reede, 2. jaanuar 2015

„MIDA ON PROHVETEERITUD TEIE TULEVIKU ÜLE?“


 


Kui algas uus aasta, siis mille sisse me astusime? Heebrea aasta 5775 on vastavuses meie 2015.aastaga. See on aasta, mil tuleb väga hoolikalt tähele panna seda, mida Prohvetlikult kuulutatakse.

1.      See on aasta, mil me näeme Jumala keeristormi

2.      Auhiilguse jõgi ja Auhiilguse tuuled koonduvad ühte

3.      Käesolev aasta on Täieliku pöörde aasta!

See on aeg, mil on ülimalt oluline „näha ja vaatada“ ja omada sügavat ilmutuse väge selle kohta, kes Sa oled Kristuses- see muutub ülimalt tähtsaks! See, kuidas Sa väljendad oma usku kogu nende tohutute konfliktsete vahetuste toimumise ajal Taeva ja Maa vahel, saab olema ülima tähtsusega keset Jumala Kuningriigi laienemist ja edenemist.

Me oleme jõudnud ühe teekonna perioodi lõppu, mis juhib meid läbi uue ukse.

Heebrea kalendri 5775.aastal (algas 2014. Aasta 24.septembri õhtul)immutavad Taevased helid  täielikult läbi Sinu uue maa-ala.

Alanud aasta tundub tõsise keeristormina. See keeristorm vabastab seemned, mida külvata oma tulevikku. Hoiuruumide uksed paisatakse valla, kus meie tuleviku seemneid on senini hoitud lukus uste taga.

Iga uus aasta lisab eelmistele aastatele uue lisaaine. (See on omaette väga huvitav teema, mida uurida). Selle kirjeldamiseks sobib koogi valmistamine, kus iga aine tuleb lisada teatud ajahetkel ja viisil.

Alanud 2015. aastat võib koogi valmistamisel kirjeldada kui koogitaigna mikserisse panekut ning alles peale seda  saab koogi panna ahju, et see kuumuses küpseks täisküpsusesse. See kaos, mis on keeristormis, keerab hästi palju asju täiesti ümber…..aga ometi leiab iga asi siis selle koha, kus ta lõpuks peab asetsema. Pauluse laevahukk on üks selliseid näiteid.

Sellel aastal kohtuvad Jumala Auhiilgus ja vaimne sõjapidamine, et tuua esile Jumala määratud plaan. Ainult need, kes käivad Jumala Kuningriigi plaaniga kooskõlas, leiavad edukuse.

Kõige prohvetliku mõistmiseks on vaja üleloomulikku Jumala prohvetlikku võidmist.

Prohvetlik teekond läbi 2011-2018.aasta (heebrea numbrite ja sõnade abil):

2011- alef ( tugevus, asjade tähtsuse järjekord, liidrid)

2012- beth ( majapidamised, perekonnad)

2013- gimel (kaamelid, varustus, üles tõstmine)

2014- daleth (uksed, avanemised, sisenemine, teekond)

2015- hei (aken, kinni hoidma, avalikuks saama, ilmutama, inspiratsioon, tulenema)

2016- vav( naelad, konksud, kiirenema, ühinema, turvaliseks muutuma, lisanduma)

2017- zayin (relv- lõikama, ära lõikama)

2018- chet (kaitse, lõpetamine, siseruumid, süda, isiklik, eralduma)

Nii et kui iga aasta lisab uue lisaaine, mis seguneb eelmiste aastate ainetega „koogis“, siis mida Sa näed tulemas järgmiste aastate jooksul?

Põhinedes sellel, mida me oleme juba näinud, siis:

2011. aastal hakkas Jumal ehitama üles uute, tugevate ja töövõimeleliste juhtide reservi.

2012.aastal sisenes Jumal täiesti uuel viisil meie kodudesse ja suhetesse ning hakkas neid kujundama paikadeks, kus saab tulla esile Jumala Ligiolu. Paljud kogudused kogesid Jumala tööd just selles osas.

2013.aastal andis Jumal tõotuse tuua esile täiesti uued varustuse liinid ja viisid. Isegi kuivades paikades hakati nägema, et Jumal on toomas oma varustust täiesti uutel viisidel.

2014.aastal avas Jumal uksi meie jaoks siin füüsilises maailmas, mis tegelikult olid vaimsete uste avanemise tagajärg, millest me olime sisenenud. Siseneti täiesti uutel viisidel Jumala Kuningriigi sfääridesse.

2015.aasta alguses oleme jõudnud ühe tsükli lõppu, aga meie vaimsed „nägija“ silmad näevad suurt konflikti keeristormi tulemas. Need tuuled kannavad endas jõudu, mis võivad meid segadusse ajada, kui me ei pressi sisse õigel hetkel Jumala ärkamise jõkke. Keeristormiga käib kaasas Jumala Auhiilguse Ärkamine, mis toob esile Jumala Kuningriigi  tormilise võidu.

 Meie moto peaks olema sellel aastal: „Jumal teab täpselt, mida Ta teeb keset  keeristorme!“

Konspekt on koostatud Lance Wallnau, Chuck Pierce ja Bob Jonesi poolt esile toodud prohvetliku materjali ja isikliku õppimise alusel. Jana Naudi 02.01.2015

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar