teisipäev, 12. mai 2015

LANA VAWSER: JUUDA LÕVI ON MÖIRGAMAS!


 

 

 Juuda Lõvi on möirgamas oma rahva kaitseks. Kõik, mis ei joondu Jumala Sõnaga, vahetatakse välja.

Kõik joondumised (kõikide asjade alistumine Jumala käele), mis toimuvad, tulevad esile Jumala Autoriteedi demonstreerimiseks.  See alistumine toob esile suureneva võimekuse Jumala rahva südametes ja eludes. Suurem kandevõime on tulemas esile. Sellel alal, kus Sa oled kogenud mahasurumist, seal tõused Sa esile. Seal, kus Sa oled tundnud, et Sul pole olnud piisavalt aega, et külvata andidesse, kutsumisse, võimetesse ja asjadesse, mida Sa naudid, siis läbi ALISTUMISE (JOONDUMISE) ANTAKSE SULLE TAGASI KAOTATUD AEG.


See kandevõime suurenemine ja mahutavuse laienemine  on toimunud Sinu järgmise ÜLESANDE tarvis. Vajalike asjade väljavahetamine saab toimuda ainult siis, kui TEMA seda teeb! Tema MÖIRGAMINE KIRJUTAB ÜMBER lugu, millega Sa just praegu oled silmitsi. SA VÕIDAD! Mis praegu on pea peale keeratud, saab ÄKITSELT pandud ÕIGET PIDI!

2 Mo. 14: 14

JEHOOVA ise sõdib Teie eest, aga Teie vaikige (inglise keeles: püsige rahulikena).

Ole tasane, püsi rahulikuna, seisa kindlana. Kui Tema möirgab, siis KÕIK rapub ja asetub oma kohale. SINU JÄRGMISE ÜLESANDE TARVIS tuleb esile SUUREM JOONDUMINE!

Paljud teist ei lähe enam UUESTI uuele ringile ümber mäe, vaid aeg on käes, et SISSE VÕTTA oma koht. Sa oled jõudnud TAEVALIKKU HARIPUNKTI.

Praeguse ajaperioodi kogu raskuse juures Sa enam ei paindu longu, vaid Sa TÕUSED, et valitseda ja mõjutada olukordi ja elusituatsioone! Sa tõused valitsema!

Juuda Lõvi on MÖIRGAMAS!

 
Tõlkinud ja kujundanud Jana Naudi 12.05.2015

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar