neljapäev, 4. juuni 2015

Kathi Pelton „Laudade Ümber Keeramine ning Isanda Lauda Tulemine“


 

Hiljuti, ühel võimsal ülistusajal, ma nägin nägemust, kus Jeesus astus meie elus teatud laudade juurde ning keeras need ümber. Ma imestasin selle üle ning mõtlesin, mida see küll peaks tähendama , ja siis ütles Isand:

"Ma sisenen Oma rahva elus kõikidele aladele, kus vaenlane on saanud üles seada oma lauad ning saanud inimestega teha tehinguid. Hingevaenlane on saanud anda Minu rahvale võltsinguid selle asemel, et nad oleksid Minu käest võtnud vastu puhtad asjad. Ma olen ümber keeramas neid võltsingute laudu ning paljude jaoks hakkavad toimuma pühad ja puhtad ülekanded. Sest Mina, Jumal,  olen toomas Oma rahvast Isanda Lauda."

Praegu on väga tõsine ettevalmistusaeg Kristuse Ihus. Jumala Armastus meie vastu on nii sügav, et Ta läheb täiesti sügavuti iga vangistuse juurteni, väärastunud uskumuste ja valede kallale, mis on ehitanud oma „troonid“ ja „altarid“ meie ellu. Ma ei näinud ainult laudade ümber keeramist, vaid ma nägin, kuidas Isand lõi oma jalahoobiga laiali ka kõik need ebapühad valede altarid meie eludes.

See on väga tähtis, et Sa mõistaksid, et kui Sa saad teadlikuks mingist ebapühast või ebatervislikust mõttemallist või käitumisest või teost oma elus, et Sa siis istuksid koheselt Isanda jalgade ette ja küsiksid Tema käest, mida Tema tahab nüüd nendel aladel ette võtta. Sul tuleb koostöös Püha Vaimuga maha rebida need altarid ning lauad ümber keerata. Jumal tahab Enda kätte võtta autoriteeti igal alal, kus vaenlane on saanud mõjutada Sinu elu.

Suur Ümber Pööramine

Sellel hommikul, kui ma sain selle nägemuse, olime me külalisteks ühes Washingtoni osaariigi koguduses. Ma jagasin oma nägemust kogudusega ning siis jutustasin, kuidas Jumal on minu elus neid laudu ümber keeramas. Ma selgitasin, kuidas Jumal on ette võtnud mu elus kahtluse juured ning eemaldanud minust märgid turvalisusest, mis on olnud juurdunud seoses mammonaga.

Ma tahan olla oma Päästja häälele absoluutselt igas oma teos täielikult sõnakuulelik, et kõik oleks rajatud usu veendumuses ja täpsuses sellele, mida Tema juhib mind tegema. Ma ei taha, et minu sõnakuulelikkus sõltuks sellest, kas mul on olemas vajalikud summad, et teha seda, mida Tema palub mul teha. Jumal on ümber häälestamas meie „valitud positsioone“ rajades need hirmu asemel usule. Jumal ei palu meil mitte kunagi teha midagi, mille suhtes Tal poleks plaani meid vastavalt varustada kõigega, mis on vaja ülesande täitmiseks.

Kui ma lõpetasin selle nägemuse jagamise, siis koguduse pastor, kellega meil oli seatud üles vestluslaud koguduse ees, palus inimestel panna sinna samasse laua peale finantsiline annetus.

Mulle väga meeldis see, et samal ajal, kui Jumal andis mulle jagada seda nägemust, siis meie ees oli ka füüsiliselt laud. Ma ei mäleta, et ma oleksin varemalt sel moel rääkinud koguduses, et ma istun toolil laua taga. See oli Jumalik korraldus.

Kui koosolek oli läbi, siis tuli minu juurde üks naine ja ütles: „Kas Te panite tähele, et kui te rääkisite sellest, et Jumal on keeramas valesid turvalisuse laudu ümber teie elus, et siis täpselt sel ajal Jumal ka tegi seda teie jaoks? Kas te märkasite, et Ta kattis teie ette uue laua- täis õnnistust, austust ning varustust? Ta just pööras asjad teie jaoks ümber!“

Ma ei olnud seda märganud, et just minu silme ees oli toimunud näitlik prohvetlik akt. Jumal näitas Oma Tõde meie ees selle kohta, et Tema on ümber keeramas vaenlase laudu, ning et Ta on muutmas neid Isanda lauaks. Jumal katab meie ette laua, mis on külluslikult täis kõike seda, mida me vajame, ning mille tõttu me tunneme oma elus ära Tema Headuse. Jeesusel saab taaskord olema kõige tähtsam koht meie elu lauas.  

Me Oleme Palve Koda

Matteuse 21:12-13 AMP (Laiendatud tõlge) Ja Jeesus sisenes templisse (templi suletud alasse) ning ajas välja kõik need, kes ostsid ja müüsid pühas paigas. Ta lükkas ümber kõik rahavahetajate neljajalgsed lauad ning kõigi nende toolid, kes müüsid tuvisid. Ta ütles neile: „Pühakiri ütleb: „Minu koda nimetatakse palve kojaks!“, aga teie olete sellest teinud röövlite urka.“

Meid on kutsutud olema Isanda templid, aga ometi on saanud vaenlane sättida üles oma lauad, et teha oma tehinguid. Jumal on kutsunud meid olema palve koda- paik, kus elatakse Tema Ligiolus ning kus Tema tahe saab rajatud. Jumal on tegelemas meie sees iga paigaga, kus röövimine on saanud aset leida, nii meie sees kui meie läbi. Jumal on välja viskamas röövleid meie templist, et meist saaks palve koda.

Meie sügav hüüe on see, et me ajaks taga Tema Ligiolu ning nõustuksime eespalves kõiges Temaga, et näha Tema Kuningriigi esiletulemist siin maa peal nii nagu see on Taevas. Taevane Isa igatseb, et meie eludest saaksid need paigad siin maa peal, kus Taevas vabastatakse ning kus Tema Ligiolu muudab kogu atmosfääri. Kui me tahame muuta hirmu atmosfääri, siis me peame olema rahu inimesed; kui me tahame muuta pettuse atmosfääri, siis me peame oleme Tõe inimesed. Kui me tahame olla need, kes toovad taastust, siis peab igast kohast eemaldatud saama igasugune röövimine.

Kas need pole mitte head uudised? Kas see pole mitte tõeliselt imeline, et Meie Isa on ümber keeramas igasuguseid röövlite laudu meie eludes. Ja kui imeline on see, et meil on igal päeval võimalus tulla Isanda lauda. Meie Jumal on väga Armuline, et Ta eemaldab meie eludest igasuguse vaenlase mõjuvõimu.

Nüüd on aeg, et lasta Jeesusel ümber keerata kõik vaenlase lauad oma elus ning hoida end Isanda tõelise laua lähedusse. Jumal on valmistamas Enda jaoks rahvast, kes kõige pühamal ja puhtamal viisil ajab taga Tema Ligiolu ning kes on näljased üksnes Jumala õigsuse järgi. Nad söövad üksnes Isanda lauast ning kutsuvad tulevastel päevadel Jumala laua juurde ka paljusid teisi.

Laul  23:5-6

Sa katad mu ette laua mu vaenlaste ees (nende läheduses) Sa võiad mu pea õliga, mu karikas voolab üle. Sinu headus ja armastus saadavad kindlasti mind kogu minu eluaja ning ma elan igavesti Jumala kojas.
 
 
Tõlkinud Jana Naudi 04.04.2015
 

 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar