pühapäev, 3. juuli 2016

ANDREI SHAPOVALOV „IGAST KODUST SAAB KOGUDUS“


 

Väga varsti saab igast kodust kogudus ja seda ärkamist ei ole võimalik peatada, sest see hakkab suurtest ehitistest välja voolama kodudesse. Põhjus on selles, et koguduse rajamine/avamine nõuab miljoneid erinevaid tehnilisi ja juriidilisi käike, aga kui kodust saab Jumala kogudus, nagu oli päris alguses Apostlite tegude raamatus, siis seda ärkamist ei suuda mitte keegi kontrollida ega patenteerida, sest igast kodust saab tulekolle.

Alguses on selliseid tulekoldeid mõningaid, aga sellest saab laviin, see hakkab laienema, aga see ei tähenda, et tuleks seda kodu suurendada ja toole lisada, vaid avaneb uus kodu uks. Ja siis avaneb veel üks kodu ja veel üks kodu ja veel üks maja ja veel üks korter!

Ja igast korterist saab tulekolle ja mitte keegi pole võimeline seda kustutama ja mitte keegi pole võimeline seda kontrollima, sest see saab olema Jumalalt!

See põlvkond praegu küpseb, kes toovad Kristuse Ihusse sellise revolutsiooni! Viska peast välja kõik need mastaabid, mis Sa oled endale välja mõelnud seoses kogudusega: „rohkem toole, rohkem seinasid, rohkem betoonkaste“ –See aeg saab otsa ja ärkamine voolab majadesse ja korteritesse! Ja vot seda kardab saatan!

Saatan ei karda järgmist betoonkasti, kuhu koguneb mõni tuhat inimest, ta kardab tule lapsi, Jumala lapsi, poegi ja tütreid, kes lihtsalt põlevad Jumalale, hoolimata  positsioonist, hoolimata kaameratest, telekanalitest, kui palju on nende videosid vaadatud, jutlustest, mida on kuulatud. Nad lihtsalt põlevad ja Jumal hakkab sinna tooma päästmata inimesi, inimesi, kes vajavad tervenemist, neid, kes tahavad otsida Tema palet.
Tõuseb uus kogudus, mida seinad ei piira. Seda tulekahju ei suuda keegi ära hoida. Sellest saab tulekahju, mida kardab religioosne eliit…Sest mitte keegi ei saa korteri omanikule midagi ette kirjutada, nad lihtsalt põlevad Pühas Vaimus. Lapsed, teismelised, isad, emad, eakad inimesed. See saab olema täiesti erinev sellest, mida me oleme endale ette kujutanud. Püha Vaim saab tegema nii, nagu Tema tahab!


Tõlkinud ja kujundanud Jana Naudi 03.07.2017

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar