esmaspäev, 20. veebruar 2017

Dawn Baker „Joosua Põlvkond Tuleb Esile! Mehed ja Naised 40+ aastat – See Sõnum On Teile!"



Iisraeli Lapsed, kes ootasid, et Mooses juhib nad täielikult välja vangistusest ning otse Tõotatud Maale, ekslesid kõrbes ringi 40.aastat- teekonnal, mis oleks pidanud kestma 11 päeva. Kas Sa suudad sellega samastuda? 40.aastat! Iga päev uskudes, et muutus tuleb esile. Uskudes, et Jumal viib nad tõotatud maale. Aga ometi, päev päeva järel, aasta aasta järel, mitte miski ei muutunud.

Paljud Teie hulgast oskavad samastuda selle looga. See on kestnud aastaid, kui on tulnud palju üle elada, Sa oled endalt küsinud, kas Sa oled ehk oma võimaluse käest lasknud, kas Sa ehk oled oma elu sel määral nässu keeranud, et pole enam paranemise lootust, kas Jumal saab Sind veel kasutada, kas Ta üldse tahab Sind veel kasutada. Sa oled kaotanud julguse ning oled leppinud sellega, et tuleb lihtsalt hoida oma suhe Jumalaga õigena, et siis surra ja minna taevasse. EI! RAPUTA END VÄLJA SELLISEST MEELEOLUST! Sul on saatus, eesmärgid, mis on Jumala poolt kirjutatud Sinu elu jaoks, mis ootavad määratud aega.

JUMAL on SIND valinud just selle aja jaoks! Ja ehkki Sa oled olnud kõrbe tagaotsas ja pole teadnud teed, võib-olla oled teinud suuri ümbersõite, oled mööda pannud otsesest/sirgest teerajast, mis oleks 40.aasta asemel võtnud 11 päeva, Jumal pole Sind EALES kõrvale jätnud. MITTE MISKI pole TEDA üllatusena jalust rabanud! Ta on põiminud iga Sinu elupäeva OMA PLAANIDESSE, et Tema Hea tuleks esile ning Ta pole jätnud Sind hetkekski üksi! Jah, Sa oled olnud kõrbes, aga koos Jumalaga, Sa oled olnud ettevalmistuses ning see on olnud protsess Sinu elus.

Tervenemise protsessis, sest tervenenud inimesed saavad tervendada inimesi. Vabanemise protsessis, sest vabanenud inimesed saavad vabastada inimesi. Vabaduse kasvamise protsessis, sest vabaduses kasvanud inimesed saavad tuua teistele vabaduse kasvamist. See, mida Jumal on teinud Sinu sees, seda tahab Ta nüüd, et Sa läheksid ja teeksid teiste heaks. On aeg vabastada vange, tervendada murtuid, taastada nägemist pimedatele, asendada tuhk iluga ning leina asemele tuua rõõmuõli ning kuulutada JUMALA MEELEPÄRAST SOOSINGU Aastat!

Joosua Põlvkond! TEIL on Aeg ESILE TÕUSTA!!!

 
Tõlkinud ja kujundanud Jana Naudi 20.02.2017

2 kommentaari:

  1. Aamen,aamen,aamen,meil pole mittemingisugust õigust kahelda Jumala tõotustes.Meil pole mingisugust õigust uskuda Jumala sõna vaid osaliselt.Me peame võtma vastu,uskuma absoluutselt kõike,mis on Piiblis kirjas!Me peame olema,(saama) tänapäeva Joosuad,Kaalebid,tõotatud maa vallutajad,mitte nurisejad,uskmatud.Otsusta USKUDA kõiki Jumala tõotusi,ka neid mis võivad esmapilgul olla vägagi võimatud.Ärgem unustagem,et Tema on see,kes seda kõike meie läbi teeb.Tema on vägi,Temal pole miski võimatu.Ro.12:1-2 Ärgem jäägem selle maailma sarnaseks(siis me ei usu üleloomulikku),vaid muutugem oma meele uuendamise teel!!Meid on ju ära võetud maailmast,asetatud Jumala Kuningriiki.Nüüd on kõik uus,uued taevased seadused.Me ei saa enam vana järgi elada!Me suudame seda koos Temaga!!!

    VastaKustuta
  2. Jumala rahvas on kaksipidise meelega: see on peamine põhjus, miks pole mindud ja vallutatud. Ainult isiklik tunnetus aitab vangist välja. Evangeelium on rahu, valgus, armastus ja rõõm tervele meie põlvkonnale!

    VastaKustuta