teisipäev, 10. märts 2015

Matt Sorger „Prohvetlik Sissevaade: Võta oma probleemide eest Topelt tagasi- Jumal on vabastamas pärandust!“


 

 

 

8 Võtme Sõna 2015.aasta jaoks ja 8 Võtme Kirjakohta

2015.aasta on topelt portsjoni aasta, mis puudutab pärandust. Jumal lõpetab Sinu eelneva perioodi lahingud ja annab Sulle oma käega topelt portsjoni. Ta on liikumas oma rahva ees ning eemaldamas teelt takistusi. Iga mägi saab tehtud tasaseks ning iga org saab tõstetud maapinnaga ühele kõrgusele. Jumal on eemaldamas lõksusid ja vaenlase plaane, mis on kavandatud Jumala rahva suhtes. Jumal on meie tulevikust eemaldamas vaenlase sepitsusi, et tee oleks puhas. Jumal on kujundamas sirget ja siledat teed meie ees. Jumala Auhiilgus saab nähtavaks.

Võtme Kirjakohad Topelt Portsjoni jaoks: Jesaja 40:1-5 ja Jesaja 61:7

 

Ma tahan, et Sa oleksid valmis selleks, et kõiki asju Sinu elus uuendatakse. Jumal teeb kõik asjad uueks. Ta uuendab meie usku. Ta uuendab meie visiooni. Ta uuendab meie suhet Temaga. Ta uuendab meie Ligiolu kgemusi Tema lähedal. Ta uuendab meie võidmist. Ta uuendab kõike meie elus.  Jumal on toomas esile uut veinilähkrit, mis oleks võimeline kandma endas uut veini, mida Tema on välja valamas. See veinilähker sisaldab endas ka jumalikke Kuningriigi suhteid ja koostööd. Jumal muudab veinilähkri vormitavaks ja paindlikuks.

Võtme Kirjakoht Veinilähkri kohta: Luuka 5:37-39

 

Isand näitas mulle nägemust sellest, kuidas Ta puhastab aeda, kus me kohtume Jumalaga. Nägemuses oli selles aias korraga väga palju ruumi. Ma ütlesin: „Isand, see tundub nii tühjana.“ Ja Jumal vastas: „Ma  teen ruumi, et seda täita. Ning seetõttu tuleb esile suurem viljakus ja lõikus.“ Kui Su elust on käinud üle teatav puhastus, siis Jumal on tegemas ruumi, et seda täita. Mitte kõik Sinu minevikust ei saa kaasa tulla sinna, kuhu Sa oled minemas oma elus uuel hooajal. Ära luba headel asjadel hõivata seda kohta, mis peaks olema Jumala Parima jaoks. Vahel peab Jumal eemaldama head asjad selleks, et Ta saaks tuua sisse Oma Parima.

Jumal on välja valamas oma rõõmuõli. Ta eemaldab koormatud, raskemeelsuse- ja kustuva vaimu ja asendab selle väga väljendusrikka kiitusega.

Võtme Kirjakoht Rõõmu kohta: Jesaja 61:3

 

Jumal on vabastamas oma uut üleloomuliku- jumaliku soosingu taset.

Võtme Kirjakoht Soosingu kohta: Jesaja 61:2

 

Jumal on andmas uusi loomingulisi strateegiaid. Üks Sõna Jumalalt on võimeline Sinu elus vallandama ülirikkaliku lõikuse. See lõikus voolab välja Hingamise-Puhkamise paigast ja mitte enese jõust pingutamise paigast. Mis varemalt on olnud omaenese jõust pingutamise pisike vili, saab nüüd täielikult ümber muudetud ülikülluslikuks lõikuseks, kui Sa võtad vastu Jumalalt jumaliku strateegia. Õnnistused saavad olema nii ülirikkalikud, et Sul jääb ruumist puudu, et neid kõiki ära mahutada.

Võtme Kirjakoht Külluse Strateegia kohta: Luuka 5:5-7

 

Jumal vabastab uue taseme, mis puudutab prohvetlikult Tema hääle kristallselget kuulmist. Sellega kaasneb suurem oma tahte alistamine ning sõnakuulelikkus Jumala Täiuslikule tahtele. Jumal nii väga igatseb meie sõnakuulelikkuse järgi.

Võtme Kirjakoht Jumala Kuulmise kohta:

Johannese 5:19-20

 

Jumal on oma rahva üle vabastamas suuremal määral Tarkuse ja Ilmutuse Vaimu, ja mitte ainult sügavamaid ilmutusi prohvetliku sõnumi näol, vaid sügavaid ilmutusi Jumala Enda kohta. Me siseneme sügavamale Tema Tundmisesse, mille tulemuseks on see, et me teeme ainult seda, mida me näeme Isa tegemas.

Võtme Kirjakoht Ilmutuste kohta: Efestlastele 1:17

 

Ja kui me siis omandame sügavad ilmutused Jumala südamest, siis hakkab Jumala rahvas käima ka sügavamas usus. Jumal on kinkimas usku, et liigutada mägesid ja näha seda, et iga takistus ja tõke saab eemaldatud.

Võtme Kirjakoht Usu kohta: Matteuse 21:21-22

Tõlkinud Jana Naudi 10.03.2015

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar