaenlane ei ole võimeline Sind puudutama.

Ja eriti siis, kui tundub, et kõik on kadunud, on õige aeg pressida sisse Jumala südamesse, ja kui Sa siis oled kõik teinud, et seista ja hoida oma maa-ala Vaimus, siis Sa näed, kuidas Jumal äkitselt pöörab kõik asjad dramaatiliselt Sinu kasuks, kui "Sa oled pingutanud, et siseneda puhkusesse/hingamisse." Kas saatan või Sina, üks teist annab alla. Ära Sina ole see, kes alla annab!

Sihikindel Usk

Sellel aastal tuleb oma kilbid ühendada teiste kaasvõitlejate kilpidega ning olla sihikindel seni, kuni kõik Jumala tõotused on täitunud. Jumal õpetab sellel aastal paljusid, mida kujutab endast Sihikindel Usk. Paljudel on kalduvus  uskuda seda, et Jumal teeb asju koheselt, ja kui siis teatud asjad võtavad rohkem aega, siis nad annavad alla ning kaotavad julguse. Sihikindel Usk on sellist liiki usk, et ükskõik kuidas asjad tunduvad, ükskõik kui kaua see aega võtab, niikaua kuni Sa hingad, ei anna Sa alla ei mentaalselt, emotsionaalselt ega ka oma sõnades, Sa jätkad uskumist kuni Sa näed Jumala tõotuste täielikku esiletulemist.

Efestlastele 6:18 Iga palve ja anumise kaudu, palvetage igal ajal Vaimus, ning olge selleks valvel kõige püsivusega ja eestpalvetega kõigi pühade eest.

Tänulikkus ja Kiitus

Kui me oleme tänulikud selle eest, mis meil on ja me hakkame Jumalat kiitma võidu eest, mis on tulemas ning mis usu läbi on juba kohal, siis hakkavad asjad pöörduma õige kiiresti. Paulus ja Siilas kiitsid ja tänasid Jumalat vangikongis olles, mis tundus ikka väga koleda olukorrana, aga Jumal sekkus nende situatsiooni ja raputas vanglat, ning põhjustas seal ärkamise ning lõpuks ka nende põgenemise!

Jumala tänamine keset võimatuid olukordi teeb Jumala võimaliku kättesaadavaks..

Peidetud Läbimurded

Nii nagu seemned, mis on külvatud mulda ja surevad ning siis hakkavad kasvama ning rajama endale teed maapinnale, nii on ka paljude Teie läbimurretega, mis on üsna pea valmis esile võrsuma. See, et Sa ei näe midagi otseselt esile tulemas oma silma ees, ei tähenda seda, et midagi ei oleks toimumas, pigem on olukord just vastupidine. Sa pead jääma sihikindlaks oma palvetes kuni lõikus hakkab maapinnast välja kargama.

Kui Sa peatud oma palvetes, kiituses, deklareerimises ja Jumala tänamises lihtsalt selle pärast, et Sa ei näe midagi, siis tegelikult võid  Sa peatada sellisel viisil protsessi, mis oli juba võidule nii lähedal- ehk oli küsimus vaid tundides või mõnes päevas, mis lahutas Sind Sinu läbimurdest. Kogu aeg toimub väga palju asju pealispinna all, isegi kui Sa ei näe veel midagi; Sinu usk on see, mis surub need „esiletulekud“ pealispinna alt välja.  Taaniel oleks võinud alla anda 20.-dal paastu päeval  ning tal ei oleks olnud ingellikku kohtumist ja vastust palvetele oma rahva eest, kui ta ei oleks olnud sihikindel kuni vastuse esiletulemiseni.

Ingel isegi ütles Taanielile seda, et mehe palved olid need, mis väga otseselt mõjutasid läbimurret ingli jaoks, et ta jõuaks Taanieli juurde, mehe palved olid kütuseks ingli liikumisele. Sellel aastal on tõeliselt sihikindel usk hädavajalik, et palvetada järjekindlalt seni, kuni Sa näed tõotust täitumas.

1 Tessalooniklastele 5:16-18 Olge ikka rõõmsad! Palvetage järjekindlalt! Kõigest läbi minnes andke tänu, sest see on Jumala tahe Teie jaoks Kristuses Jeesuses.

Põnevad Topelt Uksed

Sellel aastal avanevad paljude jaoks põnevad topelt võimaluste uksed. Kui Sa oled õiges positsioonis ja õige mõtteviisis Jumala suhtes, siis oled Sa võimeline minema läbi nendest uutest võimaluste ustest, mis viivad lõikuseni. Need uksed puudutavad ka valitsust, rahvaid, meediat, meelelahutusäri, ning ka teisi ususüsteeme, et jõutaks Iisraeli Jumala äratundmiseni läbi Tema Poja Jeesuse Kristuse.

Kasv tuleb  tervenemistes, imedes, tunnustähtedes ja imetegudes ning tulevad esile ka palju täpsemad prohvetlikud sõnumid. Samuti kasvab autoriteet vaimses sfääris kui prohveteeritakse ning isegi maa hakkab reageerima prohvetlikule sõnumile, samamoodi, nagu Eelijal oli autoriteet prohveteerida ning näha, kuidas ilmastik ja maastik allus tema sõnadele. Ka Jeesus vaigistas tormi oma sõnadega.  

2015.aastal hakkavad valitsejad (ülemused) üle maailma  otsima tõeliselt prohvetlikku, mida keeriselisemaks ja keerulisemaks lähevad olukorrad nende rahvaste,  firmade ja tööstuse jaoks. Jällegi võimalused tulevad esile keset maailma kriise.

Raputused

Sellel aastal tuleb väga palju raputusi nii ülemaailmselt kui ka USA-s. Nende raputuste ajal Sa kas oled hirmus või suures usus. Needsamad raputused teevad kättesaadavaks tohutud võimalused, et läheneda neile, kellest saavad nägijad. Paljud aga keskenduvad ilmsele (füüsiliste silmade ees olevale) ning seetõttu saavad haaratud hirmust ning tegutsevad lähtuvalt enese alalhoiu meelsusest  Aga need, kes näevad, mida Jumal on Taevas tegemas läbi nende raputuste, on võimelised koguma rohkemal mõõdul lõikust keset neid raputusi, kui see oleks võimalik normaalsetel aegadel.  

Kui Egiptust raputati, siis Iisraeli rahvas, kes oli olnud vaene orjarahvas, sai äkitselt osa tohutust võimalusest, senikaua kuni nad jäid usku ja sõnakuulelikkusesse. See nõudis usku, et tappa  ja süüa lammas, määrida veri oma kodu uksepiitadele, ning seejärel hakata liikuma välja vangistusest. Kui nad kõiki neid asju tegid, siis suurimad imed ja tunnustähed vallandusid Egiptuses, põhjustades selle, et kogu rahvas kuulis Rõõmusõnumit, et Iisraeli Jumal on Tõeline Jumal, ja täiesti erinev Egiptuse jumalatest. Paljud egiptlased läksid kaasa Iisraeli rahvaga, et teenida Iisraeli Jumalat. Samuti sai Iisraeli rahvas ühe päevaga kaasa Egiptusest pärit rikkuse.

Raputused ning pealtnäha kohutavad finantsilised ja looduslikud katastroofid egiptlaste silmis, osutusid Jumala rahva jaoks pööreteks õnnistuste suunas, neile, kes uskusid ja nägid loomulikust kaugemale. Nad said välja Egiptusest, vangistusest ja ahelatest, ning terve rahvas kuulis Rõõmusõnumit ning Tõde selle kohta, kes Tõeline Jumal on, keda teenida.

Kui sellel aastal hakkavad viljapuud tugevalt rappuma, siis on Sul võimalus olla kas hirmus ja raputatud, või siis oled Sa nende hulgas, kes näevad minevikust kaugemale ning Su viljakorvid on korralikult asetatud puude alla, et lõikus kukuks otse Sinu viljakorvidesse.

 

2015 On Suurim Võimalus Lõikuseks

Paljud juudid leiavad oma Messia nii Iisraelis kui USA-s ja ülemaailmselt. Raputused põhjustavad selle, et hakatakse tõde otsima. Samuti on see päästikuks sellele, et paganrahvaste suurim lõikusaeg jõuab ülemaailmselt kohale.

Paljudes uudistekanalites edastatakse sõnumeid sellest, kuidas nende kahe rahva vahel - Venemaa ja Ukraina – eskaleerub sõda, aga samas me näeme ka Jumala liikumise ja päästele tulemiste suurenemist Vaimus, ajal, kui ka reaalselt on sõja aeg.

USA ja Venemaa/Hiina vahelised suhted tunduvad uudistes jätkuvalt vaenulikud, samas aga Jumala sulased nende rahvaste keskel jätkuvalt kohtuvad ning töötavad koos eesriide taga, et lõikus maailmast kogutaks kokku. Asjad pole alati nii, nagu füüsiliste silmadega on näha. Globaalselt on toimumas ümber asetumised, rahvad, kes võitlevad mõjuvõimu ja positisooni säilimise või saavutamise pärast, näevad selle silmnähtavat kahanemist.  

Valmistu selleks, et kõigi nende raputuste keskell tuleb suur inimhingede lõikus. Küsimus ei ole selles, kas lõikus või raputus, sest Jumal teeb tihtilugu neid kahte asja korraga ühel ajal. Mõned prohvetlikud hääled kuulutavad raputust ja teised lõikust. Kas ainult üks nendest on korrektne või tegelikult sobituvad need mõlemad suuremasse pilti? See sõltub väga suurel määral sellest, kas Sa oled võimeline nägema suuremat pilti või Sa tahad näha ainult ühte väikest osa.

Paljud kristlased on muutunud väga kartlikuks ja muretsevad tohutult selle pärast, mis maailmas on tänasel päeval esile tulemas. Jeesus tegelikult andis meile nendest kõigist asjadest eelnevalt teada, mis praegu toimuvad- sõjad; kuuldused sõjast, ikaldustest, epideemiatest, tagakiusust, terrorismist jne. kui Jeesus ütles: "Te kuulete sõjategevusest ja kuuldusi sõdadest" (Matteuse 24:6). Aga ometi Ta ei lõpeta sellega, vaid jätkab öeldes: "aga katsuge, et Te ei ehmuks! Sest see peab sündima, aga see ei ole veel kõige lõpp."

Jeesus ütles meile, et me ei alluks hirmule. See tähendab, et kui me oleme hirmu all, siis me  jääme nendel põnevatel aegadel täiesti eemale suurimast lõikusest.

See on kõige põnevam osa sellest, mida Jeesus tõotas: "Aga kes otsani vastu peab, see pääseb! Ja seda Kuningriigi Evangeeliumi kuulutatakse kogu maailmas  atunnistuseks kõigile rahvastele, ja siis tuleb ots.(Matteuse 24:13-14).

Mina tahan olla osa sellest rahvahulgast, kes kuulutab Kuningriigi Evangeeliumi terves maailmas. Kõik tegelikult sõltub sellest, millele Sa end fokuseerid.  

Vägedest Ümbritsetuna

2 Kuningate 6:15 Kui Jumalamehe teener hommikul vara üles tõusis ja välja läks, vaata, siis oli linna ümber sõjavägi, hobused ja vankrid! Ja ta teener ütles temale: „Oh häda, mu isand, mis me nüüd teeme?“

Kui Eliisa ja tema teener olid ümbritsetud Süüria vägedest ja nad olid silmitsi surmaga, siis teener, kes oli hirmu all, küsis prohvetilt: „Mida me teeme?“ Paljud Kristlased tänasel päeval küsivad täpselt samamoodi, kui nad kardavad majanduse, valitsuse, looduslike katastroofide, ikalduste, Ebola jne. pärast.

Ma ei ütle, et kõik need asjad ei ole suureks probleemiks. Aga mõned inimesed on liialt fokuseeritud igale väiksemalegi detailile sellest, mida vaenlane teeb. Mõned on piisavalt prohvetlikud selleks, et kuulda vaenlase leeris toimuvat jutuvada, aga kahjuks muutuvad nad selle peale väga murelikeks.  Jah, ühest küljest on see väga õige, et vaenlane planeerib väga suurt kurja, aga Sinul on vaja kinni haarata nendest nõupidamistest, mis toimuvad Taevases peastaabis, et näha Jumala plaane, mida Ta soovib läbi Sinu teostada, et kahjutuks teha vaenlase plaane.  Ei piisa sellest, et me lihtsalt näeme seda, mida vaenlane planeerib või et me oskame ette näha halbu asju, mis on tulemas,   me peame olema võimelised nägema Jumala tahet ja plaani, et võita ning luhta ajada nii palju vaenlase plaane kui võimalik.

Eliisa nägi Vaimus ning piilus Taevasse. Me peame muutuma rohkem Taeva meelseteks, et me oleksime suutelised mõjutama seda, mis on siin maa peal. Eliisa vastas oma teenrile:

"Ära karda, sest neid, kes on meiega, on rohkem kui neid, kes on nendega!'" (2 Kuningate 6:16).

Kuidas Sa oled võimeline ütlema midagi sellist, kui Sa oled ilmselgelt surmaga silmitsi? See on võimalik ainult siis, kui Sa elad Jumala Auhiilguse vaimses sfääris ja näed asju Taevasest vaatenurgast (perspektiivist) lähtuvalt.

2 Kuningate 6:17 Ja Eliisa palvetas ja ütles: „Jehoova, tee ometi ta silmad lahti, et ta näeks!“ Ja Jehoova tegi lahti poisi silmad ja too nägi, ja vaata, mägi oli täis tuliseid hobuseid ja vankreid ümber Eliisa!

Kas Sina näed Jumala plaane maa heaks?

On võimalik taodelda ja valla päästa jumalikud sekkumised Jumala autroonilt, mis ajavad luhta ja rikuvad ära vaenlase plaanid.

2011. aastal ma nägin, kuidas maavärin põhjustas tsunaami, mis oli tulemas Hawai suunas, kus ma olin just jutlustamas. Ma läksin Trooniruumi ja Taevasesse kohtusaali ning seisin seal müüripraos Hawai pärast ja pidasin kaitsekõnet ning anusin Hawai ja selle saarte saatuse pärast.  Ning siis tõusis üks Hawailt pärit pastor Hawai pärast ning parandas meelt Hawai pattude pärast. Sellest hetkest alates ei olnud „vendade süüdistajal“ enam mitte ühtegi aegumenti Taevases kohtusaalis ning me võitsime kohtuasja Hawai pärast. Kui hiidlained tabasid Hawaid, siis tõi see kaasa vaid minimaalseid kahjustusi. Me olime võimelised seda kahjutuks tegema vaid seetõttu, et me sekkusime asjaoludesse Taevasest vaatenurgast lähtuvalt ning Jumala strateegia alusel usus, mitte hirmus, ning läksime julgusega armujärje ette.

Palu, et Jumal avaks Sinu silmad sellel 2015.aastal nii, et Sa oleksid võimeline vaatama Taevasesse sfääri ning nägema Jumala plaani, mis Temal on Sinu jaoks, Sinu linna ja rahva saatuse jaoks.  Saa kätte Jumala plaan ja vaatenurk (perspektiiv) ja hakka käima usus (see tähendab usus sellesse, mida Sa näed Vaimus ja Jumala Sõnas) ja mitte nägemises ( see tähendab kõike seda, mida Sa näed TV uudistes ja loomulikus sfääris ning mida kuuled jutuvadana vaenlase leerist).

Olgu 2015. Aasta Sinu elu kõige parem aasta!

 

Tõlkinud Jana Naudi 21.01.2015

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar