laupäev, 12. november 2016

Jennifer Eivaz “Sõnum Palvetavatele Prohvetitele ja Prohvetlikele Eestpalvetajatele” I OSA



Jumal on õhutanud mu südant nende suhtes, keda Tema on võidnud palvetavateks prohvetiteks ja prohvetlikeks eestpalvetajateks. Palvetav prohvet on Jeesuse Kristuse poolt kutsutud prohvet (Ef.4: 11-12), kelle peamine ülesanne on palvetada. Palvetavad prohvetid tihtilugu õpetavad  ja aktiveerivad teisi palvetama. Ja samuti demonstreerivad nad palve kontekstis väga ebatavaliselt suurt vaimselt autoriteeti.

Samal moel on prohvetlik eestpalvetaja keegi, kes armastab palvetada palju enam kui enamus inimesi. Nad on häälestunud väga täpselt Püha Vaimu juhtimisele palves ning nad on väga tuttavad koormatega, saladustega ning eestpalves esile tulevate sünnitusvaludega. Prohvetlikud eestpalvetajad demonstreerivad oma elus ka seda, et nad saavad väga tähelepanuväärseid palvevastuseid.

Uus Kõrgus

Prohvetlik sõnum Palvetavatele Prohvetitele: "Sa oled olnud salajases paigas väga ustav. Sa oled oma põlvedel muutnud ajalugu. Sa oled tihti olnud täiesti üksi ning Sind on valesti mõistetud, kui Sa oled teinud neid asju, mida Sa tõeliselt armastad. Kõige enam Sa armastad palvetada. Sa elad selleks, et palvetada ning palvetad selleks, et elada! Sa oled valinud sõpruse Jumalaga üle sõpruse inimestega! Tema Ligiolu on Sinu jaoks olnud suurimaks tasuks ning Tema Ligiolu on Sinule kuuluvaks varanduseks."

Ja Taevane Isa on nüüd Sind toomas uue kõrguse juurde. Sa oled palvetanud oma sõprade, perekonna liikmete, uudistes nähtud inimeste, koguduste ja pastorite pärast. Sa oled palvetanud õpetajate, juhtide, haiglas töötavate inimeste ning täiesti võõraste pärast. Kõigis neis asjades on Jumal tundnud väga suurt rõõmu. Ja nüüd on Ta Sind viimas kõrgemale ning palju strateegilisematesse paikadesse palves.

Sa saad väga spetsiifilised juhised, kuidas palvetada nende eest, kellel on maa peal väga tugev mõjuvõim. Sa hakkad mõistma erinevate rahvaste ajakavasid ning juhatad sisse rahvaste uued ajaperioodid. Sinu ülesandeks saab palve läbi eemaldada ebajumalakummardamine ning rajada kõrgetes paikades pühadus. Sind usaldatakse Taevast väga salastatud informatsiooniga ning detailidega, et saaksid teha eestpalvet sellisel tasemel, et see jahmatab Sind.

Sa tead, et Sa tead, et Sa tead, et Sa oled kuulnud Jumala käest. Sa koged seda väga eriliselt, et toimub kõrguse vahetus. Sinu mõtted muutuvad. See, mida Sa hakkad lugema ja õppima, muutub. Sinu vaatenurk muutub. Sa hakkad nägema asju palju kõrgemalt tasemelt."

(Pane tähele, et ka füüsiliselt väga tundlikud eestpalvetajad hakkavad kogema muutust omaenese ihudes. Ajutised sümptomid võivad olla vahest väsitavad ning võivad võtta hingetuks: Sa koged erinevust eelnevalt kogetuga, kui Sa liigud uuele kõrgusele. Sinu keha kohaneb sedamoodi, kuidas Sinu vaim kohaneb Sinu uue väljavaatega.)

Strateegilised Suhted ja Partnerlus

Jumal toob Su ellu ka väga strateegilised uued suhted ja partnerluse ning elu andvad sõprussuhted koos ühtse nägemusega eestpalvest. Jumal tuletab Sulle meelde, et “kaks on parem kui üks ja et kolmekordset nööri on väga raske lõhkuda.” ( Koguja 4: 9, 12) Inglid on välja läkitatud ülesandega tuua need sõprussuhted Su ellu ( 1Mo. 24: 40). Sa koged oma elus jumalikult valmis pandud ja korraldatud kohtumisi, kui Jumal juhib Su samme, et Sa kohtuksid nendega, kellega Tema tahab, et Sa kohtuksid. Toimub hingede kokku kudumine. Ja Sa liigud rõõmsameelselt koos nendega, kes on võimelised jooksma just eestpalvetaja kirglikku võidujooksu.

Ja osa sellest ülesandest kätkeb ka seda, et Sul tuleb olla avaliku elu tegelane avalikes paikades. Võta see ülesanne vastu ning ära enam peida ennast. See ei tähenda seda, et Sa oleksid uhke, edev või et Sa tahaksid tõmmata isekalt tähelepanu endale. See on Jumal, kes annab Sulle piisavalt palju armu selleks, et Sa oleksid väga tuntud nägu, kes oskab väga sügavalt teisi julgustada, et liikuda edasi kõrgemate põhiväärtuste kohaselt.

Nendes kõrgemates ja palju strateegilisemates paikades hakkab Jumal Sinusse külvama kõike. Tal on kavas külvata läbi Sinu. Hakka hoolikalt tähelepanu pöörama nendele värsketele mõtetele, kirjakohtadele, õpetustele, visioonidele ja sõnadele/sõnumitele, mis hakkavad Sinust esile pulbitsema. See, mis toidab Sind väga sügavuti, toidab ka teisi. Sa hakkad seda prohveteerima, seda palvetama, seda õpetama ning kõige sellega ka teisi julgustama.
 
 
Tõlkinud ja kujundanud Jana Naudi 12.11.2016
 
 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar