reede, 6. märts 2015

LANA VAWSER- „MÄRTS! SÜDAMED SAAVAD UUEL MOEL KÄIVITATUD!“


 

 

 

Märtsikuus saavad meie südamed taaskäivitatud. Alad, mis on olnud surnud, surnuluud, mille puhul on tundunud, et nad ei elustu, saavad elustuma!  Sinu süda saab uuel moel taaskäivituma, et uuesti uskuda, kui Sa näed Taevast sisenemas Sinu elu olukordadesse.

Marsi Edasi! Vaata, mida Isand On Tegemas!

Pane seda tähele, kuidas Jumal tegutseb Sinu kasuks järgnevates nimetatud eluolukordades:

• RÜNNAKUD LAGUNEVAD KOOST

Vaenlase rünnakud, mida ta on spetsiifiliselt Sinu vastu planeerinud, lagunevad laiali ja see juhtub kiiresti, kui Sa palvetad.

• UUS KASV

Märtsis tuleb Sinu elus esile uus kasv, kui Su vaimsed usumusklid kasvavad ning saavad tugevaks, ja uus elu hakkab tärkama kõikjal Sinu ümber.

• TÕDE SAAB VALITSEMA – TÄIESTI UUS AEG

Valed ja pettused, mis Sind on takistanud, kukuvad kokku, kui Püha Vaim valgustab Jumala Sõna Tõde Sinu elus, eriti mis puudutab Sinu identiteeti. Ma nägin väga spetsiifilist taastamist paljude südametes, kui hakatakse nägema Jumalat oma Varustajana. Ta on Ustav, mis puudutab ka Tema rahva finantsilist varustamist. Paljude jaoks on kätte jõudnud täiesti uus aeg, et avastada taaskord TÕDE Jumala Headuse kohta.

• SA EI KÕIGU ENAM

Paljud saavad nägema, kuidas nende elu juured kinnituvad sügavuti ja tugevalt Tema armastusse ning kuidas nad ENAM EI KÕIGU, ükskõik mis siis ka juhtuks. Uus tugevus ja arm tuleb esile, et TÕUSTA kõrgemale tormidest (Jesaja 40: 31)

• ÜMBER ASETUMINE UUTE ÜLESANNETE TARVIS

Paljud avastavad, et Isand on toonud nende ellu uued uksed ja ülesanded, mis tunduvad nendest SUUREMAD. Kui vaadata nendele läbi maiste silmade, siis tõuseb hirm, aga kui need uued uksed ja ülesanded avanevad Sinu ees, siis vaata kõigele sellele läbi Tema silmade, kes on seismas koos Sinuga.

Tema on läinud Sinu ees; tee on juba ette valmistatud. Nii nagu Sa oled Teda usaldanud, nii on Ta Sind ümber asetanud ning see, mida SINA kannad läbi nende uste, vabastab Kuningriigi väga paljudele aladele.

• KAITSE OMA LOOMINGULISUST MÄRTSIS

Ma nägin seda, et väga spetsiifiline vastuseis vaenlase poolt tuleb paljude elus, mis puudutab just loomingulisust. Isand Jumal on praegusel ajal tegemas võrratut tööd, mis puudutab erakordse loomingulisuse vabastamist läbi Oma rahva, demonstreerides sellisel viisil Oma Headust, Armastust ning vabastades maa peal Oma Kuningriiki. Saatan ei ole selle üle õnnelik ning ta on vabastanud oma suured rünnakud just loomingulisuse vastu Kristuse Ihus. Eriti on seda võimalik näha märtsis.

Kaitse märtsis oma loomingulisuse andi palves ja võta Püha Vaimu käest vastu tarkus, millal ja kellega jagade seda, mida Jumal on Sulle andnud Taevast.

Ära karda! Kui Sa katad ja kaitsed oma loomingulisust palves ja jääd Tema ligi, siis Sa tegelikult avastad, et Sa astud suurema laienemise sisse, kus Taevased ülekanded kasvavad ja kiiresti suurenevad läbimurded tulevad esile, kui Isand õhutab ja juhib Sind vabastama seda, mis Tema on Sulle näidanud.

• SA EI VÄLJU NENDEST ASJADEST SUITSU LÕHNAGA

Paljud on kogenud viimaste kuude jooksul tohutut tulekuumust, mis on läinud üha suuremaks ja suuremaks. Isegi kui Sulle tundub, et Sa oled läbi katsutud ja testitud üha uuesti ja uuesti ning vaenlane on tulnud, et togida ja lüüa, siis SA OLED VÄLJA TULEMAS ja Sa ei lõhna suitsu järgi.

Sa tuled välja tugevamana, kui Sa ahju läksid ning Sa särad nagu puhas kuld. Sinu elus on olnud nii Isanda puhastav tuli, kui ka vaenlase vastuseis, ning viisil, kuidas Sa oled jäänud JUMALA LIGI, Sa tuled välja ja SÄRAD.

Paljud on kogenud, et nad oleks justkui tulises ahjus olnud, aga Sa tuled välja AULISE tunnistusega Tema Headusest, vabastusest ja tervenemisest, SEST Ta armastab Sind suure armastusega.
 
tõlkinud Jana Naudi 06.03.2015

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar