laupäev, 8. august 2015

Jennifer Eivaz „Need, Kes Võidavad, Hakkavad Valitsema“


Juhtidest saavad juhid seetõttu, et nad võidavad lahingu. Need, kes võidavad, need hakkavad valitsema.
Ilm. 2: 26
Jumal on meid kutsunud olema juhid siin maa peal. Ta pole kutsunud meid olema ohvrid selles ebamoraalses maailmas, sotsiaalse ja isikliku ebaõigluse keskel, korrumpeerunud asutuste tegevuse mõjualustena. Jumal küsib meie käest: „Kes on valmis minema Minu pärast? Kes on valmis minema, et muuta võimatuid struktuure ning tõrjuda positsioonidel jõude, kes teevad otsuseid Minu vastu?“  
Mõista seda, et iga test  saab Sinu jaoks printsiibiks, mis sai selgeks õpitud. Igast katsumusest saab sõnum. Igast võidust saab kirgliku ja järeleandmatu suhtlemise alustala. Jumal on kogu aeg kasvatanud Sinu elu muskleid. Ta on kindlalt ära otsustanud selle, et Ta valmistab Sind ette parimal moel, et Sa oleksid võimeline juhtima tugevuse ja tarkusega ning et Sa ei murduks surve all.
Iga Sinu segaduse keskel on tegelikult sõnum peidus ning igast ärritavast elemendist ja võitlusest tõuseb pinnale eesmärk, mille pärast võidelda. Aabraham, Jeremija, Taavet ja Iisraeli rahvas- kõik nad olid koondunud ümber prohvetliku sõnumi, mis nad olid saanud Jumala käest.  Isand ütleb: „Ma olen Sinuga!“ ning Ta annab täpselt samal moel ka täna prohvetliku sõnumi.
Mt. 28: 20
Selle tõttu, et Jumal on meiega, me ei tõmbu tagasi, kui me oleme keset raskeid olukordi. Me ei tõmbu tagasi ka nende probleemide tõttu, mis on meie linnades ja rahva keskel. Tegelikult on täpselt vastupidi. Me tõuseme ning tegutseme, teades, et Jumal on meiega.
Sest kui Jumal on Sinuga, siis Sa ei kuku läbi.
Tõlkinud ja kujundanud Jana Naudi 08.08.2015


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar