laupäev, 11. aprill 2015

Lana Vawser „Sa Oled Võitja!“


 

 
 
Filiplastele 4: 13 teine pool (The Passion Translation)

„Ja ma olen avastanud, et Kristuse tugevuse plahvatuslik vägi teeb mind võimeliseks võitma iga raskuse.“

Ole valmis selleks, et Kristuse plahvatuslik vägi saab avalikuks Sinu elus. Mine Tema Ligi, sest Tema kohtub Sinuga väes, mis annab Sulle üleloomuliku tugevuse võita see raskus, millega Sa oled silmitsi.

Isand juhib Sind võidukalt edasi. Ma nägin Jumala rahvast seismas järjekorrras oma raskete eluolukordadega ning siis nägin ma Jeesust, kes tuli igaühe juurde, pani oma sõrme nende südame peale ja ütles: „SINA OLED VÕITJA! SINA OLED MINU VÕITJA!“

See, millega Sa oled praegu silmitsi, EI too Sulle kaotust, kui Sa pressid sisse. Joondu Kristusega ja hoia oma silmad Tema peal. Jumal juhib Sind aulise võidu juurde, mis on juba Sinu oma.

Praegusel ajaperioodil on toimumas Jumala Auhiilguse ja Tema plahvatusliku väega kohtumised järjest rohkematel juhtudel Jumala rahva keskel, kes pressivad sisse, Jumala rahvas haarab kinni tugevusest ja võimekusest, mis ei pärine sellest maailmast. TEMA VÕIMEKUS võita kõik siin elus, mida vaenlane üritab visata nende teele.

VÕIMATUTEST ASJADEST SAAVAD ASTMED.

Käesoleval hooajal ma näen, et Jumala rahva teele tõuseb järjest rohkemal hulgal võimatuid olukordi, mis püüavad takistada ja peatada edasi liikumist, aga kui Tema rahvas hoiab oma silmad Jeesuse peal, siis nad marsivad edasi. Nad marsivad edasi ja võimatud olukorrad kummarduvad ning asetuvad Jumala rahva jalge alla, kui NAD VÕIDAVAD! Ja nendest võimatutest olukordadest saavad astmed, mis juhatavad Jumala rahva lähemale Temale ning Jumala rahva südames tõuseb sügavam arusaamine vaimsest maailmast, mida varem pole mõistetud.

INGLITE VÄEHULGAD.

Ma nägin Jaakobi redelit, millel  inglid tõusid ja laskusid ja ma kogesin, et Isand andis teada, et Kristuse Ihus tõuseb suurem arusaamine ingellikust tegevusest just praegusel ajal, kui Jumala rahvas pressib edasi, et näha võimatuid asju võidetutena. Jumala rahva hulgas tuleb esile suurem erksus nägemises praegusel ajaperioodil, kui otsitakse Teda ja seetõttu nähakse ingellikke väehulki tegutsemas nii oma eludes kui ka ümbritsevate eludes.

„ Sa näed väga selgelt seda, kes võitleb Sinu eest ja Sinuga koos!“

Kui ma kogesin Isandat seda rääkimas, siis ma nägin, et Isand on riietunud kui sõdalane, Ta oli pikk, tugev, riietunud täiusliku armastuse, autoriteedi ja Oma Auhiilguse rüüsse. Ta oli väga ilus ning Ta hoidis oma käes mõõka. Tema ümber oli tuhandete ja tuhandete kaupa inglite väehulki. Koheselt ma teadsin, et Isand võitleb  Oma rahva eest.

Ta naeratas…

„Ma sain Su tagasi!“

Kui ma nägin Isandat liikumas edasi Oma rahva eest, siis ei toimunudki seal tegelikult mingit erilist lahingut, sest Kui Jeesus liikus edasi ja vibutas Oma mõõka ja ütles „AITAB!“, siis võimatud olukorrad hakkasid kokku kukkuma ning deemonlikud jõud lihtsalt põgenesid. MITTE MISKI ei suutnud jääda seisma Tema läheduses. Ta astus edasi kui võimas sõdalane koos Oma inglite väehulkadega Tema järel.

Kui Jeesus marssis edasi, siis ma nägin Tema imeilusat Auhiilgust ja Armastust, mis sai välja valatud Jumala rahva üle Tema ümber. Needuse sõnad said tühistatud, Jumala inimeste selgadest eemaldati vaimsed noad (nende selgadest, kes olid läbi elanud „selga pussitamised“) ja nad tervenesid, piinatud mõistused võtsid vastu vabanemise, murtud südamed tervendati, kõik need ahelad, mis Jumala rahvalt röövisid elu, rõõmu ja rahu, said hetkega purustatud ning toimus täielik tervenemine. Kui Jeesus  käis ringi oma võrratu armastuse ja autoriteediga, siis vabanemised toimusid tohutu kiirusega. Praegu on sügava vabanemise aeg.

2 Mo. 14: 13 (inglise keelest tõlgituna)

„Ma näitan Teile võidu teed, mis on juba Teie oma.“

Kui Jumala rahvas ärkas, et näha tõeliselt, kes võitleb nende eest ja koos nendega, siis nad kohtusid Tema armastusega, Tema väe ja autoriteediga ning seetõttu nad tõusid üles nendena, kes NAD JUBA OLID- VÕITJATENA!

Ja sellest ärkamise paigast tulid esile järjest suuremad võidu demonstratsioonid, mis said otsekui väetiseks igale elualale ja igale eluperioodile. INIMELUD said nägema JUMALA ELU uuesti ja uuesti. Kõik see, mis ei toiminud, see eemaldati.

Ma nägin Jumala rahva ees tohutuid tõkkeid, nagu tõkkejooksu ajal, kui tõkkejooksjad peavad ületama tõkkeid. Kui Jumala rahvas kuulis Teda rääkimas: „TE OLETE VÕITJAD..“, siis neid täitis selge teadmine, kes võitleb nende eest ja koos nendega ning tõketele lähenedes nad hakkasid JOOKSMA ning kui nad olid jõudnud tõkke juurde, siis nad tõusid TEMA JÕUS ning nad ületasid ühe tõkke asemel lausa mitu tõket korraga. Suur ala võeti korraga TEMA plahvatusliku väe tõttu, mis täitis Jumala rahvast. MITTE MISKI polnud võimatu, nad suutsid teha KÕIKE TEMA TÕTTU. Selline võitja meelsus (vaimsus) Jumala rahva üle pani maailma pead pöörama, sest see on kutse tunda Jumalat.

Praegu on ajaperiood, mil tõuseb võimas armee. Võimas armee, kes TUNNEB seda, kes nad on TEMAS, võitjad, kes teavad, KES võitleb nende eest ja koos nendega.

Ära kaota julgust nende võimatute olukordade ja raskete situatsioonide tõttu, millega Sa silmitsi oled. Kui Sa pressid sisse, siis Sa sisened suurematesse kohtumistesse Temaga ning seetõttu saad täielikult läbi immutatud Tema väest, sellisel määral, mida Sa varem pole kogenud. Sinu vastuvõtmise võimekus kasvab. Erakordse Julguse Vaim, kõigutamatu vaprusega sõdalase vaim on kutsutud Sinust esile!

SA OLED VÕITJA….JA KÄTTE JÕUAB AEG, KUI SA HAKKAD KÄIMA VEE PEAL!

 Tõlkinud Jana Naudi 11.04.2015

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar