neljapäev, 5. märts 2015

Palved Eestimaa heaks. I osa- Jana Naudi


 
Kallis Taevane Isa, palun täida Eestimaa suure näljaga Sinu Sõna, Sinu Tõe, Jeesuse Kristuse järele ning januga Püha Vaimu elustava vee järgi. Palun tõmba iga inimest siin maal oma Ülivõimsa Armu ja Halastuse läbi enese ligi tõeliseks eluks ja jumalakartuseks. Hinga oma Vaimu läbi tõe ära tundmiseks iga üksikindiviidi üle Eestimaal Jeesuse Kristuse nimel.

Jumala Sõna alus: Aamos 8: 11; 1 Timoteosele 2: 3-4; Johannese 16: 13
 

Kallis Taevane Isa, palun too Kristuse Ihu Eestimaal ühtsusesse Püha Vaimu väes ja armus Jeesuse Kristuse nimel. Palun ühenda oma rahvas Vaimus. Palun too meid perekonnana üksteisele lähemale Sinu Kuningriigi plaani ja eesmärkide kohaselt.
 Jumal, Sa oled tõotanud oma Poja kaudu, et me saame olema üks, nagu Sina oled üks oma Pojaga. Jumal, sekku Kristuse Ihu toimimisse Eestimaal sellisel moel, et me hakkame kasvama ühte Jeesuses Kristuses. Et Kristuse Ihust Eestimaal saab viljakas oks Jumalas  terve maailma jaoks. Et Kristuse Ihu tõuseb Eestimaal Sinu plaani ja eesmärkide kohaselt Sinu Kuningriigi Täiuses. Jeesuse Kristuse nimel.
Jumala Sõna alus:  Johannese 17: 21; Efestlastele 4: 15-16; Matteuse 6: 10
 

Kallis Taevane Isa, palun täida oma rahvas Eestimaal sihikindluse ja järeleandmatusega Sinu südame järgi, et me kasvaks sellel 2015.aastal usus ja Sinu tundmises enam kui kunagi varem. Täida meid kõige püsivusega, mis on vajalik Sinu Kuningriiki eesmärkide saavutamiseks.
Täida meid julguse ja tarkusega Jeesuses Kristuses. Täida meid lootuse ja rahuga ja Püha Vaimu väega Jeesuses Kristuses. Täida meid alandlikkusega ja aukartusega Sinu ees nii, et me laseksime Sinul olla Jumal igas olukorras ning annaksime alati Sinule võimaluse sekkuda igasse meie elusfääri, vastavalt Sinu eesmärkidele ja plaanidele. Täida meid oma jumalike igatsustega, unistustega, visioonidega Taevast, et Sina suureneksid iga päev meie sees, ning kõik maine väheneks meie sees.
Täida meid Jeesuse Kristuse nimel oma ilmutuslike teadmistega, Taevaste aaretega, tarkusega, mis austab Sind. Täida meid kõike oma varustusega, et elada Sinule Jeesuse Kristuse Täiuses. Õpeta meid kasutama kõike seda, mida Sina oled meile andnud eluks ja jumalakartuseks.
Kallis Taevane Isa, me täname Sind selle võrratu töö eest, mis Sa juba oled teinud oma rahva keskel siin Eestimaal ning me täname ka selle eest, mida Sa veel oled tegemas, viies meid usust usku ja aust ausse.
 Kogu tänu ja kiitus, ülistus ja austus kuulub Sinule Jeesuse Kristuse nimel.
Jumala Sõna alus: 2 Tessalooniklastele 3: 5; Koloslastele 4: 12; Roomlastele 15: 13;
Koloslastele 1: 9-13; 1 Korintlastele 1: 4-9; Koloslastele 2: 2-3; 2 Korintlastele 3: 18 

 
 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar