reede, 17. juuli 2015

LANCE WALLNAU „ISOLATSIOONI PROTSESS“- VÕIMAS võti saatuse täitumiseks!“



Paljude eludes, kui mitte isegi kõikide juhtide elus, on peatükk, mis sisaldab endas perioodi, kus Sa tunned end üksinda või ära lõigatuna või eraldatuna teistest…see võib juhtuda isegi keset rahvahulka või keset pealtnäha väga hõivatud ajakava. See on peatükk, mil Jumal on juhtimas Sinu „elu sõnumit“ sügavamale. See on aeg, mil Taevas toob Sulle ja Sinu elutöösse suurema sügavuse ja dimensiooni. Mõtle nendele Kristlastele, kes on pidanud mõnda aega vangis olema. Paulus elas selle läbi. Mõtle nendele, kes on pidanud teenistusest mõneks ajaks eemale tõmbuma. Seda nimetatakse „isolatsiooni protsessiks“. Bobby Clinton on öelnud selle kohta nii:
„Isolatsioon töötab mitmel erineval viisil. Jeesuse sagedased kõrbesse tõmbumised või mäele minemised olid vajalikud selleks, et Ta saaks sügavuti minna kõige olulistemas asjades läbi eestpalve- Oma missioonis, sõnumites ning käputäie meeste vormimisel, kes olid usaldatud Tema hoole alla, kes hiljem kandsid Tema tööd edasi. Sinu elus on olemas need, kellesse Sina valad- Need, kes on ühendatud Sinu missiooniga ning kes saavad lõikama palju suurema lõikuse kui Sina! Nendel aegadel, kui Sa oled „nähtamatu“ ja varjatud, lähed Sa sügavamale. „Salajane paik“ sisaldab endas ka salajasi tehinguid Jumalaga. See aeg on varjatud avaliku pilgu eest.

Meie elus on ajad, kus me oleme jäämurdjad ja eesminejad ja sõnumi kandjad ning meie elus on ka ajad, kus meil tuleb tagasi tõmbuda ning lasta teistel juhtida…..meil tuleb sel ajal lihtsalt nautida protsessi ja sõnumeid, mis Jumal on andnud meile võib-olla isegi läbi nende, kes „ei kuulu“ meie gruppi. Jeesuse jüngrid üritasid peatada inimesi, kes ei käinud koos nendega, aga Jeesus korrigeeris jüngreid.  

Oma viimastel tundidel ütles Jeesus oma kaaskonnale: „Te olete need, kes jätkavad koos Minuga Minu katsumustes…“ Said aru? Jüngritel tuli taluda „TEMA“ katsumusi. Võib-olla Sina ei pea oma elus taluma isiklikke konflikte, aga Sa talud Kristusega seotud hoiakuid ja suhtumisi ning see langeb Sinu peale? Milline eesõigus. Kuna jüngrid olid ustavad 3.aastase treeningprotsessi käigus, siis oli nende jaoks „valmis pandud kuningriik“ või „pärandus“ nende juhtimise missioonis. Neile anti lõikuse väljad, millele tuli ligipääs siis, kui Jeesus oli lõpetanud Oma teekonna.

Tema sõnum elab edasi nendes, keda Tema armastas ning kes  Teda armastasid lõpuni. Samal moel elab ka Sinu elu edasi nende lõikuses, kes on olnud ustavad selles, et võidelda koos Sinuga vaimsetes lahingutes, mis ümbritsevad Sinu kutsumist.

Naudi igat eluperioodi. Aegu, mil Sa oled „varjatud“ ning aegu, mil Sind vabastatakse „jooksma“. Ja pea meeles seda, et isolatsioon….isegi väga lühike üksinduse periood on Jumala poolt loodud selleks, et Sa avastaksid, kes Sa tegelikult oled, mida Sa tegelikult usud ning kes Jumal Sinu elus tegelikult on.



Tõlkinud ja kujundanud Jana Naudi 17.07.2015

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar