esmaspäev, 25. juuli 2016

Lana Vawser „Võit!“



Kui ma täna hommikul ärkasin, siis ma kuulsin Jumalat deklareerimas VÄLJU HÄÄLEGA Võitu Oma rahva üle. Jumal kuulutas Võitu üle Oma rahva situatsioonide, üle nende kehade, üle nende elude, üle nende perekondade, üle nende finantside. Ma nägin, kuidas Isand vaatas Pruudi peale ja ütles: „Tema nimi on VÕIT!“

Mind ümbritses see teadmine, et Jumal võitleb Oma rahva eest, Ta on toomas Oma rahvast  suuremate ilmingute sisse, mis puudutab seda, et nad on juba VÕITJAD ning et neile juba kuulub VÕIT!!!

Praegu on Võitude sünnitamise ja äratamise aeg.

Ilm. 12: 11 „Te VÕIDATE Jeesuse vere ja oma tunnistuse sõna läbi!“

Jumal on praegu jagamas sügavamat ilmutust Jeesuse Kristuse vere väest ning läbimurretest, mis tulevad "leiva murdmisest" osa saades.

Täpselt nendes olukordades, kus hiiglased on karjunud kõige valjema häälega, seal on Jumal võitlemas Sinu eest! Tee Isanda ees "leiva murdmist"! Deklareeri Talle vere väge! Kuuluta Jeesusest oma elu üle. Deklareeri Jumala headust, ustavust! Deklareeri Jumala Sõna!

Sa hakkad oma elu olukordade ja situatsioonide keskel nägema Jeesuse Kristuse nime VÄGE!

Jumal on deklareerimas Sinu elu üle täna VÕITU ning Ta teeb seda piisavalt VALJUHÄÄLSELT! Ja Sinu tunnistus saab olema SUUREJOONELINE JA TÄHENDUSRIKAS!
 
Tõlkinud ja kujundanud Jana Naudi 25.07. 2016

 

 

 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar