kolmapäev, 22. juuni 2016

Rene Picota „Võtmed, et Alal Hoida Jumala Soosingut!“


 


Täna ma kogen, et Püha Vaim juhib mind Teiega jagama prohvetlikke võtmeid, kuidas avada uusi uksi, mille ees Te just praegu seisate. Jumal andis mulle nägemuse võtmehoidjast, mille küljes oli hulk võtmeid.

Need võtmed mitte ainult ei ava uksi, vaid need õpetavad Teid ka Jumala Soosingut alal hoidma selles uues ülesande paigas. Need võtmed õpetavad Teid alal hoidma oma elus ka Jumala Auhiilgust. Need võtmed on väga oluliseks vundamendiks, millele Isand tahab, et Sa oma elu ehitaksid. Need võtmed põhjustavad rohkenemise ja laienemise.

Nende võtmete kasutamine viib Sind elus edasi. Isand on vabastanud Oma Ligiolu uue lõhnaaine meie eludes. Võidmise aroom, mis toob soosingu ja jõukuse, on kättesaadav. Mõned Teist pole seda lõhna mitte kunagi varem tundnud, aga praegusel ajaperioodil Te saate seda kogeda

Tema Ligiolu uus aroom lõhnab nagu mesi!

Austuse Võti

Esimene võti, et hoida alal Jumala Soosingut, on Austuse Võti. Austus hoiab alal Sinu elus kõike. Austus on elustiil. Ilma austuseta lahkub Jumala Auhiilgus. Kui Sa ei austa teisi inimesi oma elus, siis Sa kaotad mõju nende elude üle. Sinu võimekus juhtida on võrdeline selle määraga, kuidas Sa oled valmis üles näitama austust teiste inimeste suhtes.

Austa teisi inimesi oma sõnadega. Anna neile teada, kui suureks õnnistuseks nad on Sinu elus. Sea nad endast ettepoole, isegi siis, kui Sina oled boss. Eelista neid. See, kuidas Sa kohtled teisi inimesi, on seeme selleks, kuidas Sind hakatakse kohtlema. Mina eelistan seda, et mind austatakse ja armastatakse, mitte ei kardeta. Pole mitte mingit vajadust ähvardada inimesi endale alluma. Kui Sa austad inimesi, siis Sa lood enda ümber õhkkonna (kultuuri), mis avab Sulle uksi järjest kõrgemale minekuks ning mõjuvõim püsib palju kauem.

Tänulikkuse Võti

Teine võti on tänulikkuse võti. See, mille eest Sa oled tänulik, paljuneb. Tänu ja kiitus avavad imede uksi. Need vabastavad ka Taevalikke ande Sinu elus. Alandlikkus ja leebus ei ole nõrkuse märgid. Need on tasase tugevuse märgid. Sul on vaja teada, millal Sul on vaja olla julge ja millal on vaja olla vait. Oma õiguse taga ajamine blokeerib ära Jumala õnnistused.

Kõrkusel ja siiral ootusel on suur vahe. Sul on õigus Jumalalt oodata häid asju. Sa võid oodata seda, et väga head asjad juhtuvad. Mõnikord on see sarnane õige kõrguse võtmisega oma häälega laulmise ajal. Vaata hästi tähelepanelikult see üle, kuidas sa saad läbi teiste inimestega. Kas Sa oled kogu aeg ärevuses? Kas Sa oled kogu aeg kurb? Kas Sa teed kogu aeg nalja ja mitte keegi ei saa Sind tõsiselt võtta? Kas Sa oled teiste inimeste suhtes tänuliku hoiakuga?

Mäletamise Võti

Kolmas võti on mäletamise võti. Ära mitte kunagi võta seda iseenesest mõistetavana, kus Sa täna asud oma elus. Tuleta endale alati meelde, kui Ustav on olnud Jumal Su elus. Mäleta seda auku, kust Jumal on Sind välja toonud. Tuleta endale meelde, et Tema andis Sinu eest oma Ainsa Poja, et Sinul oleks igavene elu. Mäleta neid aegu, kui Jumal tõi Sind läbi. Jumal ei jää mitte kunagi hiljaks. Ta ei tule ka liiga vara. Jumal tuleb alati õigel ajal. Ta ilmub välja täpselt siis, kui Ta peab seda vajalikuks. Tema ajastus ei ole meie ajastus, aga me teame seda, et Tema oskab kasutada kõiki asju selleks, et tuua esile midagi väga head.

Mõnikord me süüdistame teiste inimeste otsuste tõttu Jumalat. Jumalal ei ole hüpiknukke. Ta on andnud igale inimesele vaba tahte. Ja kui siis inimesed otsustavad lahkuda Sinu elust, siis pole seal midagi, mida Sina oleksid saanud teha. Kui inimesed on otsustanud Sind vallandada, siis on selge, et see ajaperiood Sinu elus on läbi. On aeg liikuda edasi. Jumal on suuteline tegema seda uuesti ning sel korral Ta teeb seda õigete inimestega!

Astu läbi selle ukse, mis Jumal on just nüüd Sulle avanud!

 
Tõlkinud ja kujundanud Jana Naudi 22.06.2016

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar