kolmapäev, 23. november 2016

Nate Johnson I OSA„Topelt Portsjoniga Prohvetid On Tõusmas! Uuendatud Silmad, Et Näha ja Suurem Täpsus!“



 
 
Samal ajal, kui maailm teeb läbi praegu väga märkimisväärset raputust, toimuvad ka Kristuse Ihus väga suured muutused ja pöörded. Ja ma usun, et kõige selle ees liigub tähelepanuväärne prohvetlik liikumine, mis nüüd hakkab jõudma oma täiuse faasi. Prohvetite ja valitsuse vahel on alati olnud teatud sünergia ja paralleelne liikumine, sest tõeline prohveti „amet“ on kutsutud mõjutama valitsust ning rääkima sellele areenile Jumala südant ja mõtteid. Me oleme tõesti jõudnud prohvetliku revolutsiooni äärele Koguduse kõige võimsama ajastu alguses, kui prohvetid hakkavad tõusma oma kutsumise kõrgusele.  

Parim näide, mida tuua, on äsja toimunud USA presidendi valimised, kus me olime tunnistajateks sellele, kus võimsad Jumala prohvetid astusid esile ning riskides oma reputatsiooniga, rääkisid tervele rahvale kogu avaliku tähelepanu all Jumala südamest. Jumal toob välja kaasaja Joosepid, sest tänapäeva Vaaraod siin maailmas on tohutult näljased ja meeleheitlikud, et leida Taevast tarkust, sest nad on jõudnud arusaamisele, et inimlikud võimed on väga piiratud.  See suur vajadus on tõmmanud esile salajastest paikadest need uued hääled, kes hakkavad rääkima Taeva vastuseid maistele probleemidele.

Just praegu on paljud prohvetid jõudmas oma õitsemise ajastusse. Ja seoses sellega ma tahan jgada Teiega neid teadmisi selle kohta, mida ma usun, et Jumal on just praegu tegemas Teie sees.

Jumal On Suurendamas Sinu Paika

Oktoobri alguses me sisenesime juudi kalendri järgi uude aastasse ning sellest hetkest alates ma olen ma pidevalt kuulnud Jumala sõnu: "On Aeg selleks, et topelt portsjoniga prohvetid hakkaksid tõusma!“ Isand juhtis mind Eliisa loo juurde, kelle kohta me teame, et ta oli Eelija järgija ning kes sai topelt portsjoni võidmist.

Kord ütlesid prohvetijüngrid Eliisale: „Vaata ometi, paik, kus me seal sinu ees istume, on meile kitsas! Mingem nüüd Jordani äärde ja toogem sealt igamees ühe palgi, et saaksime endile valmistada paiga, kus me saame istuda!“ Ja ta ütles: „Minge!“ Aga üks neist ütles: „Ole hea ja tule ühes oma sulastega!“ Ja ta vastas: „Ma tulen!“ Ja ta läks ühes nendega. Nad tulid Jordani äärde ja nad raiusid puid. Aga kui üks neist oli palki langetamas, siis kukkus tema kirves vette! Ta kisendas ning ütles: „Oh häda, mu isand! See oli ju laenatud! Aga jumalamees küsis: „Kuhu see kukkus?“ Ja kui temale näidati paika, siis ta lõikas ühe puu ja heitis selle sinna ning sai kirve ujuma! Ja ta ütles: „Tõsta see üles!“ Ja mees sirutas käe ja võttis selle. (2 Ku. 6: 1-7)

Ma usun, et see kirjakoht räägib prohvetlikult nüüdse prohvetliku liikumise olukorrast.  Me oleme olnud Koguduse väikeses ja piiratud nurgas, aga Jumal tahab viia oma prohvetid välja   vangistusest, isolatsioonist ja ebaselgusest otse  tegutsemisse, et olla Kuningriigi efektiivsed hääletorud. Kuigi osad Koguduse liikumistest/vooludest ei ole aru saanud  vajadusest prohvetite järgi, usun ma seda, et prohveteid hakatakse üles otsima, et viielaadne teenistus saaks toimida täielikult ning terviklikult, et valitseda Kuningriigi täiuses.

Tema Määratleb Sind

Kui me vaatame korraks tagasi sellele Pühakirja osale, mis ma enne välja tõin, siis sealt tuleb esile fakt, et isegi see kirves oli nendel meestel laenatud, see viitab sellele, et neil puudus enda varustus. Nad kasutasid kellegi teise kirvest ja nüüd see läks kaduma ning ainult Jumala väe läbi sai see kirves tagasi toodud. Samal moel saame meie ka prohvetitena tegutseda vaid Jumala väe läbi. Me ei saa toimida vana kuivanud veinilähkri kaudu, mis on täis vaid sooja õhku, aga ilma igasuguse väeta. Jumal on praegu määratlemas Sinu omapärast maitset ja lõhna ning Ta on praegu ihumas/valmistamas/teravdamas Sinu sõnumit, et Ta saaks Sind välja lennutada kui väga teravat noolt paika, kus Sina saad olla kõige edukam ja efektiivsem.

Võib-olla oled Sa kannatanud võrdlemise orjapidaja käe all, mõõtes end pidevalt teistega ning võideldes selle teadmisega, kui erinev Sa oled teistest Jumala sulastest. Praegu on käes aeg selleks, et Sina ja teised väga erineva väljendusviisiga prohvetid võiksid astuda esile lavale ning võiksid emmata ja omaks võtta Jumala poolt neile antud erilise lõhna: prohvetid, kes on unikaalsed ja kes ei pea matkima ja kopeerima teisi, sest nad on võimelised teenima oma täiesti erilisest autentsusest/ehtsusest  lähtuvalt, millega kaasas käib eriline Kuningriigi väe kõrgsageduslik hääl ja kõmin.
 
Tõlkinud Jana Naudi 23.11.2016

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar