teisipäev, 22. november 2016

Stephen Young „Sinu Vaenlased Parandavad Meelt!“



„Kui mehe teed meeldivad Isandale, siis Ta paneb isegi  vaenlased temaga rahu sõlmima.“ (Õp. 16: 7 NKJV)

Kui ma õppisin hiljuti ühel päeval Jumala Sõna, siis Jumal juhtis mind selle salmi juurde ning Ta ütles: „Su vaenlased hakkavad meelt parandama.“ Meelt parandama tähendab muutma oma mõtlemist ning muuta oma liikumise suunda. Mõned Teist, kes Te praegu seda teksti loete, olete leidnud viimasel ajal, et tundub, justkui kõik oleks Teie vastu. Et kui midagi sai valesti minna, siis see kindlasti ka läks valesti. Kui Te ootasite mingite asjade juhtumist, siis aset leidis hoopis vastupidine.

See, mida ma täna tahan, et Sa kuuleksid oma vaimu kõrvadega, on see, et alates tänasest hakkab toimuma Sinu elus täielik ümberpööramine. Sinu teed meeldivad Jumalale ning Ta põhjustab isegi selle, et Su vaenlased hakkavad Sinuga rahu sõlmima. See võib tähendada vaenlasi vaimus, aga ka vaenlasi siin loomulikus maailmas. Su elust on käinud läbi inimesi, kes on osutunud vaenlasteks Sinu suhtes. Sa oled mõelnud: „Mida ma ometi olen teinud nendele inimestele, et nad on mind hakanud sellisel moel kohtlema?“Ma ei ütle, et need inimesed on kindlasti väga kurjad, aga vaimse sfääri vaenlane on igal juhul saanud kasutada neid inimesi siin loomulikus maailmas selleks, et tulla Sinu vastu.

Ole julgustatud, sest Su vaenlased hakkavad meelt parandama, nad hakkavad oma mõtlemist muutma Sinu suhtes. Isegi sel nädalal tulevad Sulle meelde need sõnad, mis ma Sinuga täna jagan, sest Sa avastad, et Su vaenlased tahavad Sinuga rahu sõlmida.

Mida Sul siis praegu tuleks teha? Puhka. Puhka selles teadmises, et Jumal tegeleb kõigega ning et Su vaenlased hakkavad meelt parandama.

 
Tõlkinud ja kujundanud Jana Naudi 22.11.2016

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar