teisipäev, 13. jaanuar 2015

JANE HAMON „JUMALIKE ÜMBERPÖÖRETE AASTA“


 


 
Head uut 2015.aastat! Me elame väga põnevatel aegadel! Kui ma olen viimastel nädalatel olnud Isanda ees, et kuulda Temalt, mis on ootamas ees Kogudust eeloleval aastal ja kuidas me saaksime end Jumala tõotustega kooskõlla sättida, siis ma kuulsin väga palju huvitavaid asju, mida ma nüüd Teiega jagan. Alustuseks ma ütlen seda, et meid ootab ees hämmastav Suurte Muutuste, Täitumiste, Võitude ja Täelike Pöörete Aeg!

15 on Piibellik number, mis on seotud tähistamise-pidutsemisega ja puhkamisega peale võitu või head lõikust. Lehtmajade püha, Hapnemata leibade püha ja Purim, kõik need juhtusid kuu viieteistkümnedal päeval. Meil on Heebrea kalendri järgi 5775.aasta, mis on topelt portsioni number… topelt kogus armu ja soosingut, et näha täitumisi, lõpuleviimisi ja lõpetamisi!

Võimas Täielik Pööre!

Üks põhiline Kirjakoht, mis käib praegu alanud täieliku pöörde aasta kohta, kus tulevad esile vabastused ja võidud, on Esteri 9.peatükk. Me teame, millisel mõõdul Haaman üritas juutide suhtes vabastada hävingut ja surma. Ta määras võimupositsioonidele inimesi Adari kuu 12.-ndal ja 13.-ndal päeval, kes pidid juute tapma ja võtma ära nende varanduse. Aga Ester kirjutas määruse kuninga nimel, mille ta pitseeris ka kuninga sõrmusega, et juutidel on õigus ennast kaitsta ning tappa need, kes üritavad neid tappa.

Selle kõige teostumine tuli esile Adari kuu 14.-ndal päeval ning siis surid need, kes olid üritanud neid tappa.  Ja 15.-dal kuupäeval oli siis pidu ja rõõmuga tähistati Jumala poolt toodud vabastust vaenlaste käest. Praegu on see päev! See on Täieliku Pöörde Päev! See pööre algas 2013.aastal, jätkus läbi 2014.aasta ning 2015.aastal tuleb esile kogu täitumine!

On inimesi, kes peavad eeloleva aja jaoks üles kirjutama uue deklaratsiooni oma elu üle. Jumal on mobiliseerimas oma ingleid, et meie kuulutatud asjad sünniksid ja tuleksid esile!

2015  On Jumalik Täieliku Pöörde Aasta!

Ma kuulsin Isandat ütlemas: „See on Jumalik Täieliku Pöörde Aasta!“ Esteri 9:1 räägitakse sellest määrusest, mida Haaman üritas läbi suruda: “sel päeval, mil juutide vaenlased lootsid saada võimust nende üle, mis aga oli muudetud, nõnda et juudid pidid saama võimust oma vihkajate üle.“

 

Ma üllatusin väga, kui avastasin, et see sõna „muudetud (pööratud) heebrea keeles „ haphak“ on väga tugeva  tähendusega! See tähendab: täielikult ümber pöörama, muutma, välja viskama, täielik suunamuutus, kapitaalne muutus, vastassuunda pöörduma! Sellest aastast saab Jumalikult Täeliku Pöörde aasta!

Ma kuulsin Isandat ka ütlemas seda, et sellest aastast saab Bumerangi Aasta! Teatavasti bumerang on relv, mida visatakse välja ja siis see tuleb tagasi viskaja juurde.  Jumal sekkub sellisel viisil, et Ta pöörab iga needuse ja rünnaku, mis on tulnud Põrgust, ümber ja suunab selle tagasi meie vaimsete vaenlaste endi peade kohale! Haaman ehitas võllapuu, milles ta ise hukkus! Ja ei hukkunud ainult Haaman üksi, vaid ka tema kümme poega, nii et neil ei olnud võimalik tagasi pöörduda hiljem oma kättemaksuplaani juurde!

Jumal on virutamas Põrgu needusi tagasi otse vaenlase suunas. Esteri 9:25 Message tõlkest on võimalik lugeda: "Aga kui kuninganna Ester kuningaga läbi rääkis, siis ta oli kirjutanud määruse, et Haamani kuri kavatsus pöörduks bumerangina tema enda pea suunas tagasi!

Jumal on pööramas needusi õnnistusteks, sest Ta armastab meid! (5 Mo. 23: 6) Jumal on toomas samuti täielikke pöördeid situatsioonidesse, kus me oleme kogenud langust.  Jumal on toomas pöördeid varandusliku omandi osas, toomas inimesi surmast elusse, haigus pöördub täielikuks tervenemiseks, valust kasvab välja terviklikkus.

Abielud, mis on olnud lahutuse äärel, saavad kogema Jumalikku ümber pööramist ja armastuse täielikku taastust ning lootus kasvab tuleviku suhtes. Jumal on otsustanud ka tuua jumalikke pöördeid erinevates riikides (USA jne. ) sellisel viisil, et tõuseb taaskord õigsus ja õiglus.

Nii et pane end valmis nendeks Jumalikeks Täielikeks Pööreteks! Tee endale nimekiri asjadest, milles on vaja täielikku pööret ning vaatle siis, kuidas 2015.aastal Jumal toob oma Jumalikud Täielikud Ümber Pööramised!
 
tõlkinud Jana Naudi 13.01.2015

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar