esmaspäev, 12. detsember 2016

KIM CLEMENT „I OSA -KILLUKESI JULGUSTAVAID SÕNUMEID “



Üks kõige ilusamaid ja julgustavamaid fraase läbi kogu Piibli on: „…ja siis Jumal sekkus!“ Sa pole eales väljaspool Jumala armu haardeulatust! Jumalal on Sinu jaoks olemas arm ja halastus selleks hetkeks, kui Sa vajad abi! Jumal on võimeline liikuma ÄKITSELT Sinu heaks. Võib-olla Sa tunned end liiga vanana, mitte piisavalt heana või Sa arvad, et Sa ei kvalifitseeru (ei kõlba) või et Sa oled läbi kukkunud liiga palju kordi, või et Sinu olukorrad on täiesti võimatud….mul on Sulle head uudised! MITTE KUNAGI pole liiga hilja Jumala jaoks, et sekkuda Sinu ellu. Sa oled Kuningliku Vereliini prints/printsess!Sa oled loodud olema Jumala kuju sarnane….ja Sa meeldid Jumalale!

Mõnikord peab Jumal muutma täielikult Sinu positsiooni või asukohta selleks, et Sina näeksid selgemalt ning saaksid endale õige vaatenurga. See, mis algul võib tunduda deemonlik võib tegelikult lõppkokkuvõttes olla hoopis Jumala dünaamiline ümber asetamine. Jumal võib-olla on parasjagu hoopis väga jõuliselt sekkumas Sinu ellu, et muuta Sinu positsiooni (asukohta), et Sa oleksid õigesti asetunud võidu, õnne, tõelise armastuse, millegi sellise jaoks, mille kohta Sa arvad, et Sa seda ei vääri. Aga Sa tegelikult oled väärt kõike seda! Jumal tahab muuta Sinu ettekujutust sellest, kuidas Sa ennast näed ning Ta tahab muuta Sinu positsiooni nii, et Sa oleksid võimeline nägema seda, mida Tema näeb! Jumal tahab avada Sinu silmi nii, et Sa näeksid suuremat pilti- Tema tõotusi ja saatust Sinu elu jaoks!

Võib-olla on käes aeg suurpuhastuseks…..suurpuhastuseks selles osas, mis puudutab seda, kuidas Sa ennast näed! Et Sa oleksid võimeline nägema Jumala sekkumist oma elus!

 
Tõlkinud ja kujundanud Jana Naudi 12.12.2016

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar