pühapäev, 21. august 2016

Kathi Pelton „Reformatsiooni Ristisõdalased On Tärkamas ja Üles Tõusmas“


 
Kui ma täna hommikul peatusin selleks, et otsida Isandat, nägin ma vaimus mütsi, mis sarnanes Indiana Jones´i mütsile, mida ta kandis „Indiana Jones“ filmis. Selline müts pandi pähe paljudele usklikele (nii meestele kui naistele). Ja kui see müts neile pähe pandi, siis kogu nende riietus muutus Indiana Jones´i riidetuse sarnaseks. Nende kätte pandi tema piits, tema relv, tema kompass ja isegi riietus oli täpselt sama.

Ja siis ma nägin neid välja minemas, et avastada kõike seda, mis kuulub Jumalale. Ja kui nad siis võtsid ette selle seikluse, siis ma nägin, kuidas ükski madu ei suutnud neid hammustada ja ma kuulsin Luuka 10:19 kirjakohta: „ Vaata, ma olen andnud Teile meelevalla/autoriteedi astuda madude ja skorpionide peale ja vaenlase kõige väe peale; ja miski ei tee Teile kahju.“

Need inimesed läksid otsima Lepingu Laegast ning kõike seda, mida see esindab. Lepingu Laegas oli puust kast, mis oli kaetud kullaga ning mis sisaldas kahte käsulauda kümne käsuga. Lisaks sellele on seal ka Aaroni kepp ja anum mannaga.

Need vaimsed ristisõdalased (nii nimetab neid Jumal) on kutsutud esile tulema, et taastada Jumala Tõde (kümme käsku/ Jeesuse Kristuse Õigsus) ja Aaroni kepp (mis sümboliseerib Jumala imepärast väge, mis teeb inimesed vabaks ning toob kohtumõistmise hingevaenlase üle) ning anum mannaga (mis sümboliseerib Jumala imepärast varustatust), mis toob Kogudusele vajaliku reformatsiooni.

Ristisõdalase definitsioon: isik, kes viib väga julgelt ja tarmukalt läbi kampaaniat (sõjakäiku), et tuua esile poliitiline, sotsiaalne ja religioosne muutus.

Kuigi paljud ei hinda Donald Trumpi ega tema elustiili, on ta üks ristisõdalastest, kes on esile tulnud, et tuua poliitiline muutus. Ja paljud on välja läkitatud, et tuua esile samal moel ka vaimne reformatsioon. Religioosne süsteem ei hooli nendest ristisõdalastest mitte üldse, sest nad kannavad endaga vabadust, mida religioossne süsteem ei hakka mitte kunagi mõistma. Need ristisõdalased on justkui Indiana Jonesid, kes võitlevad tõe, vabaduse, õigsuse ja imede eest.

Need välja läkitatud käivad täielikult riietatuna Jumala sõjavarustusse, millest Jumal räägib Efestlastele 6: 10-18 : „Lõpuks, olge tugevad Isandas ja Tema võimsas väes. Pange selga kogu Jumala sõjavastustus, et Te võiksite kindlalt võtta seisukoha vaenlase skeemide ja plaanide vastu. Sest meie võitlus ei ole liha ja verega, vaid taevaaluste valitsejate ja autoriteetidega, pimeduse maailma vürstidega, vaimsete kurjuse jõududega taevastes sfäärides. Sellepärast riietage endid Jumala sõjavarustusega, et kui kuri päev tuleb, siis te oleksite võimelised seisma oma maa-alal ja kui te olete teinud kõik, et seista, seiske kindlalt, kandke Tõe vööd/rihma oma puusadel,  õigsuse soomusrüüd, ning jalas kandke valmidust jagada rahu evangeeliumi. Lisaks sellele võtke usu kilp, millega Te suudate kustutada iga tulise noole, mis kurjus saadab Teie poole. Võtke pääste kiiver ja Vaimu mõõk, mis on Jumala Sõna. Ning palvetage Vaimus igal võimalusel koos igat liiki palvetega ja anumistega/nõudmistega. Hoides seda kõike meeles, olge valvel ning alati jätkake kogu Jumala rahva eest palvetamist.“

Selles sõnumis on võtmesõnad, millele pöörata erilist tähelepanu ja need sõnad on ristisõdalased ja reformatsioon. Ma usun, et see on võrdpilt (visioon) reformatsiooni ristisõdalastest, kes tõusevad (ja juba on tõusnud mitmel pool maailmas). Nad võtavad tagasi kõik selle, mis vaenlane on varastanud: tõe, õigsuse, vabaduse ja imet tegeva väe. Nad pööravad heaks kõik selle, mis kahju on teinud religioon, mis on orjastanud Jumala rahvast inimeste tehtud õpetuste ahelatesse ning mis on väga tugevalt piiranud ja kustutanud Püha Vaimu tööd. Imed ja tunnustähed hakkavad neid järgima, aga kõige selle kinnituseks on nende ristisõdalaste elud, mille standartiks on tõde ja õigsus, mida nad esitlevad kõiges, mis nad teevad.

Et „Reformatsiooni Ristisõdalased“ Tõuseks!

 
Tõlkinud ja kujundanud Jana Naudi 21.08.2016

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar