pühapäev, 22. veebruar 2015

ROBERT HOTCHKIN- PROHVETLIK SÕNUM: "USU JA OOTA JUMALA HEADUST“


 

 

Prohvetlik Sõnum Isandalt: Saa Tugevamaks. Usu. Rõõmutse. Oota Jumala Headust.“  

Veidi enne 2014. aasta lõppu äratas mind Isand ühel varahommikul  ja kutsus mind Endaga aega veetma. Kui ma siis istusin koos Temaga, Piibli ja tassi kohviga, siis hakkas Ta mulle rääkima Oma tõotustest 2015.aasta jaoks. Siin on see, mida ma kuulsin:

"Minevik on minevik. See, mis sai Sind minevikus piirata, on leidnud nüüd piirangu ja see pole enam võimeline Sind mõjutama. Need asjad, mis on hoidnud Sind tagasi, saavad nüüd peatatud. Nüüd on uus tund, uus päev ja uus periood. Ma armastan Sind. Ja selle armastuse tõttu Ma pean Oma Sõna. Kogu Minu Sõna on Tõde ja see kõik on Sinu jaoks. Ava Raamat, nagu Taaniel avas ja Mina õnnistan Sind, nagu ma õnnistasin Taanieli– konkreetse võimega mõista Minu saladusi ja tunda Minu Tõde. Ja kui Sa siis ütled „jah“ Minu JAH ja AAMEN-ile , siis on Sul ka kergem öelda „ei“ vaenlase valedele ja peibutustele, mis minevikus on saanud Sind tümitada.

"Inglid koos uute ülesannetega on vabastatud maa peale Minu ustavate tarvis- abistama neid, kes on sellel tunnil täis usku- aitamaks neil kinni haarata liikumisest, mis on alati olnud nende oma. Püha Vaimu viljad ON Sinu omad. Püha Vaimu annid ON Sinu omad. Ma pole mitte midagi jätnud Sulle andmata. Ma pole mitte midagi jätnud tegemata Sinu heaks. Sellel Uuel Aastal on olemas uus arm selleks, et kõike seda sügavuti mõista , ja kui Sa sellest sügavast paigast lähtuvalt deklareerid ja selle eest tood kiitust, siis hakkad Sa nägema uuel ja võimsamal viisil Minu Tõe manifesteerumist (ilmnemist).

"Mõnda aega on vaenlane Sulle vastu seisnud. Ja see, mis on tundunud viivituse ja kaotusena, seda hakkad Sa nägema nüüd püsivuse ja ettevalmistuse ajana. Ära karda. Ainult usu. Sest Sa oled sügavalt armastatud. Minu plaanid Sinu suhtes pole muutunud, ja Ma olen vägagi võimeline tooma KÕIK need asjad esile, mida Ma alati olen Sinu jaoks mõttes hoidnud. Ma toon Sulle värsket tugevust . Ma räägin Sulle värskelt. Anna oma süda selleks. Saa tugevdatud. Usu. Rõõmutse. Oota Jumala Headust. Sest Mina olen Isand ja Mina ei kanna kaotust.

Usku Täis Deklaratsioonid ja Kiitus

Paljud Kristuse Ihus on viimaste aastate jooksul läinud läbi rasketest aegadest. Saatan tahab alati osutada Sinu olukordadele selleks, et panna Sind kahtlema Jumala Headuses ja Tema Tõotuste tõepärasuses. Aga Jumal tahab osutada Oma Sõnale, et Sulle meelde tuletada Oma Tõotuste Kindlust ja veenda Sind selles, et Tema on võimeline kõike seda esile tooma. ( 1 Mo. 28:15) Jeesus andis meile olulise võtme: „Kui Sa usud, siis Sa võtad vastu“ (vaata Matteuse 21: 22) ja praegusel tunnil tahab Ta anda meile suurenenud usu andi, et me saaksime näha kasvaval mõõdul  nende asjade ilmnemist, mida Tema on tegemas ning mida Tema on meile andnud.

Ma usun, et Isanda sõna 2015.aasta kohta tähendab meie jaoks Tema kutset  vastu võtmaks suuremat armu, et lasta lahti sellest, mis on olnud  (mineviku väljakutsed, katsumused, segadused ja pettumused) ning kutset siseneda sellesse, mis tegelikult on alati olnud meie jaoks valmis pandud- õnnistuste täius läbi Ristil teostatud ja lõpetatud töö.

Jumal on meile meelde tuletamas, et Ta on meile kõik andnud. Ja kui me hakkame sellega nõustuma, siis Taevas hakkab liikuma selleks, et kõik see ka esile tuua. Usku Täis Deklaratsioonid ja Kiitus on võtmed selle tunni strateegiaks. Pole oluline, kui kaua on üks või teine lahing kestnud, võit on igal juhul tulemas (vaata 2 Kor. 2: 14). Maa peal saavad asjad olema nii, nagu need on Taevas!

 

Juhised Palveks

Palvetagem sellel ajaperioodil nõnda:

[1] Et Usu Vaim tuleks meie üle, tehes meid võimeliseks olema uskuvad Usklikud, kes haaravad kinni Jumala Sõnast ning kes deklareerivad seda uuesti ja uuesti, kuni Tema Tõe Täius ilmneb igal meie elualal.

(Jesaja 55:11)

[2]  Et me oleksime nagu Joosua- et me vapralt ja julgusega usaldaksime Jumala Sõna Igavest Tõde, hoolimata sellest, mida me ajutiselt võime kogeda siin loomulikus sfääris .

(Joosua 1:9)

[3] Et Tema Kiitus oleks järjepidevalt meie huulil. Et ükskõik, millega me parasjagu satume silmitsi, meie esimene reageering oleks see, et me hakkame kuulutama Tema võimsust ja me hakkame ootama Tema headust.

(Laul 34:2)

[4] Et meil oleks armu liikuda edasi sellest, mis on olnud, ning me siseneks sellesse, mida Jumal on just praegu tegemas.

     (2 Corinthians 9:8)

[5] Et me kaevuks Jumala Sõnasse täiesti värskel viisil, jumaliku võimega haarata kinni Tema Tõest ning et me deklareeriksime seda suure usuga.

 (Taaniel 1:17)

[6] Et me tänaksime Jumalat, Vägede Jehoovat, kes on inglite hulkasid valla päästmas siin maa peal. Et me paluks Püha Vaimu abi selleks, et Ta juhiks meid töötama koos Jumala inglitega, et Jumala eesmärgid teostuksid.
 
 
tõlkinud Jana Naudi 22.02.2015

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar