neljapäev, 16. aprill 2015

Andrei Shapovalov "Viimse Piirini Viidud"




ANDREI SHAPOVALOVI JUTLUS ( 29.03.2015)

KONVERENTSILT „IIDSETE PORTAALIDE AVANEMINE“
http://www.ustream.tv/recorded/60491337

Jumal muudab Sind. Jumala Ligiolu muudab Isiklikult Sind.

Tule välja sellest vanast mõtteviisist, et kui konverentsil ei panda Sulle käsi peale ja õliga ei võita, siis pole olnud õiget konverentsi.

Üks sõna Jumala südamest, mis on räägitud Jumala Ligiolus, on võimeline Sind igaveseks muutma.

Inglise keeles on olemas selline väljend nagu „happy medium“- otsetõlkes „ õnnelik keskpärasus“, eesti keeles „kuldne kesktee“. See on koht, kus Sa asetud hästi mugavalt ning see ongi hästi inimlik, et me otsime elus seda kõige mugavamat asendit.

Me ei armasta ootamatusi, äärmusi, me ei armasta kriisiolukordi, me vihkame ekstreemsust.

Kui me oleme viidud viimse piirini, siis me alles saame teada, kes me tegelikult oleme. Me vihkame neid hetki.

Kui me elame oma igapäevases rutiinis, siis me tegelikult ei olegi teadlikud oma tõelisest olemusest, oma nõrkustest ja tugevustest. Meie tõeline olemus ei saa avalikuks keset keskpärasust ja mugavustsooni. Sel hetkel on Sinust esiplaanil see osa, kes kontrollib igat tahku oma elu olukordadest.

Enamus meist ei õpi end eales enne tundma, kui meid pole viidud meie viimse piirini.

Iga riigi armees on olemas eriline üksus- eriüksus. Selles üksuses viiakse pidevalt ja jätkuvalt inimesi nende võimete viimse piirini, kus nad on kokku kukkumas nii füüsiliselt, emotsionaalselt, mentaalselt, psüühiliselt kui ka moraalselt. Tehakse kõik selleks, et need inimesed teaksid oma võimete piire ning kõiges selles pole mitte midagi keskpärasusest.

Sina pole teadlik sellest, kui kaugele Sa oled võimeline minema.

Sa ei tunne oma närvikava piire. Sa ei tea oma võimete piire enne, kuni Sa pole olnud olukorrast, kus Sa avastad oma võimete viimse piiri.

Sul tuleb õppida seda kohta- oma võimete viimast piiri- armastama, sest terve Piibel on inimestest, kes jõudsid oma võimaluste ja võimete viimse piirini.

Ainult need inimesed, kes on jõudnud oma võimete ja võimaluste viimse piirini, saavad edasi viidud Jumala poolt. Inglise keeles sõna „upgrade“ ( ülendatud, uuele tasemele viidud).

Kuidas Sind saab täiustada, kui Sa pole jõudnud oma võimete viimse piirini? Midagi pole täiustada, sest Sa oled keset oma võimekust.

Tavaliselt me ostame endale uue telefoni või uue arvuti alles siis, kui vana on ammendanud kõik oma võimalused ning uute asjade (rakenduste, programmide) jaoks on vaja uut „avarust“.

Mõned inimesed istuvad 20 aastat ühe koha peal kõigi oma võimalustega, sest nad pole lubanud ei Jumalal ega olukordadel näidata oma võimaluste ja võimete viimset piiri, millest edasi algab täiesti uus avarus koos uue arenguruumiga.  Jumalal pole olnud võimalust viia Sind järgmisele tasemele, sest Sa istud ikka oma 90.-ndate aastate võimaluste tasemel. Ja Sinu jaoks on see tase normaalne.

Alles siis, kui meid on viidud viimse piirini meie identiteedis, olemuses ja isiksuses, õpime me end päriselt tundma (ning mõistma oma arenguvajadusi). Selle hetkeni on lihtsalt vaimne lapsepõlv. Selle hetkeni on kõik alles mäng, maskide kandmine ja mingite rollide täitmine.

Eriüksuses on ettevalmistuses kõik orienteeritud sellele, et inimesi tõugata lihtsalt viimse piirini. Uue sammu saab teha alles peale seda.

Sellepärast Kristlus ei arene, see on nagu dinosauruste organisatsioon, kus ei minda edasi, vaid tehakse lausa samme tagasi, sest nii on lihtsam, kergem ja mugavam. Sulgutakse väikesesse ringi, sest kardetakse piirideni jõudmist, kristlased kardavad maailma, me kardame uusi struktuure. Varem kartsime televiisorit, nüüd internetti.

Me kardame, sest me ei mõista, et on vaja kogeda, läbi elada, läbi kontrollida, teha asju kindlaks, uurida ja avastada ning vallutada.

Anna Jumalale võimalus Sulle uusi asju tutvustada ning viia Sind läbi uute asjade kogemise.

Kristlased teevad kõik selleks, et end ära peita. Me aitame isegi üksteist selles, sest me ei taha jõuda oma võimete viimse piirini.

Tihtilugu me sekkume valel ajal valesse kohta. Jumal tegeleb kellegi inimesega ja Sina tuled ja rikud kõik ära oma sekkumisega. Ehk on inimesel vaja olla seal ekstreemses kohas, aga Sina tuled ning inimesel ei olegi võimalust asjadest õigesti aru saada. Vahel on vaja inimene jätta rahule, et Jumal saaks temaga tööd teha. Meil ei ole vaja kohe esimesel võimalusel tormata päästma. Jumal tahab seda inimest viia edasi järgmise uue sammuni.

Raha on otsas ja Sa teed kõik selleks, et pääseda ruttu olukorrast, võtad laenu, sahkerdad inimestega, et mitte jõuda viimse piirini, kus Jumal saab lavale astuda ja Sind edasi viia. Saad aru?

See on osa inimlikkusest. Aga Sa ei saa areneda, kui Sa ei tunne oma viimset piiri.

Enamus inimesi ei tunne oma võimete viimset piiri, sest nad pole eales selles kohas käinud. See on õudne koht, tabu ja meid lausa õpetatakse mitte mingil tingimusel sinna mitte minema.

Koguduses keelatakse: „ Ärge minge sinna ja sinna, ärge tehke seda ja seda, hoidke kõigest eemale.

Vastupidi: minge ja kogege!

Alles täielikus kriisiolukorras, kus on jõutud viimse piirini, ilmneb see, kes on kes.

Ma küsisin Jumala käest: „ Miks Jumal lubab meie ellu neid raskeid olukordi, mis viivad meid viimse piirini, otsekui kõige lõppu?“

Ja Jumal vastas: „Et Sa saaksid teada, kes Sina oled ja et inimesed Sinu ümber näeksid tõelist Sind!“

Vallalistele inimestele ma ütlen alati nii: „Ärge abielluge enne, kui te pole näinud üksteise viimast piiri. Sest aidaku Teid Jumal, kui Te ei abiellu tegeliku isikuga, vaid ainult kujutelmaga sellest, kes teie kaaslane on, et abiellute ainult esindajaga oma kujutelmast.“

Ja kui Te siis alles abieluprotsessis tutvute tõelisega, siis...... öeldakse selliseid asju nagu: „ Oleks ma seda ja seda teadnud, siis mu otsus oleks olnud hoopis teine! Kui ma oleksin teadnud, kes ta tegelikult on!“

Peetrus kogu oma innukuse ja armastuse juures, kogu oma valmiduse juures surra Kristuse pärast, ei olnud tuttav tegeliku Peetrusega. Tõelist Peetrust tundis vaid Jeesus Kristus, kes ei olnud üldse häiritud sellest asjaolust, et Peetrus ta reedab. Et üks teenijatüdruk on võimeline Peetruse lükkama viimse piirini.

Sa võib-olla oled võitnud suure sõja ja siis tuleb väike laps, ja siis on kõik....täielik plahvatus ja Sa oled ühe hetkega jõudnud viimse piirini.

Peetrusel oli vaja seda kogemust. Inimesed ütlevad: „ Oh, kuidas ta küll sai Jeesust salata!“ Aga alles peale seda, kui Peetrus oli Jeesust reetnud, sai ta paljastatud tema enda jaoks.

Me veel ei mõista täielikult seda, miks Jumalal on vaja meid viia viimse piirini.

Ainult viimse piirini viimine paneb meid tegema asju, mida me varem ei teinud. Ära karda neid pettumusi ja valu, mis tuleb. Alles peale seda, kui Jeesus on Sind paljastanud, oled Sa võimeline olema Jeesusele reaalselt ja päriselt lojaalne.

Kristuse Ihu peab hakkama mõistma neid asju või me ei näe tõelist arengut ja progressi.

Inimesed ütlevad: „ Aga Jumal ei anna meile rohkem, kui me suudame kanda!“
Ma pean Sind kurvastama- Piibel on täis inimesi, kes on saanud endale rohkem kandmiseks, kui nad on suutnud kanda.

Tänapäeva kristlased on mõelnud endale välja oma Piibli.

Peetruse elus oli vaja ühte teenijatüdrukut, et ta saaks teada, kes ta tegelikult on.

„Kuule Peetrus, Sa raiusid just kõrva maha, mees. Sa oled olnud ekstreemsustes. Mis siis nüüd juhtus?“

Peetrus ei olnud üldse arg tüüp, aga argus ja reetlikkus ongi kaks täiesti erinevat asja.

Sind võib viimse piirini ajada kasvõi koerakutsikas, kes kakas just Sinu kinga sisse. Ja kohe on plahvatus ja Sind on näha. Sind viiakse psühhiaatriahaiglasse ja koer loomaarsti juurde, sest koer lendas rohkem, kui ta oli jõudnud oma elus käia.  Ma saan Sinust väga hästi aru. Sa käisid ära oma võimete viimse piiri peal ja lõpuks nägid,  millest Sa tegelikult koosned.


Mulle meeldib reaalsus, mitte valed ja ebasiirus.

Peetrusel, kogu oma armastuse juures Jeesuse vastu, ei olnud tegelikku pilti oma olemusest.

Kõiki inimesi on võimalik varem või hiljem viia viimse piirini.

Ära karda. Viimse piirini jõudmine pole katastroof ega maailma lõpp. See on arengu ja laienemise koht, kust Jumal saab Sind edasi viia.

Viimse piirini jõudmine on koht, kus Sa õpid ennast tundma, et Sa teaksid, kus edaspidi Sul on vaja suu kinni hoida, sest eelmisel korral, kui Sa suu lahti tegid, siis Sa tead ise, millega see lõppes.

Kaua abielus olnud inimesed teavad üksteise kõiki piire.

Kui Peetrus hüüdis Jeesusele, et ta sureb Jeesuse pärast, siis me muigame. Aga tegelikult Peetrus surigi Jeesuse pärast, lihtsalt natuke hiljem, kui ta seda ise arvas.

Peetrus mõtles tõsiselt seda, mis ta ütles. Aga Jeesus vastas, et jah, Sa sured minu pärast, aga enne ma tutvustan Sulle Sind.

Teenijatüdruk paljastas Peetrusele selle, kes Peetrus veel ei olnud.

Kas Sina päriselt ja reaalselt tead, kes Sina oled?

Füüsiliste võimete poolest. Närvikava poolest. Psüühiliselt ja emotsionaalselt jne.

Kui palju Sina suudad välja kannatada? Kas Sind on venitatud sellisel määral, et Sa tead oma võimete piire?

Ma ei räägi sellest keskpärasusest, kus Sa tegelikult mitte midagi ei tee.

Kas Sinu välja räägitud asjad on lihtsalt Sinu soovid või on selle taga kogu Sinu olemus? Kas Sa oled reaalselt see, kellena Sa end esitled?

Kui meid viiakse viimse piirini, siis tuleb esile meie tõeline olemus ja ratsionaalne kaalutlemine lülitub välja. Jumalal on vaja viia Sind kontrolli alt välja, sest siis avaneb reaalsus.

Kui Sa palvetad: „Jumal, õpeta mind!“, siis kohe viib Sind Jumal mingil alal Sinu võimete ja võimaluste viimse piirini.

„Palun õpeta mind armastama!“ ja kohe kohtud sellise olukorraga, et Sulle tundub, et Sa just õppisid hoopis vihkama.

Füüsilised musklid kasvavad ainult siis, kui nad on viidud raskustega viimse piirini. See on sportliku keha arendamine.

Laulja hääle ulatuse arendamisel viiakse hääl võimete viimse piirini ja siis arendatakse seda sealt edasi.

Võtke ükskõik mis ala- selleks, et toimuks progress ja areng, selleks on vaja viia kõik viimse piirini.

Elu viimse piiri peal ei ole õudusunenägu, nagu täna kristlased arvavad.

Kristlase jaoks peaks viimne piir olema elu keskmes.

Ma tahan, et ühel päeval inimesed Sinu ümber imestaks Sinu enesekontrolli üle ajal, mil teised kõik on minestamise äärel. Kui teised pissivad suurest hirmust püksi, aga Sina rahulikult magad.

Viimse piirini jõudmine tuleb alati äkitselt. Mitte keegi ei hoiata Sind ette.

Kas Sa meeldid endale nendel hetkedel? Kui Sul on olnud võimalus areneda, siis ühel hetkel meeldib Sulle see, mis Sinust välja tuleb.

Äkilistes olukordades tuleb välja see, kes Sa tegelikult oled ja Sul ei ole neil hetkedel aega valida, kellena Sa end püüad esitleda.

Kriisiolukorra jõud- Saad avalikuks sellena, kes Sa tegelikult oled!

Ja meile need olukorrad ei meeldi ja me püüame neid vältida nii palju kui võimalik.

Jumal tunneb Sind!

Jeesus tundis Peetrust, ta teadis, et ta reedab ja pärast tuleb tagasi. Peetrus teadis vaid seda, mis ta endale ette kujutas.

Unes vahel ilmneb Sinu tegelik olemus, sest seal tuleb kõik ilma kontrollita esile.

Mõistlik on olla ettevaatlik nende inimeste suhtes, kellega pole olnud koos kriisiolukorras, kus kõik on viidud viimse piirini.

Jumal testib seda, kes Sa oled ning annab teada, kes on kes.

Jumal saab ehitada nende inimestega, kes suudavad kohaneda.

Vahel paneb Jumal Sind kõigi nähes avarii olukorda, et inimesed näeksid, kes Sa tegelikult oled. Jumal näitab Sulle, kui palju Sa tegelikult suudad. Ja Jumal ei küsi Sinu käest, millal Ta võib Sind näidata teistele inimestele.

Kui ma pole näinud Sind Sinu kõige madalamas seisus, siis ma  ei tea, kes Sa tegelikult oled. Ma olen näinud ainult Sinu esindajat, kellena Sa end esitled.

Kes Sa tegelikult oled?

Seal, kuhu me oleme liikumas, seal me saame pidevalt elama äärmuses ja viimse piiri peal.

Sa ei näe Jumala sulaste valu, läbielamisi, ohvreid, pettumusi jne. Sa näed ainult osakest, kui nad on võidmise all Sinu ees.

Öelda inimese kohta: „Temaga olen ma küll valmis minema lahingusse!“

Kriisiolukorras ei maksa Sinu tiitel mitte midagi!

Piiskop, apostel, evangelist- kui on kriitiline olukord, siis tiitel ei tähenda mitte midagi. Sinu tiitel osutub korraga tühiseks ning Jumal laseb vaadata Sinu tegelikule „minale“.

Sauli sõjamehed olid Sauli sarnased….nad väga hästi oskasid…..põgeneda. Saul on väga hea näide sellest, et tiitel ei tähenda absoluutselt mitte midagi.

Taaveti elus oli normaalsuseks see, mis teiste elus oli ekstreemsuseks.

Paluge, et Jumal viiks Teid salaja viimse piirini, sest kui tuleb aeg avalikult jõuda viimse piirini, siis on vaja Tegelikku Sisu!

Ei aita see, kui Sa karjud saatana peale: „ Ma olen pastor, Jumala autoriteediga, Koljat kao!“

Praegu on näha palju häbiväärset kristlust, kus justkui inkubaatoris aetakse asju. Mõne jaoks on lausa tõsiselt ekstreemse see, kui tulla Shapovalovi konverentsile.

Tänasel päeval raiutakse Kristuse nime pärast päid. Aga mida teeb heaolu ühiskonna kogudus?

Piibel on  ekstreemsuse raamat!

Joosuat ja Kaalepit mäletad? Nende kümme kaaslast ei läinud tõotatud maale ja nad surid keset keskpärasust, ümber mäe kõndides 40.aastat.

Ekstreemsuses tuleb välja see, kes on kes.

Sa ei tea enne, kes on Sinu õde ja vend Kristuses, kui Te pole astunud ohtlikule alale.

Joosua ja Kaalepi nime tunnevad kõik!

Kui kristlased on ümbritsenud end oma mugavusega, siis ei ole võimalik kohtuda oma võimete viimse piiriga.

Me oleme nii nõrga närvikavaga ja vaimsusega, et me valime inimesi, kes tohivad tulla meie palvekoosolekutele. „nemad ei tohi tulla, nad rikuvad atmosfääri ära!“ ???

Nemad avaldavad Sulle nii suurt mõju? Oled Sa hulluks läinud? Sul on vaja minna linnadesse ja kogu vaimne atmosfäär peaks selles linnas muutuma! Aga palvekoosolekul me kardame inimesi?

„Ära Sina tule meie palvekoosolekule, Sa vaatad kuidagi imelikult ja me ei saa palvetada korralikult.“ ???

Kuhu me oma kristlusega jõudnud oleme? Kes Sa üldse oled? Üldse ei saa enam aru! Sinu kohta ei olegi veel terminit, aga me mõtleme selle välja, ära muretse!

Tänapäeval enamus kristlasi küsivad endale mingeid tiitleid ja funktsioone- no kuskil tahaks ju särada, kasvõi natukenegi.

Sa tahad konverentsi korraldada? Aga kui saalis istub keegi, kes on Sinust vaimselt tugevam? Siis on konverents läbi? Oi appi, saatana sulane oli kohal?

Enne tuleb Sul salajas tegeleda lõvi ja karuga ning alles siis oled võimeline tegelema avalikkuse ees Koljatiga.

Kes Su palvegrupis käivad? Kas need, kes on Sulle mugavad, või ka need, kes esitavad Sulle väljakutse? Need, kes palve ajal üldse ei palveta, vaid vaatavad Sind.

Mis Kristlus see selline on?

Kristlastel on illusioon Suurest Päevast.

Nad arvavad, et nad istuvaid aastaid oma vanas kohas oma vana tooli peal selles vanas keskkonnas ja siis korraga tuleb plahvatusega see Suur ja Võimas Päev!
Huvitav on see, et aastaid on oodatud ja see Suur Päev pole tulnud!?
Meil ei ole vaja oodata seda Suurt Päeva, vaid meil on vaja SISENEDA sellesse! Meil on vaja kasvada Kristuses sellesse!

Tegelikult on nii, et kui keegi astub mingisse funktsiooni, siis on ta tegelikult selles funktsioneerinud juba mõnda aega.

Taavet käis ja elas pidevalt Jumala võidmises ning siis ühel päeval lihtsalt astus Sauli paleesse.

Sinu funktsioon on juba Sinuga!

Anna Jumalale võimalus, et Ta viiks Sind kohtuma Sinu karuga ning alles siis saab ühel hetkel tulla Su ellu Koljat.

Mõned Jumala sulased ümbritsevad end argpüksidega, nendega, kes mitte kunagi ei heida mitte mingit väljakutset.

Saul üritas Taavetit saata surema, aga see mees läks ja võitis kõik!

Joosep funktsioneeris juba salajas.

Sa juba oled võitnud! Sa juba oled oma funktsioneerimise ja kutsumise teel!

Ja Jumal venitab Sind selles. Jumal viib Sind uude ajaperioodi ja korraga hakkab kõik Sinu ümber rappuma.

Uuel perioodil võib Jeesus tulla Sinu juurde täiesti võõrana. Mäletad Emmause teed?

Turvatsooni inimesed ei sisene mitte kunagi millessegi suurde. Inglise keeles selline väljend „play safe“- mängi turvaliselt.

Meil on vaja panna kogu panus Jumala peale.

Ära karda kriisiolukordi. Sa juba oled selles elemendis, milleks Jumal on Sind loonud.

Jumal ei vii Sind murdumise äärele. Ta murrab Sind kapitaalselt. Jumal ei vii Sind ahjusuu ette, Ta paneb Su ahju!

Su elus on ehk tarvis ainult kümmet inimest, kes tunnevad ära, et Jumal on Sinuga. Või näeb seda rohkem inimesi, sõltub Sinu kutsumisest.

Taavet rääkis Saulile, et Koljat pole mitte midagi uut tema jaoks.

Mis võidmist ja mantlit Sa kogu aeg ootad?
Jumal tegeleb PRAEGU Sinuga! Sinu tänases ihus, selles hinges, selle vaimuga Püha Vaimu võidmises.

Ta arendab just praegu Sinu isiksust.

Tänapäeva kristlus ootab nagu mingit vaimset loteriivõitu.

Jumal on Sulle salajas juba jaganud neid ilmutusi, mida Sa ühel päeval jagad paljudega.

Kas Sa oled välja astunud enne, kui Sa avalikult välja astud? Kas Sa juba teed seda, mida Sa hakkad tegema avalikult?

Positsiooni saavad need, kelle jaoks on teatud funktsioonid juba norm!

Mis on Sinu element? Sinu norm?

Taaveti suur päev ei erinenud eelmistest.

Me elame täna sellega, mida me oleme Jumalal lubanud teha meie elus!

Mis on Sulle täna vastumeelne, aga Sa tead, et Sul on vaja selles kasvada?

Mis on Sinu „tassike teed“?

Taavet ei pidanud midagi tõestama. Ta oli õigel ajal tegelenud saabunud väljakutsetega.

Kui Sa tahad füüsiliselt areneda, siis Sa esitad endale väljakutse.

Milles on Sinul vaja endale täna väljakutse esitada? Sina kannad endas normaalsuse piiri. Mis kunagi oli Sinu jaoks ebamugav, on täna Sinu jaoks mugav (nt. autosõidu õppimine).

Miks Sa ei esita endale uusi väljakutseid? Et jõuda uuele tasemele.

Kõik on vana, samad ruumid, samad toolid, samad inimesed, samad asjad.

See, mis täna on Sinu jaoks normaalsus, oli kunagi Sinu piiride laiendamine.

Miks Sa peatusid? Rohkem ei ole Sulle vaja? Minule on küll rohkemat vaja!

Mulle väga meeldib näha nördinud saatanat ja päästetud hingi!

Ja siis on seal kristlased, kes ei suuda palvetada, sest „keegi vaatab valesti!“???

Põlvkonnal Sinu maal on vaja näha Jumalat Sinu sees!

Aga Sina ei suuda isegi oma naabriga läbi saada? Või keegi vaatab Sind palvekoosolekul valesti?

Mõnel inimesel on vaja elukohta vahetada, et siseneda uutesse asjadesse. (nt. Aabraham, Joosep)

Jumal ei küsinud Joosepi käest, et kas ta tahab uut. Jumal pani asjad lihtsalt juhtuma.

Alati ei tähenda uus midagi väga meeldivat!

Saatuse inimesed on need, kes tõesti muudavad oma linna atmosfääri. Saatuse inimesed on need, keda nende põlvkond saab tõesti tundma.

Selleks, et meie võimete piirid laieneksid, tuleb meil vastu võtta ebamugavaid otsuseid.

Üldse pole oluline, kes kus midagi ütles Sinu kohta. Jumal Ise seisab Sinu eest ja tõestab asju! Rahune maha ja tee oma asja. Ära mitte kunagi tõesta oma õigust. Ole lihtsalt Sina ise.

Kui Sa tõesti oled koos Jumalaga, siis Ta ise tutvustab Sind inimestele.

Sul ei ole vaja soovituskirju! – „see inimene on hea Jumala laps.“ ???

Jumal teadis, et Joosep ei saa oma perekonna keskel elades neid aidata. Jumal võib Sind viia välja Sinu rahva keskelt kuhugi paika, kust Sa alles hakkad tõeliselt liikuma.

Riskide võtmine peaks saama Sinu jaoks normiks.

Seda nimetatakse turvalisuse mänguks, kui Sa oled pidevalt teiste poolt kontrollitud.

Ruth ja Naomi- me teame neist, sest ekstreemses olukorras nad võtsid vastu väga julgeid ja riskantseid otsuseid.

Kas Sa tahad teha midagi inimkonna heaks? Kas Sa tahad, et Sinu Jumal saaks kuulsaks sellel maal? Mida Sa oled valmis tegema selle heaks?

Sa kaotad reputatsiooni lihtsalt nende silmis, kelle arvamus nagunii Sulle korda ei lähe. Religiooni arvamus ei peaks Sind üldse huvitama.

Ei kavatse olla osa sellest, sest religioonil pole inimestele anda eluteed.

Ära seisa Jumalale vastu, kui Tema viib Sind ootamatutesse olukordadesse, sest selle läbi Sa õpid ennast tundma ning selle läbi saab ka teistele avalikuks see, kes Sa tegelikult oled ja kes on Sinu Jumal!

Kui Jumal on Sind kutsunud ja mingisse positsiooni pannud, siis Tema viib Sind ka edasi! Mida Jumal tellib, selle maksab Ta ka kinni!

Kristliku karjääri tegemise nimel kerjamine on silmakirjalik!

Ainult see, mis on viidud oma võimekuse viimse piirini, saab areneda ja laieneda.

Siin maal peab tõusma põlvkond, kes ei karda reputatsiooni pärast. Lõvid, kes ei karda. Põlvkond, keda religioon ei suuda hirmutada.

Prohvetlik palve:

„ Jumal, tõsta üles selline põlvkond! Püha Vaim, tõmba selline põlvkond kokku.

Pane Jumala rahva südamed sellisel viisil põlema, et nad enam ei suuda istuda vanas.

Venida meid, venita meie piire. Esita meile need väljakutsed. Isegi, kui see saab olema ebamugav ja ebameeldiv, ma palun Sind, venita meid!

Vii meid uude! Tõsta üles põlvkond, kes ei karda religiooni, hirmutamist sektidega. Tõsta üles põlvkond, kes võtab vastutuse, kes on valmis minema läbi valu ja pettumuste, läbi vastuseisu ja läbikukkumiste, aga kes lõpetavad võidus!

Tõsta üles põlvkond, kes mitte kunagi ei anna alla! Uus sugu, kes kirglikult igatsevad Jumala liikumist.

Ilmuta oma Au Eestimaal! Las sellel maal vallandub ärkamine, nagu see on varem juhtunud.

Las see maa saab elava vee allikaks! Ühenda oma lapsed nende iidsete väravatega, kust voolab Jumala Auhiilgus.

Jumal, venita meid! Palun vii meid vanast uude!

Las Püha Vaimu tuul ja tuli haarab Jumala rahva südametest. Ja las tõusevad need, kes hüüavad Jumala poole: „ Siin ma olen! Võta mind! Ma olen Sinu oma! Ma olen igavesti Sinu oma! Võta mind! Võta mind! Ma olen nõus tegema sammu edasi! Ma ei anna alla! Ma lähen lõpuni!“

See põlvkond saab nägema elavat Jumalat! Jumal, haara kinni oma laste südametest!

Sinu pitser on meie elude peal. Põlvkond, kes on tervenisti Jumala oma.

Venita meie usku!

LÕPUSÕNAD:

Ära vaata nende peale, kes on seisma jäänud või maha jäänud. Terve põlvkond ootab praegu, et Jumala tsempionid tõuseks.  Sinu süda on tõeline Sina!

Las tõuseb siin Eestimaal põlvkond, kes ei jäta oma rahvast saatanale.

See maa saab olema Jumala portaaliks ja allikaks! Tõuse ja võta see mantel!

Kristus on minu kohtumõistja, mitte religioosne pastor.

Eestis tõusevad Jumala lõvid ja kotkad. Need, kes ei anna alla. Sest neis on Kristuse enda DNA. Me juba elame selles uues ajas!

Meie kutsuja on Kristus, mitte mõni denominatsioon. Jumal tunneb südameid ja Jumal võiab südameid! Jumal võiab salajas!

Jumal teab Su pisaraid ja hüüdeid!

Aitäh Jumal, et Sa ei unustanud mind ja ei jätnud mind mugavusse!
 
tõlkinud ja konspekteerinud ja kujundanud Jana Naudi 16.04.2015

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar