laupäev, 28. jaanuar 2017

Lana Vawser „KIIRELOOMULINE HOIATUS KRISTUSE IHULE: Maod üritavad tagauksest sisse roomata!“



Täna hommikul nägin ma nägemust, mille kaudu Isand andis edasi kiireloomulise hoiatuse tervele Kristuse Ihule.

Aga selle sõnumi eesmärgiks ei ole tuua HIRMU, vaid paljastada vaenlase taktikat ning kutsuda Kristuse Ihu üles tegema kõik selleks, et olla kindel, et Sa oled läbi imbunud KÕIGEST sellest, mida Jumal on tegemas Sinu elus läbi palve. Ma usun, et selle Jumala südamest lähtunud sõnumi põhiliseks eesmärgiks on see, et Ta tahab näha Oma rahvast liikumas edasi VÕIDUS!

Esmalt ma kuulsin neid sõnu: „Maod tulevad tagaukse kaudu“ ning koheselt avanes minu ees nägemus. Ma nägin, kuidas maod roomasid „tagauste“ kaudu sisse ning vonklesid tubadesse, kus beebid magasid oma hällides. Ma vaatasin, kuidas need maod roomasid hällidesse, kus beebid magasid ning siis need maod üritasid neid beebisid ära kägistada, lämmatada, neid ära varastada ning tappa.

Ja siis hakkas Isand mulle rääkima sellest, et vaenlane üritab siseneda elavate usklike eludesse „tagauste“ kaudu, täiesti ootamatutes paikades, et lämmatada, varastada ning tappa „beebisid“. Need beebid sümboliseerivad seda, mida Jumala rahvas on esile sünnitanud, need „imikud“ on alles elu alguses.

Need „beebid“ esindavad Jumala tõotuste täitumise esile sünnitamist, uusi julgustükke Jumala heaks, ilmutusi Jumala käest, uusi võimalusi, uusi võimaluste uksi ja läbimurdeid.

Kui ma küsisin Jumala käest, kuidas need „maod saavad siseneda tagaukse kaudu“, siis ma kogesin, kuidas Jumal ütles: „Seal, kus palve pole katnud piisavalt uute asjade esile sünnitamist ning „beebide“ esile tulemist, siis nüüd üritavad „maod sisse roomata“.

SOLVUMINE.

Jumal tõstis esile SOLVUMISE. Kui inimeste elus on SOLVUMINE, millega keeldutakse tegelemast, siis see jätab lahti „tagaukse“ madude jaoks, et sisse roomata ning hakata lämmatama, takistama, et tuua viivitusi, et tappa ning varastada ära läbimurrete ilmingud, mis praegusel ajastul on esile tulemas üle kogu Kristuse Ihu.

Ma tundsin, kuidas Jumal tahab julgustada neid, kes praegu on võitlemas solvumisega, et nad kutsuksid Jumalat appi, et nad annaksid Jumalale loa tegeleda solvumise sügavamate juurtega, kui nad tahavad liikuda edasi meeleparanduses ja andestuses.

Ja siis ma nägin, kuidas Jumal tegutses väga kiirelt, et tuua endisele solvumise alale tervenemist ja vabadust.

ÄRA VISKA OMA PÄRLEID SIGADE ETTE.

Ja siis ma kuulsin Matteuse 7: 6:

„Ärge andke seda, mis on püha, koertele, ja ärge heitke oma pärle sigade ette, et nad neid ei sõtkuks oma jalgega ega käänduks ja teid ei kisuks tükkideks.“

Ma kogesin, et just praegu on edasilükkamatu hädavajadus TARKUSE ja ERISTUSVÕIME järgi, et olla võimeline hoolt kandma selle eest ning jagama seda, mida Jumal on ilmutamas, rääkimas, avamas ning vabastamas. Ma tundsin seda hädavajadust, et tuleb väga tähelepanelikult hoolt kanda selle eest, mida Jumal on ilmutamas ja jagamas- need on Tema südame pühad saladused. Seda, mida Jumal on tegemas, on vaja kohelda ülima õrnuse, hoolitsuse, armastuse ja hoolika tähelepanuga, nagu me hoolitseme vastsündinud beebide eest.

Ma kogesin, kuidas Jumal rääkis väga selgelt: „ÜMBRITSE  HOOLIKALT PALVEGA OMA LÄBIMURDE ALA!!!“

„Kui me Jumala rahvana ümbritseme hoolikalt oma läbimurde alasid palvega, siis pole neid TAGAUKSI, mille kaudu maod saaksid siseneda.

Praegu on tohutu hädavajadus tarkuse ja eristusvõime järgi Kristuse Ihus, sest me oleme liikumas palju suuremate läbimurrete laienemise uuele tasemele ja vaenlane pole selle üle üldse õnnelik, sest kui meie tõuseme kui palve rahvas, siis hingevaenlase iga katse nurjub täielikult ning ta lendab ninuli. Kui me järjepidevalt kuulutame ja deklareerime Jumala Sõna kõige selle üle, mida Jumal on tegemas meie sees ja meie läbi, siis saatanal pole mitte mingit võimalust meid võita.

JEESUS ON SINU IHUKAITSJA.

Jumal rääkis mulle täna väga selgelt Õpetussõnad 2: 7 (The Passion Translation):

„Jumalal on peidetud tarkuse varamu, mille Ta on teinud kättesaadavaks Oma jumalikele armastajatele. Temast saab Sinu isiklik ihukaitsja, kui Sa järgid Tema teid: kaitstes ja hoides Sind, kui Sa valid selle, mis on õige.“

Praegusel ajaperioodil on Jumal väga intensiivselt meid katmas. Praegu on atmosfääris hädavajadus hoida end Temale väga ligi. Kuulda seda, mida Tema on ütlemas ning liikuda sinna, kuhu Tema on liikumas. Enam kui kunagi varem vajame me seda, et hüüda tarkuse järgi. Ära ela hirmust juhituna, ära karda, sest Tema vastab Sulle ning Tema annab hoiatusi meile selleks, et meid KAITSTA!

Praegust hoiatust Ta ei andnud meile üksnes selleks, et meid kaitsta, vaid ka selleks, et näha, kuidas Tema antud läbimurded toovad tohutu vallutuse, kuidas need läbimurded põhjustavad tohutu liikumise hulga nii, et seda pole võimalik takistada. Et nendest läbimurretest kasvavad välja väga suured ja võimsad asjad, mida me pole isegi mitte lootnud, ette kujutanud ega unistanud.

Et need maod EI LEIAKS meie eludest neid „tagauksi“, mille kaudu roomata meie läbimurreteni, mis on esile sünnitatud ning vabastatud, kui me oleme järginud seda, mida Tema on ütlemas!!! Iga tagauks, mis on olnud lahti, lüüakse suure pauguga kinni ning Jumal Ise Oma käega eemaldab need maod, kui Tema rahvas järgib seda, mida Isa, Jumal, on ütlemas.

Pole olemas paremat Ihukaitsjat kui on JEESUS!!! Temas peitub meie VÕIT!!!

 
Tõlkinud ja kujundanud Jana Naudi 28.01.2017

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar