pühapäev, 13. november 2016

Jennifer Eivaz “Sõnum Palvetavatele Prohvetitele ja Prohvetlikele Eestpalvetajatele” II OSA


 

Nendele, Kes Valvavad

Sõna “Shamar” tähendab heebrea keeles “hoidma, valvama, säilitama”. “Shamar” eestpalvetajatele tahan ma öelda seda, et kui Sina oled see, kellele on Jumal andnud ülesande hoida, valvata ja säilitada läbi palve, siis aeg on käes selleks, et Sind enam ei põlastata, ei naeruvääristata ega suhtuta Sinusse enam uskmatusega, kuna Sa näed, mis päriselt hiilib ringi pimeduses. Jumal on õnnistanud Sinu silmi nägemisega (Luuka 10:23). Inimesed on võidelnud selle õnnistuse vastu Sinu elus, aga Sina oled jäänud kindlaks keset seda tagakiusu. Sa oled võidelnud head usuvõitlust. Sa oled säilitanud usu.

Jumal vabastab Sinu elus Oma tarkuse ja soosingu. Jumal eemaldab Sinu seljalt need negatiivsed sildid, mis on pandud nende poolt, kes salajas kardavad seda, mida Sa võid nende kohta näha. Selle asemel hakatakse Sind üles otsima, et kasutada Sinu abi. Sind enam ei hüljata ega heideta kõrvale selle tõttu, mida Sa näed pimeduses. Sina oled VAHIMEES ja Kristuse Ihu VAJAB SIND VÄGA!

Järgnevate kuude ja aastate jooksul saab väga palju tähelepanu vaimude eristamise and ning sellest hakatakse õpetama palju enam. Eriti palvetavad prohvetid ja prohvetlikud eestpalvetajad leiavad end õpetamas ja varustamas teisi selles vallas. Nad hakkavad aktiveerima teistes inimestes vastavaid ande. Nii, nagu Sa oled arenenud prohvetlikult, nii hakkad Sa palves ka voolama vaimude eristamise annis.

Oma teekonnal läbitud testide ja kogemuste tõttu hakkad Sa oskuslikult lahti seletama selle anni müsteeriumi ning süütad seeläbi edukaid vabastusteenistusi paljude rahvaste hulgas- inimeste elud hüüavad palju sügavama vabastuse järgi! Maad ja riigid hüüavad palju sügavama vabastuse järgi!

Ja Püha Vaim on kutsumas inimesi palvetama keset ööd. Jumal on toomas esile öiseid valvureid! Jumal tõstab ülesse öiseid turvameeskondi! Täida sügavuti oma öine aeg ülistuse ja eestpalvega! Seisa kindlalt selle terrori vastu, mis tahab rünnata keset ööd! (Laul 91: 5) Kata öised tunnid palvega.

Uued Palve Ülesanded

Ole valmis võtma vastu Jumalalt väga spetsiifilisi palve ülesanded, kui Ta saadab Sind välja erinevatesse füüsilistesse piirkondadesse- ja seda üle maailma! Ole valmis astuma lennukisse, rongi ja bussi, et võtta ette jumalikult korraldatud teekond paikadesse, millest Sa esmakordselt kuulsid läbi unenõo ja nägemuste. Need eestpalve ülesanded ei pruugi olla loomuliku mõistuse jaoks arusaadavad, aga need on osake Taevasest strateegilisest operatsioonist. Need võivad olla Sinu jaoks väga ebamugavad- eriti, mis puudutab pikki öiseid lende ja väga pikki vahemaid.

Jeesus palub Oma sõpru- eestpalvetajaid; “Kas Sa läheksid Minu heaks?”Ja siis Ta annab Sulle vastavad deklaratsioonid, prohvetlikud aktid/teod ja inglite kaaskonna, et Sind toetada, kui Sa lähed.

Sa palvetad väga võimsalt teiste pärast omaenese kodus, omaenese voodis ja keset oma unenägusid. Mõned teist “trasporditakse vaimselt” teatud piirkondadesse keset unenägude sfääri. Sellist liiki unenäod võivad olla väga väsitavad! Aga Jumal annab Sulle Oma tugevuse, et teha sellisel viisil eestpalveid.

Näiteks minul on olnud ühel korral selline unenägu, mis kestis kindlasti üle tunni. See oli väga intensiivne. Jeesus ja mina seisime õhus Afganistani kohal ning me hakkasime laulma üle naiste, kes kandsid oma nägude katmiseks burkasid. Laulusõnad olid sellised: TULGE KATTE ALT VÄLJA. MA TAHAN NÄHA SINU NÄGU. MA TAHAN NÄHA SINU PILKU. MA LUBAN SULLE, ET SA EI PEA TUNDMA HÄBI.

Esmalt Tuleb Eestpalve

Enne seda, kui tuleb üldse ärkamine, tuleb eestpalve. Palvetavad prohvetid ja prohvetlikud eestpalvetajad on läkitatud välja, et teha eestpalvet ning et tegeleda deemonlike segavate asjaoludega, mis on takistanud erinevate teenimisandide voolamise. Apostel Paulus väljendas väga selgelt oma frustratsiooni, kui ta ei saanud minna teenima Tessaloonikasse. Ta ütles: Seepärast oleme tahtnud tulla Teie juurde, mina, Paulus, küll üks kord ja teinegi kord, aga saatan on meid takistanud.”( 1Tes. 2: 18)

Palvetavad prohvetid ja prohvetlikud eestpalvetajad aga hakkavad väga efektiivselt tegelema nende saatanlike segavate asjaoludega. Läbi prohvetliku eestpalve lõikavad nad läbi vaimsed kindlustused ja kantsid, mis hoiavad tagasi evangeeliumi levimist kõige pimedamatele territooriumidele. Nad ehitavad vaimsed teed ja kiirteed, et Jumala Sõna saaks “siseneda” ja levida ning liikuda edasi sujuvalt. Maailma lõikus on Jumala ajakavas. Maailma lõikus tuleb esile ning maa on praegu sünnitusvaludes.

Palvetavad prohvetid ja prohvetlikud eestpalvetajad muutuvad väga aktiivseks ning hakkavad kogunema nendes paikades kui tunnustäht sellest, mis on tulemas. Nad on tulevase lõikuse, ärkamise ja väga võimsate uute alguste eelhüüd ja märguanne.

 
Tõlkinud ja kujundanud Jana Naudi 13.11.2016

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar