pühapäev, 18. detsember 2016

Lana Vawser „Jumal Otsib Majapidamisi, Kes Palvetavad, Et Vabastada Edutamisi!!!“



„PALVEKOJA (teenistuste) UUS VAIMU LIIKUMINE ON KOHAL!!!“

Ma nägin sel nädalal nägemust, kus ma nägin ingleid, kelle Isand oli saatnud maa peale ning neil oli Jumala käest väga spetsiifiline ülesanne.

Ma nägi ingleid maandumas majade katustele ja kui nad maandusid, siis tundus, nagu katused oleksid haihtunud ning need inglid nägid otse nendesse kodudesse. Kui inglid piilusid sel moel kodudesse, siis ma nägin, kuidas Püha Vaimu tuul hakkas kõikjal ringi liikuma. Ja kui see Vaimu tuul puhus, siis atmosfäär oleks nagu olnud RASE kutsest.

Ja siis ma kuulsin sõnu: „MA OTSIN MAJAPIDAMISI, KES PALVETAVAD, ET EDUTAMISED SAAKS VALLANDATUD!!!“- Need inglid liikusid Jumala korraldusel kodudest kodudesse, otsides neid MAJAPIDAMISI, kes palvetasid. Ja siis ma mõistsin, et need inglite väed, kelle Jumal oli saatnud, olid EDUTAMISE INGLID. Nad otsisid majapidamisi, kes palvetasid, et teha koostööd Püha Vaimuga, et teenida Jumala rahvast, et JUMALIKUD EDUTAMISED tuleks esile.

Ja siis ma kogesin väga tugevat vajadust Isanda südames, mis hüüdis välja SÜGAVAMAT KUTSET, et majapidamised PALVETAKS. Ma tundsin, kuidas sügav Jumalakartus tuli esile, kui vastati sellele Tema südame kutsele. Ükskõik, mis toimub täna Sinu kodus, ole TEADLIKULT JÄRJEPIDEV, ET PALVETADA. Kas Sa oled peres ainus usklik või on kogu Su pere päästetud, praegu on aeg TÕESTI PALVETADA!!!

EDUTAMISED tulevad esile, kui üksikisikud ja majapidamised PALVETAVAD. Need EDUTAMISED on üle igasuguste ootuste ning Jumal jagab välja strateegiaid, tervenemist ja läbimurdeid, KUI TE PALVETATE.

KAOSE VAIM.

Selle aasta augustis näitas mulle Jumal deemonlikku kaose vaimu, mis tuli Jumala rahva vastu ja see tuli jõuga, et Jumala rahvas täielikult maatasa teha, kui see leidis endale „sisenemise koha“.

KAOSE definitsioon: täielik korratus ja segadus

Sünonüümid sõnale KAOS: korratus, meeltesegadus, organiseerimatus, segadus, sandistamine, jõhker vägivald, hullumaja, korratu ja lärmav mass, põrgu eesvärav, hullumeelsus, kaootilisus, keeris, nõiakatel, mäslemine, rahutus, ärevuse sagin, segilöömine, katkestamine, murrangud, furoor, pöörasus, meeletus, möll, kära, lärm

Ma nägin, kuidas see deemonlik vaim tõstis oma väga inetut pead uuesti. See vaim üritab tekitada perekondades ja majapidamistes täielikku kaost ja segadust, aga ärge andke alla, sest kui Te PALVETATE ja jätkate PALVETAMIST, siis see deemonlik tegevus MURDUB ning PÕGENEB.

Jumal on TAASTAMAS perekondi. Ta on TERVENDAMAS abielusid, Ta on toomas kadunud lapsi tagasi koju ning taastamas RÕÕMU. Jumal on toomas majapidamistesse PÖÖRDEID, kus majapidamised, mis varem olid KAOSES, saavad nüüd olema RAHU OAASID ja TÄIS JUMALA LIGIOLU. Need kodud saavad olema JUMALAGA SÜGAVA KOHTUMISE PAIGAD! Sõna otseses mõttes nägin ma KODUSID, milles olid TOHUTUD PURSKAEVUD/ALLIKAD keset kodusid, kus PALVE tõi esile TOHUTU värskenduse, ärkamise, tagasimaksete ja taastuse PURSKUMISE.

Jumal ütleb: „PALVEKOJAD- TE SAATE KOGEMA UUT VÕIMAST MINU VAIMU LIIKUMIST, MIS ON TÄIESTI ENNENÄGEMATU. MA JAGAN TEIEGA LÄBINÄGELIKKUST JA UUSI PERSPEKTIIVE, STRATEEGIAID NING PROHVETLIKKU TÄPSUST SELLE UUE AJAPERIOODI TARVIS, MIS ON TEIE EES!!!“

Ma nägin „PALVEKODASID“ (teenistusi), mis olid juba rajatud, aga nüüd sündisid esile ka uued palvekojad ning ma nägin VAIMU TUULT, mis metsikult ja raevukalt puhus läbi nende kodade. Ma nägin, kuidas JUMALA AUHIILGUS TULI VÄGA SUURE KAALUGA, Tema ILMUTATUD LIGIOLUGA, mis oli kogetav viisil, nagu keegi varem pole kogenud ja selles atmosfääris ei suutnud keegi liigutada, sest TEMA AUGIILGUS oli NII RASKE ja RIKKALIK! Ja siis ma kuulsin sõnu: „Palvekojad- Te saate kogema uut võimast Minu Vaimu liikumist, mis on ENNENÄGEMATU! Mina jagan Teiega uut läbinägelikkust, strateegiaid ja prohvetlikku täpsust selle uue ajaperioodi tarvis, mis kohe on käes!“

Jumal ütleb: „Ma olen TÕESTI MURDMAS SISSE PALVEKODADESSE JÄRJEST SUURENEVATEL VIISIDEL. Ma toon väga ÄKILISI MUUTUSI, radikaalseid tervenemisi ning Minu Sõna võtmeavanemisi, mis lukustavad lahti perekondi, väikelinnu, linnasid ja rahvaid- ERITI nendes piirkondades, mis on olnud kõige pimedamad ning kus läbimurded on tundunud kõige võimatumad. Ma sünnitan läbi PALVEKODADE esile midagi täiesti uut, mis on hüüdmas välja Minu südamest ja Minu ligiolust. Minu ilmutatud ÕIGLUS, AUTORITEET ja LÄBIMURDED on tulemas esile möirgega läbi PALVEKODADE!!! Minu MÖIRET kuuldakse LÄBI KOGU MAA!!! Minu TULI on esile paiskumas VÄGA KIIRELT. Minu tuli tõmbab ligi LÄHEDALT ja KAUGELT. PALVEKOJAD, Teid süüdatakse viisidel, nagu Te pole varem kogenud, ja võimsamalt, kui kunagi varem.“

„PALVEKOJAD- Te olete jõudnud ÜLEVOOLAMISE HETKE!!! See, mille eest Te olete võidelnud, mida Te olete oodanud, mida Te olete Minult otsinud, see VABASTATAKSE NÜÜD! ESILE TULEMISE HETK ON KÄES! MUUTUS on Sinu ees! Sa hakkad tundma ja kogema MINU VÄGE viisil, nagu Sa pole kunagi varem kogenud ega tundnud!!!“

„Sa pole isegi võimeline ette nägema kõike seda VARUSTUST, mis on esile tulemas VISIOONI TÄITUMISEKS!!!“

 
Tõlkinud ja kujundanud Jana Naudi 18.12.2016

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar