neljapäev, 16. juuni 2016

LANA VAWSER „PRESSI LÄBI, SA OLED KOHTUMAS OMA „NAGU VÄLK SELGEST TAEVAST“ HETKEGA“


 

„Ära lase sellel, mis Sind ümbritseb, peatada Sind läbi pressimast. Ära lase sellel valjul häälel panna Sind jooksma ja peitu pugema. Praegu pole aeg PEITUDA, vaid nüüd on aeg selleks, et Isand saaks Sind asetada positsioonile võimsamal moel, et Sa SÄRAKSID!“

„Jätka läbi pressimist, sest õige pea Sa kohtud oma „ nagu välk selgest taevast“ hetkega. Sa kohtud Jumaliku üllatusega! Sa kohtud „ootamatute momentidega“, mis panevad Sind sukelduma Tema südamega kohtumise sügavustesse, mida Sa pole eales varem sel moel kogenud. Hirmutav ja heidutav vaim on karjumas kõvasti ning ta püüab Sind meelitada peituma, püüdes Sind diskvalifitseerida, aga see kõik juhtub seetõttu, et Isandal on kavas Sind VÕIMSAL MOEL SÜÜDISTUSTEST VABASTADA! Tema väe, varustuse, võidmise ja soosingu käsi on TOHUTUTE demonstratsioonidega Sinu üle.“

„Ära nõustu valedega „peitu pugeda“, sest on tulemas jumalikud üllatuse momendid,  „nagu välk selgest taevast“ kohtumised, võimalused ja läbimurded, mis asetavad Sind paika, kus Sa saad kogeda suuremat tugevust, kindlameelsust, kartmatust, julgust ja rõõmu, nagu Sa kunagi varem pole kogenud. Jätka Tema südamesse pressimist…Tema PANEB SU ÕITSEMA!!!!!! Tema TOOB SIND VÄLJA!!!

TOIMUB JUMALIK ÜMBER PÖÖRAMINE!!! SEAL, KUS ON OLNUD VISIOONI PUUDUS, SAAB NÜÜD TOIMUMA VÕIMAS TAEVALIKU TARKUSE ALLALAADIMINE!

Seal, kus vaenlane üritab Sind VÄLJA LÜLITADA,  kuulutab Isand JUMALIKKU ÜMBER PÖÖRAMIST!!! Tohutu kiirendusega toob Isand oma JUMALIKU TÄISPÖÖRDE! Pressi edasi SELGUSESSE! Praegu on meid ümbritsevas atmosfääris nii palju toimumas ning seetõttu on just nüüd väga suur vajadus selguse ja eristusvõime järgi. Segaduse keeristormid üritavad takistada selgust ja visiooni puhast nägemist, aga Jumal on viimas Oma rahvast Tõelise tarkuse paika!!!

Palu jätkuvalt tarkust. Sa vajad seda sellel ajaperioodil väga, kui oled manööverdamas ja liikumas edasi. Sest need „nagu välk selgest taevast“ momendid, avatud uksed ja kohtumised Tema südamega vajavad kõik tarkust, et Sa teaksid praktiliselt, kuidas käsitleda kõike seda, mis Tema on vabastamas Sinu jaoks.

ÄRA TORMA ETTE. „PEATU ENNE MINEKUT JA ILMUTUS HAKKAB VOOLAMA“

Minu vaimus on olnud hoiatus sellel  SUUREL LAIENEMISE/KIIRENDUSE kuul selle kohta, et tuleb suurendada oma TEADLIKKUST aja kasutamisel  ning et tuleb OLLA KOHAL igas oma eluolukorras. Kui ma istusin Isanda jalge ees selle teema pärast, siis Ta rääkis mulle üha uuesti ja uuesti : „Peatu enne MINEKUT ja ILMUTUS hakkab VOOLAMA.“ Sellel „MINEMISE“(kiirenduse, laienemise) perioodil leia jätkuvalt aega, et PEATUDA, ela sügavas rahus ning laienemine, rohkenemine, kiirendus ja võimsad ilmutused hakkavad voolama.

Sel ajal, kui Sa marineerid, Sa KIIRENDAD/LAIENED/ROHKENED!!!!!!!!!

 


 Tõlkinud ja kujundanud Jana Naudi 16.06.2016

 

 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar