laupäev, 23. juuli 2016

Patricia King „Jumal On Volitamas Usklikke Ehitama Armastuse Kogukondi“


 

Prohvetlikud Juhised

Isand on praegu esitamas kutset, et hakataks ehitama Tema Koguduse sees „Armastuse Kogukondi“. Jeesus kuulutas seda, et Tema rahvast hakatakse tundma nende armastuse järgi..Järgmise viie kuni kümne aasta jooksul hakkab see liikumine tohutult laienema, ning see toob kaasa drastilised muutused Koguduse mudelis ja struktuuris üle kogu maailma.

Minnes Elust Koos Läbi.

Usklikud õpivad „elust koos läbi minemist“ ning suhetel saab olema palju suurem tähtsus kui koosolekute külastamisel. See ei vähenda kogunemiste väärtust, aga kogunemiste tõeline sisu saab muutuma märkimisväärselt ning kogunemised muutuvad interaktiivsemaks (vastastikuseks mõjutamiseks) ja rohkem suhetel põhinevamaks.

Väiksed kogukondade grupid Koguduse sees (nt. ülistus, prohvetlik teenistus, meedia, kunsti, noorte, eakate, paarissuhete, perekondade grupid) tõusevad esile ning kannavad tohutult vilja, sest nende südamed on kokku põimunud siiras ja ehtsas hoolimises. Kui inimesed leiavad üksteist nendes väiksemates kogukondade gruppides, leiavad nad sideme ka tervikliku Kristuse Ihuga.

Loomingulises hakkab kasvama, usk hakkab kasvama, Jumala tuntav ligiolu hakkab kasvama. Austus, armastus ja üksteise tunnustamine hakkab kasvama. Sügavad ja kestvad suhted hakkavad kujunema välja kõige selle käigus, kui inimesed hakkavad üksteist toetama ja tunnustama.

Kogudus, Meedia ja Sotsiaalvõrgustikud.

Paljud, kes ei käi kohalike koguduste koosolekutel, hakkavad Koguduse perekonnaga ühinema läbi meedia ja sotsiaalvõrgustike. Jumal annab loomingulist tarkust juhtidele, kuidas ehitada internetis Usklike „armastuse kogukondi“. Onlain (internetipõhise) Koguduse liikmed saavad varustatud, julgustatud ja teenitud elektrooniliselt, aga samas nad tunnevad end täisväärtusliku osana „armastuse kogukondadest“.  

Sõna„Kogukond“

Kahe järgneva aasta jooksul hakatakse väga palju kasutama seda sõna „kogukond“ Kogukonna tähendus saab uue ja laiendatud definitsiooni, kui Jumal õpetab Oma lastele palju sügavamal viisil üksteise eest hoolitsemist ja maailmale Jumala Armastuse demonstreerimist. Jumala taevalik kogukond saab liikuma Auhiilguse reaalsuses ning see tõmbab ligi neid, kes on näljased suhete ja suhtluse järgi siin maa peal.

Armastuse Kogukonnad ehitatakse üles ning need hakkavad kasvama ning täitma maad Jumala Auhiilgusega.

Palve Juhised:

1.  Palveta Kristuse Ihu eest, et hakataks mõistma Jumala armastust ja ühtsust, milleks Usklikud on kutsutud. Laul 133: 1-3, Ap. 2: 44- 47

2. Palveta, et Jumala väärtushinnangud armastusest ja vastastikusest hoolitsusest hakkaksid Koguduse sees kasvama 1. Kor. 13

3. Palveta juhtide eest, et Jumal annaks neile tarkust, kuidas ehitada ja kasvatada „armastuse kogukondi“ nende kogudustes. Jakoobuse 1: 5

4. Kutsu esile ARMU ja Jumala terviklikku abi, et see täielik muutus saaks esile tulla.  Fi. 1: 13

 
Tõlkinud ja kujundanud Jana Naudi 23.07.2016

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar