reede, 9. september 2016

John R. Enlow „SÕNUM SEPTEMBRIKS- AEG JÕUKUSEKS!“


 


September on spetsiaalselt disainitud Jumala poolt selleks, et tuleks esile läbimurded jõukuses. See on Juubeliaasta viimane kuu ning see on kõige suursugusem Armu ja Helduse kuu terve aasta jooksul (5776.aasta- heebrea kalendri järgi).

Kogu jõukuse läbimurre kuulub ühte kindlasse konteksti: Peamine eesmärk, mis Jumalal on mõttes jõukuse läbimurdega, seostub sellega, et tuua esile väga olulised muutused selleks, et me ka suudaksime säilitada kõik selle, mida need läbimurded endaga kaasa toovad, mis puudutavad nii finantse kui ka mõjuvõimu.

Kui MEIE mõtleme „läbimurdele“, siis üldiselt me mõtlemegi finantse ja/või mõjuvõimu. Mõningad meist on väga ära tüdinenud sellest „läbimurrete“ ootamisest, sest see ei tundu enam reaalsena. Me kuuleme järjepidevalt üha uusi ja uusi prohveteeringuid, me kuuleme üha uuesti ja uuesti Jumala tõotusi sellel teemal, aga tegelikkuses enamus meist ei koge neid läbimurdeid viisidel, nagu me neid ootame. Mõningatel juhtudel tundub isegi, et  asjad „murduvad veel enam katki“ kui et me „murrame“ LÄBI.

„Aga tegelikult peituvad head sõnumid selles, et väga paljud Teie hulgast on saanud kätte selle kõige olulisema ja kõige VÕIMSAMA läbimurde, mis Jumalal on mõttes. See on SISEMINE läbimurre meie sees, mis lubab tulla esile VÄLISEL läbimurdel. Sisemise läbimurde puhul me peaksime olema palju enam põnevil, sest see avab uksed väliste läbimurrete tarvis.

Mõtle „läbimurdest“ kui kullakangist, mis kaalub umbes 150 kg. Kui Sa suudad üles tõsta vaid 50 kg, siis pole mõtet Sulle anda suuremat raskust. Jumal saab anda Sulle ainult sellise mõõdu „mõjuvõimu kulda“ ja varustust, mis ei mulju Sind katki, kui Sa pole sisemiselt saanud piisavalt tugevaks, et kõike seda kanda.

Jumal on praegusel ajaperioodil tohutult ihaldamas seda, et me saaksime kätte kõik need suured läbimurded, mis puudutavad meie kutsumist ja saatusega seotud ülesandeid. Seetõttu on Jumal ka lubanud meie eludes esile tulla nõutukstegevaid olukordi, et meie sisemine tugevus saaks üles ehitatud. Paljud Teie hulgast on muutunud seetõttu „raskekaalu tõstjateks“ Vaimus, ette valmistatud erilisteks „kullakangide“ tõstmisteks, et kanda välja suured edukuse ja jõukuse läbimurded.

 
Ma kuulen Jumalat rääkimas sellest, et Tal on plaanis tuua meie jaoks esile Oma väga erakordsed ja ülevoolavalt rikkalikud ressurssid. Enamus juhtudel ei ole me seda mitte kuidagi välja teeninud ning enamus kordadel me pole isegi valmis sellise jõukuse tarvis, mida Tema meie üle valab. Aga ometi on Tal kavas olla juubeldavalt heldekäeline- sest Tema on tohutult kirglik selles, mis puudutab seda, et meie saaksime elada Tõotatud Maal. Ta tahab seda palju enam, kui meie seda tahame. JUMAL on meile seda tõotanud, et me saame elama maal, mis voolab piima ja mett. JUMAL tõotas, et me saame olema pea ja mitte saba. Meil pole vaja vaeva näha selleks, et Teda selles kõiges veenda- Tema näeb vaeva meiega, et meie oleksime kõigeks selleks valmis, mis Temal on juba valmis pandud meie jaoks. Tervete rahvaste täielikud muutused on meie ees seisvateks ülesanneteks ning kõige selle tarvis Ta vajab Oma lapsi, kellel on sügav arusaamine läbimurrete sisust ja olulisusest. Jumal on täielikult pühendunud sellele, et kasutada nõrkasid, õrnasid ja väikseid -MEID-  Tal pole mingit alternatiivset plaani.

Kui Sa oled avastanud viimasel ajal, et Su elus on toimunud tohutu venitamine ning „läbi loksutamine“ nii, et Sa oled peaaegu kaotanud igasuguse enesekindluse, siis Sa võid hüüda suure rõõmuga: „Jeeeeeee!“, sest see tähendab, et Sa oled selle protsessi keskel saanud endale tõeliselt olulised vaimsed musklid, et sõltuda vaid Jumalast! Ainsad musklid, mis on veel vägevamad kui „Jumalast sõltumise musklid“, on „Jumalast TÄIELIKULT sõltumise musklid“!!! Kes tahavad saada endale selliseid vaimseid muskleid?

Kui Sa siis oled juba kogenud neid sisemisi väga olulisi ja TOHUTUID LÄBIMURDEID, siis pane end nüüd valmis, et kogeda nende VÄLISPIDIST tasu. Käes on aeg tohutuks JÕUKUSEKS!

Mis puudutab septembrit, siis tee koostööd Jumalaga, mis hõlmab endas Tema jõukuse kavatsusi Sinu elu jaoks. Sul on vaja olla lootusrikas ja julge. Kaitse ennast nende inimeste eest, kes tahaksid seda kõike Sinult röövida. Jah, seal on olemas kurjad ning KÕIGIL seitsmel mäel on olemas oma salaliidud- aga Sina ei tohi karta mitte ühtegi neist. See, kes istub troonil Taevas, naerab igaühe nende üle (Laul 2) ning meie saame olla tunnistajaks kõigele sellele, kiirelt ja kasvavalt, miks TEMA naerab. Lõpeta see, et Sa oled raputatud ja häiritud kõigi nende asjade pärast, mille üle Jumal tegelikkuses vaid naerab. Pane end valmis selle jaoks, et Jumal asetab Sind isiklikult õigele positsioonile, et tuua esile kasvav edukus ja jõukus Sinu elus. Oota kõike seda, mis septembris töötab Sinu kasuks, Sinu kasvava jõukuse kasuks, sest september on JÕUKUSE AEG!

 
Tõlkinud ja kujundanud Jana Naudi 09.09.2016

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar