neljapäev, 29. detsember 2016

Garris Elkins „2017- Koguduse Ilmsiks Tulek“


 


Igal hommikul ma istun ja küsin Jumala käest, kas on midagi, mida Ta tahab, et ma kirjutaks. Kunagi pole väljakutseks see, et kirjutada midagi. Väljakutseks on leida see, mida Jumal tahab, et ma kirjutaks.

Täna hommikul ma küsisin seda sama tuttavat küsimust Jumala käest. Koheselt hakkas Isand rääkima ja ma teadsin, et Ta kõneleb Oma Kogudusest rahvaste seas üle kogu maailma.

„Te saate olema Pealkirjad oma kultuuri keskel. See, mis on olnud ustavas sõnakuulelikkuses ära peidetuna, saab nüüd avaldatud maailmale, et nad näeks. Te saate avalikuks, et maailm saaks näha Minu Armastust, mis toimib Minu rahva kaudu, kui Mina muudan täielikult kultuurilisi institutsioone, mis paljude arvates olid kättesaamatud Minu õigsuse jaoks. Ma olen kutsunud Teid seisma oma kultuuriliste mägede tippudes. Ma pole Teid mägedele asetanud selleks, et Te jääksite varju. Ma olen Teid sinna asetanud selleks, et Te oleksite Minu Headuse nähtav kuulutus/ teadaanne. See kuulutus saab olema põhiline pealkiri, mida Ma kasutan, et edastada Oma Armastust Teie kultuuri keskel alates kõige kõrgematest mõjuvõimu paikadest.“

„Mõned Teist, kes praegu seda loevad, sisenevad 2017.aastasse viisil, et Te avastate, kuidas Teie töö saab Jumala poolt täiesti ootamatult avalikustatud. Pange kõrvale igasugune võlts alandlikkus, mis üritab Teid eemale hoida sellistest avalikuks tulemistest. Teie ei pane neid asju juhtuma. See on Jumala töö. Nendel avalikuks tulemise hetkedel ei ole Teie sõnumiks see, mida Teie tegite Jumala heaks, vaid Mida Jumal Tegi Läbi Teie! Selline lähenemine hoiab Teie tunnistuse ja tulevased avalikud pealkirjad puhtana ja rikkumatuna.

Matteuse 5: 14

„Teie olete maailma valgus- nagu linn, mis on ehitatud mäe otsa, ei saa  jääda varjule.“

 
Tõlkinud ja kujundanud Jana Naudi 29.12.2016

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar