kolmapäev, 10. juuni 2015

Lana Vawser „Vabaduse Väljad ja Ustavuse Mäed“





Ma kuulsin neid sõnu hommikul palves: „vabaduse väljad ja ustavuse mäed“ ja ma nägin paljusid Jumala rahva hulgast liikumas TOHUTULT SUURTELE AVATUD ALADELE täis erakordset vabadust! Neist paljusid, kes Teie hulgast on hüüdnud vabastuse ja vabaduse järgi, on Isand juhtimas uue vabaduse väljadele.

Sa hakkad Isandat nägema oma Vabastaja ja Abistajana. Ja need vabaduse väljad on palju VÕIMSAMATE mõõtmedega, kui Sa eales oled suutnud endale ette kujutada. Paljud Teie hulgast, kes on olnud füüsiliste vaeguste piinades, emotsionaalsetes lahingutes või uskmatuse mõtete ja valede uskumuste vangis, Isand on murdmas neid ahelaid ning toomas Teid võrratu vabaduse juurde. Kõik ahelad on murtud. Paljud Teist, kes on tundnud, et need rõhuvad asjad on justkui lämmatanud Teid, murduvad nüüd ning Te olete jälle võimelised vabalt, kergelt ning sügavalt  hingama ja seda suure VABADUSEGA.

Need väljad, kuhu Jumala rahvas siseneb, VOOLAVAD piima ja mett. Jumala tõotused õitsevad seal täiel rinnal ning ülikülluslikkus on täitmas kogu seda välja. Paljud Jumala rahva hulgas hakkavad hüplema ja valjult laulma, kui vabadus hakkab maad võtma nende elus. Mitte üks raskus ega võitlus ei suuda enam neid inimesi hoida küürus ja vaevatuna, vaid VABANA (Jh. 8: 36) ja SUURE RÕÕMUGA liiguvad nad uue elujõuga, teades sügavalt oma südames, et nad on Jumala pojad ja tütred ning nad naudivad täielikult Oma Jumalat.

Kui Jumala rahvas hüples ringi sellel uuel tohutul väljal, siis ma nägin TOHUTULT VÕIMSAID mägesid, ma polnud eales varem näinud nii suuri mägesid, ning need mäed särasid Jumala Auhiilgusest. Ükskõik, kus Sa sellel väljal seisid, Sa olid võimeline nägema neid mägesid SÄRAMAS.

Need mäed olid Jumala Ustavuse (Usaldusväärsuse) mäed. Tema Ustavus saab olema nähtav nii SUUREL ja SÄRAVAL viisil ning kuuldav NII VALJUL häälel, et KÕIGIL on võimalik näha Tema vabastust ning Tema Armastuse ja Ustavuse ilminguid, isegi juba kaugelt.

Jumala Auhiilgus saab hingama Jumala rahva peal igas paigas täiesti uuel ja värskel viisil, kui nad jätkavad vabaduses edasi liikumist ning avastades neid uusi paiku sellel väljal. Jätka edasi liikumist, jätkuvalt ole sõnakuulelik Jumala häälele ning hoia tugevalt kinni Tema Sõnast. VABADUS KUULUB SULLE ning see saab olema Väga Auline.

Laul 50: 15

„Ja hüüa Mind appi kitsikuse päeval, siis Ma tõmban Sind sellest välja

Ja Sina annad Mulle Au!“

He. 10: 23b

„…pidagem kõikumata kinni lootuse tunnistusest. Sest Ustav on see, kes seda on tõotanud.“

 


Tõlkinud ja kujundanud Jana Naudi 10.06. 2015

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar