teisipäev, 5. mai 2015

LANCE WALLNAU „UUED VIISID JUMALA KUNINGRIIGI LAIENEMISEKS“


 

 
 


Sõna „ apostolos“ viitab oma algupäras juhtimisele, mida viib läbi Admiral, kes juhib laeva ametlikul missioonil. Missiooniks oli sageli „okupeerida“ ala, mis oli hiljuti  annekteeritud. Saatan nägi Jeesuse sündi kui „Usu Apostli ja Ülempreestri“ sissetungi tema valitsusalasse ja täpselt nii oligi. Jeesus oli Taeva Apostel, kes tuli okupeerima ja annekteerima planeeti maa. Kogudust on kutsutud olema „Püha ja apostellik kogudus“.

Jumala rahvana me oleme praegu avastamas uusi viise, kuidas laieneda ning tuua esile tõelised muutused.

Me näeme seda, kuidas „Kuningriigi Evangeelium“ on sisenenud uude faasi kõikjal maailmas. Me oleme ülimalt fokuseeritud sellele, et pöördunuid esile tuua, aga me oleme täielikult hüljanud rahvaste jüngriteks tegemise.

Rahvad on kujundatud võtme linnade poolt. 90% nendest linnadest, mida Paulus sihtis, olid Lepinguliselt võtme keskusteks. Meid on kutsutud tegema mõlemat, nii võitma hingi kui ka rahvaid jüngriteks tegema. Meid pole kutsutud peituma kuni ülesvõtmiseni.

Jumal ütles Iisraeli rahvale, et kas nad tegelevad nende kurjade vaimudega, kes okupeerivad maad või nendest kurjadest vaimudest kujunevad „okkaiks teie silmadele ja astlaiks teie külgedele“ (4 Mo. 33: 55). Teiste sõnadega need hakkavad Teid taga kiusama ja ahistama senikaua, kuni Te nendega tõsiselt tegelete.

  1. Iga usklik on kutsutud „vallutama kuni Tema tulekuni.“ Sina oled juht just sellel alal, kuhu Sind on määratud. Sinust peaks saama probleemide lahendaja Sinule antud territooriumil ning Sul tuleb valmis olla selleks, et jõuda tippu- sinna, kus kuningad ja valitsused teevad otsuseid ja kujundavad kultuurikeskkonda.
  2. Sel määral, mil Sa ei „valluta“ sfääri, mis on Sulle määratud, sel määral saatan saab selles sfääris Sind ahistada ja piinata ja rõhuda- kuni Sa lõpuks võtad kindla seisukoha saatana suhtes!
  3. Meid on kutsutud juhtima positsioonilt autoriteedi all. See on Joosepi, Taanieli ja Esteri kutsumine. Sul on võimalik valitseda vaimset keskkonda ükskõik mis staatusest.
  4. Usklikud on praegu tõusmas soosingus ja autoriteedis, et taastada alusvundamenti. Kogudus on taas tõusmas mõjuvõimu positsiooni sfäärides, kus vahepeal on maa ära antud. Näiteks Jumalakartlikud juhid Ameerikas rajasid alusvundamendi suurele rahvusele, aga saatan on saanud enamus paigad endale ning  on need okupeerinud. Kätte on jõudnud aeg, et Sina ja Sinu lapsed võtavad tagasi selle, mis on vahepeal varastatud.
  5. Selles punktis on kõige rohkem mööda pandud- Te pärite vastavalt OMA PEREKONDADELE (SUGUVÕSADELE)4 Mo. 33: 54 . Esimene territoorium, kus okupeerida ja jüngriteks teha, on see ala, kus Te tegelikult juba valitsete- Teie perekond. Õpetage oma lapsi olema sõjamehed, kes võitlevad vastavalt Jumala poolt antud prohveteeringutele, et nad VÕIDAKS!

Meil on aeg võtta sisse oma koht ja olla Üks Kristuses!
 
 
tõlkinud ja kujundatud Jana Naudi 05.05.2015

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar