neljapäev, 29. detsember 2016

Lana Vawser „ Deklareeri! Kuuluta! Jumal Vallandab Topelt Portsjoni Läbi Sinu Deklaratsiooni!“


 

Täna hommikul ma tundsin taaskord väga tugevalt, et Jumal on rõhku panemas sellele, kui suur vägi on meie DEKLAREERIMISEL/KUULUTAMISEL!

Kui me liigume edasi 2016.aasta lõpust, siis Jumal on rõhutamas: „ÄRA LASE LAHTI OMA DEKLARATSIOONIDEST1“ Ükskõik, millega Sa täna oled silmitsi, kas on see rõõm, võimalused, murelikkus, pettumus, läbimurded või ootamine…misiganes see on, ÄRA LASE LAHTI sellest, mida Sa oled deklareerinud ja kuulutanud oma elus. Jumal on vabastamas TOPELT PORTSJONIT reaalsete ilmingutega, kui Sina DEKLAREERID seda, mida TEMA on öelnud!!!

Paljude vastu on tulnud õudsaid hirmu äratavaid asju ja seda väga intensiivsel viisil, sest Jumal on vabastanud TOPELT PORTSJONI MANIFESTATSIOONE/ILMINGUID, aga Jumal VABASTAB Sind Oma Käega!!!

PALJUD TOPELT PORTSJONI ILMINGUD TULEVAD ESILE TÄIESTI EBATÕENÄOLISTES JA OOTAMATUTES, AGA VÄGA AULISTES PAIKADES.

Ma kogesin, kuidas Jumal ütles. „Paljud nendest topelt portsjoni ilmingutest tulevad esile väga ebatõenõolistes ja ootamatutes paikades, aga see kõik saab olema väga auline!!! Need on väga nauditavad TOPELT PORTSJONID!!! Paljude Minu inimeste südamed täituvad sõnulseletamatu RÕÕMUGA!“

Ja siis mul oli nägemus trooniruumist Taevas, kus inglid seisid kõikjal Isanda ümber ja ootasid väga tähelepanelikult Jumala käsklusi.

Ma kuulsin ja nägin kõiki neid DEKLARATSIOONE Jumala rahva suust, mis tõusid maa pealt trooniruumi ja mis pöörlesid sealses atmosrääris ning mis kostusid Jumala kõrvale nagu muusika. Ta ARMASTAB kuulata seda, kui Tema lapsed DEKLAREERIVAD seda, mida Tema on ütlemas! Võimas usk liigutas Jumala südant. Ma teadsin, et need deklaratsioonid suurenevad ja kasvavad ning need loovad Vaimus tohutut liikumishulka- momentumit! See ehitas üles asju tohutu intensiivsusega ning palvete kaudu avanesid võimsad läbimurded. Ohh, kui seda oleks võimalik ainult näha loomulike silmadega!

Siis ma nägin Jeesust seismas suure kullast SIMBLI (gongi-löögiinstrumendi) juures ja Tal oli käes puuvasar (löögiriist). Ma nägin, kuidas Ta ootas TÄIUSLIKKU momenti, ETTEMÄÄRATUD ajahetke, Ta näost õhkus sellist ENESEKINDLUST, kui Ta oli TÄIS usku Taevase Isa täiusliku ajastuse suhtes.

Ma kogesin väga tugevalt seda, kuidas Põha Vaim on liikumas, tegutsemas ning valmistamas tausta/lava.

Äkitselt Jeesus tõstis oma puuvasara ning lõi seda suurt kullast SIMLIT (gongi). See heli raputas taevaid ja maad ning inglid hakkasid koheselt liikuma maa suunas.

Järgmises osas sellest nägemusest nägin ma neid inglite vägesid seismas otsekui „rongirööbastel“ vaimus ning ma teadsin, et need „rongirööpad“ on keset usklike elusid. Huvitaval kombel need inglid seisid otse RISTUMISKOHTADEL (pöörangu kohtadel)!

Ma kuulsin siiani veel SIMBLI heli kaja ning Püha Vaim sosistas samal ajal: „ON AEG! ON AEG MUUTUSTEKS!“

Ma nägin, kuidas need inglite väed hakkasid pöörama neid ristumiskohti „rongirööbastel“ ning ma kuulsin sõnu: „Asjad on muutumas väga äkitselt ning täiesti uues väga aulises suunas! MUUTUS! Pööre on sisse lülitatud! Siit tuleb MUUTUS!“

Jumala rahvas, ärge laske lahti oma deklaratsioonidest! Vaimus on palju rohkem juhtumas, kui Te praegu olete võimelised nägema, aga teadke seda, et Isand on toomas TOPELT PORTSJONIT ILMINGUID / MANIFESTATSIOONE ja ÄKILISI AULISI SUUNAMUUTUSI, et juhtida Sind uude võimaluste, soosingu, läbimurde ja laienemise paika,

Vaenlane võitleb praegu hullult selleks, et Sind vaikima sundida, aga Sina jää VALJUKS….sest SINU DEKLARATSIOONID ON VÕTMEKS!!!

 
Tõlkinud ja kujundanud Jana Naudi 29.12.2016

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar